Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (183)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aka/aka.jpg)
aka spune:
seara buna. azi am colindat prin oras dupa cadouri ca maine mergem la un botez si la o aniversare de 1 an. sa veem cum ne impartim ca amandoua sunt la aceleasi ore si in parti diferite ale orasului. si tre sa ajungem la amandoua, botezul e la fetita nasilor iar ruperea turtei la partenera noastra de plimbare, iar parintii ne sunt foarte apropiati.
cu burtica sper ca suntem pe drumul cel bun, azi n-a facut nici un kk, dar a vomitat de 2 ori. pute masina de nu poti sta in ea, neaparat tre sa facem o vizita la spalatarie. sper sa fie bine maine.
Kiki mi-a placut tare mult postarea ta despre mama. din pacate nu toate femeile sunt facute sa fie mame bune sau foarte bune pentru copii lor. stiu doar ca imi face mare placere sa citesc despre mame extraordinare, imi mai alina durerea, ma face sa inteleg ca se poate si altfel. si mi-as dori din tot sufletul sa pot comunica si eu cu mama mea, sa o fac sa inteleaga anumite lucruri, sa o fac sa renunte la ce ne-a provocat atata rau, noua ca si copii atunci demult, ei acum dar si noua. tot imi propun sa avem o discutie dar ma tem ca va nega niste lucruri evidente, si poate din cauza asta ezit. si negarea realitatii cred ca ar adanci ruptura dintre noi, si nu cred ca as mai reusi vreodata sa mai fac vreun pas. stiu, bat campii, doar o singura persoana stie ce am pe suflet si cand i-am spus n-a inteles mare lucru si s-a rezumat la a-mi spune "ce mare lucru". asta m-a lasat fara cuvinte si probabil imi va trebui mult curaj sa mai incerc sa vb cu cineva.
Dandusa .
Bebinuta multa sanatate Adei. sa va faceti repede bine.
va pup. tre sa parasesc locul, mai vor si altii.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
iulia-stefy spune:
Salutare si de la noi.
Ne-am intors acasa, mai repede decat ne asteptam, cu rosu in gat si.... inca ceva, abia maine duc proba de urina. Se trage de scutec si striga pu-ta sau pi-pi, toata ziua. Am venit de doua zile, dar nu am avut timp nici sa respir. Nu am citit nimic din urma.... Cerem scuze... poate altadata. Acum e cu febra cand mare, cand scade.... si inca nu i-am dat antibiotic. Asteptam rezultatul analizelor. Si mai are si bubite... au piscat-o niste ganganii, ca s-a jucat cu pisicile... cainii din curte si cred ca e o alergie, ca am eliminat cauza si bube tot apar in continuare. Acum ii dau antialergic si antitermice. Vedem de maine ce-o mai fi. Noapte buna.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
salutari mamici!
ma bag si eu in discutie....desi pe langa. nu pot sa imi imaginez prin ce ati trecut/ce ati suferit ca si copii si apoi ca adolescenti si poate si acum ca adulti. mama mea e minunata, mi-e prietena in adevaratul sens al cuvantului. statea cu mine si ne faceam rugaciunea impreuna si la 20 de ani. i-am spus intotdeauna totul, chiar si ce era urat.
dar cand vine vorba de dani..... dar, pentru ca suntem prietene, am stat de vorba si mi-a spus asa. nu pot si nu am rabdare sa cresc un nepot. nici un nepot. am imbatranit, nu mai am putere si nici rabdare. am muncit o viata, iar cand voi iesi la pensie voi vrea sa ma odihnesc. ma doare, ma deranjeaza....dar ce pot ii zic? ma bucur ca o data pe luna sta cateva ore cu dani. ma doare sufletul cand stiu cum ii striga dani (si pe mama si pe tata), cum le cere mereu atentia (atunci cand e cu ei), cum se bucura cand ii vede si cum plange cu orele cand ei pleaca. ce pot sa fac? mi-am propus ca vara asta sa merg in fiecare luna la onesti sa ii vada. pentru ca le duce dorul. atunci cand e dani acolo, se joaca cu el. nu f mult timp, nu mereu, dar macar ii vede. e greu si pentru noi ca suntem singuri aici, in iasi, si nu putem sa avem si noi nici macar 1h impreuna, singuri.....sa facem curat, daca altceva nu.
ii iubesc de mor. au uitat ca noi stateam la mamaia 3 luni in fiecare vara, ca mamaia ne-a crescut pana la 3 ani. nu as face asa ceva eu. dar, cate un we sa vina in iasi si sa ma ajute (nu sa ii las singuri cu dani) tare mi-ar prinde bine. e f adevarat ca nadrea are 2 copii, ca sotul ei nu o ajuta prea mult, ca florin e mereu cu noi si atunci trag mai mult la ea. dar cum e dani....nu va zic. plange dupa ei.....de mi se rupe sufletul. asta e, incerc sa ii inteleg si pe ei, sa imi consolez, cum pot, si copilul, sa nu ii judec si sa nu ii condamn. sunt ai mei, cu bune, cu rele, e f adevarat cu mult mai multe bune decat rele.
ce am vrut sa zic? ca si parintii minunati mai dau rateuri ca si bunici. eventual....cititi doar concluzia mea inteleapta, daca va da gata cearsaful
va pup, va imbratisez pe toate si sa incercam sa fim pentru copiii nostrii tot ce au fost ai nostrii pentru noi si tot ce nu au ai nostrii pentru noi.
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
shoshika spune:
Buna seara!
Am petrecut o zi superba la "tara". Tudor s-a simtit foarte bine si a fost si tare cuminte (la cata oboseala a acumulat...) Seara a picat imediat dupa baita (lucru pe care o sa-l fac si eu imediat).
Danutz, am sa-ti raspund la toate intrebarile la anul cand va apucati de casa (in limita cunostintelor pe care o sa le mai am pe vremea aia).
Dandusa, Dia, Asiza imi pare rau de neintelegerile cu mamele voastre.
Pe mama o iubesc extrem de mult. Si ea pe noi (mai am o sora). Dar uneori ma aduce si ea la exasperare, dar nu cu rea intentie din partea ei. Atat de mult ne cocoloseste, incat ma dispera!!! Dar ma infranez. Stiu ca o face cu buna intentie si atunci ii spun cand exagereaza si-o lasa mai moale saraca. Sunt foarte curioasa cum o sa ne descurcam din toamna, iarna cand om reusi sa ne mutam. Va trebui sa vina sa stea cu Tudor ca ma intorc la serviciu. Deci... om trai si om vedea!
aelita spune:
LAURA-bine ca mama ta a fost sincera si ti-a spus ca nu poate ,ca a imbatranit . era mairau daca nu spunea,daca incerca sa te ajute si asa tipa la copil,era nervoasa,nu statea de el...
mai bine asa...sa nu te doara !Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
kikineata spune:
Roxanico, David a facut falcute si-a mai revenit asa-i? si bulanele...Asa-mi place cum sunt ei (David si tati) imbracati la fel in camasi cu ccc carouri. Imi place la nebunie sa vad baieti asa mici in camasi. Esti asa dulce ca mereu tu gasesti la orice o cale de mijloc...
Aelita tu chiar ai lipsit mult din peisaj si tare bine face prezenta ta. Sa-ti fie bine si sa ne onorezi mereu cu povestirile tale.
Dia, jur am crezut ca faci o gluma....in prima poza Oana pare la fel de mare ca acum, in schimb in urmatoarele se vede ca e micuta, dar sclipirea inteligenta din ochi si gestica sunt identice. POate binevoiesti sa pui pozele de la mare, te rog!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Am de calcat si io bantui pe aici. Am spalat deja 5 masini de cand am venit de la mare si mai am una. Ieri am calcat 2 ore, azi mi-ar mai tb o ora si gata am terminat.
Am cantarit-o pe Garga are 11.100 kg uraaaaa!!! Si 85 de cm. Trebuie sa facem Prevnar. E cineva care a facut deja? Reactii?
Bebinuta mai povesteste ce face Ada la gradi cum e?
Iulia-Stefy si tu...
Ziggy, Calin mai merge la gradi sau ai sistat treburile?
As vrea sa demaram si noi operatiunea gardi in curand. Sper sa mearga!
Bambo, pe bune nici un semn cat de mic?
Donia, mai lady mi-e dor de tine! Sper ca functionati in parametri normali si sunteti sanatosi!
kikineata spune:
inca una si ma duc....RUXANDRAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
asiza spune:
Buna dimineata, mamici si fulguleti!
Roxanica, savurat pozele cu David...e atat de dulceeee . Mor de dragul lui! A venit Ionut? S-a bucurat David cand l-a vazut?
Aelito, esti de belea...auzi la ea, pana si gainile gainatzeaza in perimetrul desenat
Va pup si va doresc o duminica minunata!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!