Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (183)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Donia, chiar aseara ma gandeam ca oare ce mai e cu problema lui Cristinel,da' zic nu te intreb sa nu cumva sa reinvie vreun pitic. ma bucur sa aud ca nu mai aveti motive de ingrijorare.
Lavinia, ce bine ca n-a suferit Mihaita, ce usurare ca a decurs totul bine!!Multa, multa, sanatate!
Yagmur, poate diareea asta noua e de la antibiotic, david imi face mereu scaune moi dupa antibiotic, dar apoi se regleaza.
bebinuta, multa sanatate Adei! Sa-si revina burtica bolnavioara!
shosika, l-am vazut pe Tudor,un blondutz tare simpatic!!
kikineata, nu stiu daca ti-am spus, dar m-au fermecat pozele din concediu, super. Cea mai faina e aia cand tata o strange in brate pe Sara cu pielicica goala Apoi am mai constatat cu tu fumezi, nu stiam, soro!Si nici de A_deju nu stiam ca are un tatuaj pe umarul stang, o-la-laaaa!!!Mama, mama, ce diva, ce femeie, pai asa se explica de ce o venereaza Mihailu', ihi, pun pariu ca e genul ala unduitor-acrobatic, de face ravagii in dormitor.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Avem pozeeeeeeee noi !!! de aici incolo
Baietii mei dorm, mancare n-am chef sa fac, pt. david am deja supica pregatita, curatenie e, mai superficiala, da e...Nimeni nu vorbeste cu mini???

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

haideti sa va arat ceva: puiul meu acum un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

pai daca va gasii fara capitol ce sa va fac,sa va las de izbeliste??
Hai ca l-am facut repede,nu-i mare scofala,ca am experienta la capitole

Andres e marisor,o ajunge curand pe Sofia.are 6 saptamani si 5700 g .ea are abia 10 kg.

YAGMUR-HAAAAAAAAAAA ditai capra-n gara dar ce cautai in camasa de noapte-n tren?

LUCIARO-gata,am modificat lista si am sters si semnatura Laurei care imi ramasese ..

DANUtZ-mama nasol e cand pierzi mesajul !!! stiiiiu !!

DANDUSA-odihneste-te cat poti,ca sa poti fi calma pt Crinuta si Raducu !

ASIZA, DIA,DANDUSA -uneori mamele vor sa ajute dar uita ca sunt bunice,vor sa comande ..
Dia,foarve rau cand ve critica propria mama,dar ce da faci?? pt ele mai imporvanta ordinea si disciplina decat confortul copilului. ei sa stea pe post de bibelou daca se poate .

Mie imi zice mama sa o trimit pe Sofia in Ro,la ea,ca de-aia nu mananca la mine ca o tin la bloc,ca la ea ar manca bine,ca de ce nu vreau macar sa incerc !? sa o las macar o luna,si apoi macar pana la iarna..
Asta in conditiile in care ea sta deocamdata la bunica-meu la tara,ca sa nu il lase singur,simereu se vaita ca nu mai poate de cat munceste cu gradinile,curtea,animale,pasari,fac garduri,pun ciment...Si i-am zis ca ea munceste mai mult decat mine,care am doar un apartament,deci nu s-ar putea ocupa de Sofia ,si ea zice ca nuuu,ca nu mai e asa munca ! pai oricum e mult mai multa munca la o curte cu gradini ,decat la mine in apartament chiar si cu doi copii ! mai ales ca ea e maniaca pe curatenie,cred ca luceste curtea. ce sa nu lase copilul cu jucarii?
cred ca nici gaina nu are voie sa se ganietzeze in afara teritoriului desenat ! cred ca si alea fac la cerere!

Cand i-am zis ca Sofia mi-a spart sapt trecuta in fiecare zi cate un pahar,farfurie...si ca imi ia cestile din vitrina,a zis cu repros ca nepoata-mea nu facea asa ceva,ca nu i-a spart niciodata nimic,ca ce inseamna aia sa puna mana ? ca tebuie sa o invat..Normal ca eu o invat,dar asva nu inseamna ca ai rezultate imediate(acum deja nu mai sparge,au si ei perioade),dar ea a zis ca nu se poate,ca trebuie sa ii spun NU E VOIE .ii spun,mama,dar mai scapa si ea,ca e copil ! nepoata-mea nu a spart nimic !!!

asa ca daca ar creste-o ea,ar pune-o pe sarma !!

SUZEtAAAA??????aoleeeeu,aia ar disparea de cum ar pasi pragul la ea pe batatura ! asa fara comentarii !!
OLItZA?? cred ca ar sari in sus daca s-ar pisa pe ea,si pampersii i-ar pune in cui.
nepoata-mea(acum are 17 ani) ,imi amintesc,cand facea pishu pea ea pe la vreo 2 ani,o certa rau ,si ea se pitea dupa usa si ma striga pe mine disperata,tinea usa daca venea altcineva,pana veneam eu,ca stia ca eu nu o certam,eu o schimbam si radeam cu ea .Acum nepoata-mea imi spune ca isi aminteste ca o punea sa stea in fatza patului,pedepsita ,si acolo sa se gandeasca la ce a facut,cand facea ceva.AM intrebat-o " si ce faceai?" .Mi-a raspuns "nu stiu" .
Deci i-a ramas in cap doar pedeapsa,nu si ceea ce facea sau ceea ce invata sa numai faca...Si asta nu e deloc bine pt un copil.
Si mama mereu se lauda ca a fost nepoava-mea cuminte. a fost si este un copil cuminte si acum,dar tocmai ca era asa cuminte nu era nevoie de pedepse ca sa fie pe sarma ! in rest,era prea cuminte pt ca o dresa,efectiv !
ii dadea cu lingura in cap daca la masa in loc sa manance se juca cu lingura in farfurie ...

KIKINEAtA stiu ca tie iti e greu cand vezi neintelegeri cu mamele,ca nu o ai langa tine,dar din pacate nu e mereu asa. si eu imi iubesc mama,si toti,dar nu toate bunicile isi cresc bine nepotii.cred ca mama ta te-ar fi ajutat cu adevarat si poate de-asta iti e greu sa te gandesti ca altii nu apreciaza,si te cred cand gandesti ca unii nu au mama aproape si cei care o au nu se bucura de asta.
ar fisuper sa fie bine peste tot,dar ce sa facem...nu e mereu asa.
uneoriexista tendinta de a spune " si pe voi v-a crescut la fel de bine >". da,unele mame si-au crescut la fel de bine copiii,dar altele la fel de rau.acum depinde de la caz la caz.
eu una ii tolerez opiniile,desi nu sunt de acord cu ele,dar nu i-as tolera actiunea,adica sa si faca ceea ce spune,pt ca e vorba in primul rand de copiii nostri,nu doar de noi si mama.
adica daca cineva ridica mana asupra copilului meu,eu nu am cum sa nu sar,indiferent ca e mama care la fel ne-a crescut.sau daca tipa ca a spart un pahar cum tipa la mine din nimicuri..
in rest,eu chiar fac cum zici,o imbratisez,o pup,ii spun ca o iubesc,niciodata nu am fost rece cu ea,de aceea imi permit sa ii si spun ce am de spus,cauvand sa nu o doara tare,nu imi place sa ma cert cu ea ca stiu ca plange,si nu vreau..Si eu ma gandesc ca,asa cum e,e mama ,nu am ce sa ii fac,doar ca nu ii las fraiele in mana ca ar fi jale
si mi se face si dor de ea
Imi pare tare rau ca nu mai ai mama alaturi,sigur era o femeie deosebita si iti lipseste tare mult !imi pare rau mai ales ca zici ca mama ta era prea buna...si ca nu ai avut parte inca de bunatatea asta.
nu pot sa spun niciodata ca am mama rea,nu pot,doar ca nu as lasa si copilul meu sa repete istoria mea,si nu zic ca doar mama a fost de vina,in cea mai mare parte defapt a fost tata pt ce suntem noi trei fratii,adultii de azi...

DANDUSA-imi pare rau ca ai avut o asa copilarie...nu e nimic mai crunt ca o mama sa te ameninte cu orfelinatul ,ca si cand ai fi un obiect.Din momentul ala tu te transformi in ceva care trebuie sa oo multumeasca zilnic pe femeia care sta cu biciul..

eu am banuit dintre randuri ca a fost ceva destul de grav la Dandusa.
se vede dealtfel din sensibilitatea ei ..
se vede in mesajele ei cata nevoie are de dragoste,de intelegere,cat de vulnerabila e uneori..pt ca i-au lipsit .cand iti lipseste dragostea unui parinte e crunt . cresti cu un gol in suflet pe care uneori il umpli,alteori nu,depinde de noroc..
Dandusa umple golul asta cu sotul si cu puisorii ei acum.
sunt sigura ca intelege tot ce iispunem,ca ea e o femeie puternica in acelasi timp,nici nu se poate sa iasa altfel copiii fara copilarie .ea da dragoste in jur,si traiesve dina sta,dar cu toate astea,uneori ramai singur in fata oglinzii vietii ,si oricat ai fugi de amintiri,ele vin ...pana nu asimilezi,pana nu ierti,nu te eliberezi de trecut .

ROXANICA-pup motociclistul lui mama !!!!!! frumosul de el!
am si eu poza cu Sofia in valiza !

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

DIA-OANA era mortala!!!
si cum dormea ea cu tati !!
Ce misto arati tu !! ma uit pe alea din iunie 2008 . tunse amandoua . super iti sta !aiochi frumosi,si zambet.

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

ROXANICA-hai ca am scris eu sa ai toata ziua de citit,sa nu mai zici ca nu vorbeste nimeni cu tine
ti-am dat de lucru

eu,la fel,am curatenie facuta,am mancat ,a fost si sora-mea cu sotul si copilul de 2 ani ,astia mici s-au jucat ,am mancat toti siacum dorm pe capete,ala micu,ala si mai micu siala si mai micu
tata,fiica si fiu .
asa ca eu care nu dorm ziua ca nu vreau eu m-am pus la o coca cola la calculator .ca aspirator nu pot sa bag .sa fug de-acasa nu pot.alve optiuni nu am
deci aleg: aspirator,fuga sau forum ?

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Hai, mai stai cu noi aici pe forum, Aelita!

Roxanica, dragul de el, cum doarme el cu cartea in pat si doua (!) suzete! Si in poza aia in care impinge la carucior mie imi pare chiar grasun, nu stiu cum...

Dia, sa stii ca eu chiar mi-am adus aminte de pozele "din copac"...

raportam 4 kk pe ziua de azi... mai moi dar nu apoase... sa ma ingrijorez? dar adevarul ca si mananca fructe... ce sa-i fac, bine ca le mananca, acum e vremea lor...

gata cu logoreea, ma duc sa fac niste paste cu lapte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Mda... stiam eu ca mai vreau sa intreb ceva, pt cele care au incercat: Pampers let's go sau Libero Up&go?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by luciaro

Mda... stiam eu ca mai vreau sa intreb ceva, pt cele care au incercat: Pampers let's go sau Libero Up&go?

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze Serban

libero up&go in mod clar... noi din alea folosim, sunt super ok, si muuult mai subtiri ca si pampersul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

greetings de la mare :)
o iau si io pe aratura, din ce-mi mai aduc aminte :)

lucia, libero up&go fara doar si poate (eric e pe numaru' 6, in altii nu incape, sunt tare faini, au elastic de jur imprejur, au si un fel de banda adeziva micuta, la spate, ca sa-i lipesti dupa utilizare..stii tu..sa-i faci pachetel...si sunt tare misto colorati :) dar ai nostri nu-s deloc subtiri..sunt pe stilul gogosar... deci din punctul asta de vedere, chilotii de la pampers mi s-au parut mai "slim" )..

roxanica, am ras :) si-am ras :) si-am tot ras :))) de unde-ai scos-o bre cu diva??? :))))) apai daca si io-s diva si unduitoare..inseamna ca andreea raicu e travestit :))) cat despre opturile din dormitor, io am mai zis-o, dar cred ca v-ati obisnuit sa radeti pe sub mustati la tot ce scriu... de la producerea lui eric incoace nush dac-am calcat pe bec sau alte rotunjimi de-astea fragile mai mult de 4 ori :))) cu alte cuvinte..laetitia casta, dar fara laetitia :))))

asiza, am vrut sa-ti zic aseara de aromatherapy, da' am uitat complet... bine c-ai scris tu, ca mi-ai amintit si mie :)))

fug sa milkuiesc motanu'. pup si revin :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput