Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (183)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Danduso, auzi mandro, stii cum sta treaba? Chiar in mesajul tau zici exact ce simti pentru mama ta, iubire. Si Claudiu are dreptate. E mama ta si tu mama la randul tau ai putea sa-ti dai seama ce multe faci pt. puiul tau asa cum a facut si ea. Te-ai gandit vreodata ca poate si tu ...mult spus dar alte cuvinte nu-mi gasesc...i-ai invadat din nou linistea, tabieturile la batranete...te rog sa te gandesti ce bine e sa ai MAMA alaturi de tine...plang de durere cand ma gandesc ce mult mi-as dori sa ma calce pe bataturi si mama mea draga de milioane de ori pe zi. I-as ridica statuie, intelegi? Tu esti si f obosita de atata vreme, din nou cu burtica tu doar iti versi nervii pe ea, ea face mult prea putin rau (de fapt nu-si da seama), crede-ma.
Asiza, Dia e atat de usor sa le bucurati, sa le incantati, sa le iertati si tolerati toate diferentele de opinii dintre generatii. Sa le imbratisati si sa le spuneti cat de mult le iubiti. Sunteti mult prea bune si inteligente ca sa va mai rasara vreodata un gand in minte ca ele nu fac sau gandesc cum e mai bine pt. voi.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Danduso, auzi mandro, stii cum sta treaba? Chiar in mesajul tau zici exact ce simti pentru mama ta, iubire. Si Claudiu are dreptate. E mama ta si tu mama la randul tau ai putea sa-ti dai seama ce multe faci pt. puiul tau asa cum a facut si ea. Te-ai gandit vreodata ca poate si tu ...mult spus dar alte cuvinte nu-mi gasesc...i-ai invadat din nou linistea, tabieturile la batranete...te rog sa te gandesti ce bine e sa ai MAMA alaturi de tine...plang de durere cand ma gandesc ce mult mi-as dori sa ma calce pe bataturi si mama mea draga de milioane de ori pe zi. I-as ridica statuie, intelegi? Tu esti si f obosita de atata vreme, din nou cu burtica tu doar iti versi nervii pe ea, ea face mult prea putin rau (de fapt nu-si da seama), crede-ma.
Asiza, Dia e atat de usor sa le bucurati, sa le incantati, sa le iertati si tolerati toate diferentele de opinii dintre generatii. Sa le imbratisati si sa le spuneti cat de mult le iubiti. Sunteti mult prea bune si inteligente ca sa va mai rasara vreodata un gand in minte ca ele nu fac sau gandesc cum e mai bine pt. voi.

Kikineatzo, tare frumos ai vorbit in mesajul tau despre MAMA...ai dreptate in mare parte...stiu ce inseamna sa iti pierzi un parinte si doare foarte tare, cu toate bune si rele ce le-a avut si imi iubesc mama enorm (ea fiind si unul din motivele pentru care m-am intors in tara in 2005), dar ma doare ca, aparent probabil, NU vrea sa stea cu Denis...zice ca o oboseste, ca nu are rabdare...in conditiile in care a stat cu el fix 4 ore de cand s-a nascut. Am rugat-o sa stea azi cu Denis pana mergem noi la shopping, ca maine avem o nunta si stii ce mi-a spus?: "Pai POATE ma duc si eu undeva!"...huh???...si nu asta e marea problema ca de obicei oricum il luam pe Denis cu noi la cumparaturi, dar mergem intr-un shopping centre unde INVARIABIL Denis s-a imbolnavit de fiecare data (inclusiv cand avea 11 luni si am ajuns in spital sau acum)cand am calcat pe acolo, de la aerul conditionat. MA enerveaza doar ca pare ca nu tzine la nepotul ei chiar asa mult cum m-am asteptat...si asta doare...plus altele ce tin de respect fata de propriul ei copil...in fine, nu am vrut sa creez o adevarata furtuna in privinta mamelor si a felului in care sunt ele, dar o inteleg pe Dia, asa cum o inteleg si pe Dandusa, asa cum te inteleg si pe tine...si, da, aveam asteptari mai mari de la mama mea...si ma doare si pe mine, mai ales fiindca e singurul parinte care mi-a ramas si o iubesc enorm...gata ca ma apuca bocitul si nici nu stiu cat de coerenta am putut fi...te pup

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

mai zic una...nu e vorba de diferentele de opinii intre generatii...astea am invatat sa le tolerez si sa le ignor, nu din asta ies certuri intre noi..e vorba de ceva mult mai profund...si ziceai ca le-am invadat batranetea...stiu ce ai vrut sa spui de fapt, dar nu ma pot abtine sa n-o laud acuma nuuu, mama mea nu e batrana ...are ea 52 de ani, dar crede-ma ca arata si de multe ori se comporta ca si cum ar fi cu cel putin 10 ani mai tanara. E frumoasa si sic...Gata, am duc.

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:

linistea si tabieturile ei i le-am invadat in mom in care ne-am nascut eu si fratele meu...de atunci da semne ca o deranjam...de atunci ne tot ameninta cu orfelinatul si cu bagajelul via tata...,de atunci ne jigneste si ne umileste...bate/abuza psihic etc...
nu mi s-a spus O DATA in viata mea "te iubesc copilul meu...,ce mandra sant de tine/voi..." de cand ma stiu n-am auzit decat critici..."nu santeti buni de nimic,nu santeti in stare...,uite ce am facut eu bla,bla..."
ai idee cum e sa-ti iei ultimele perechi de palme la varsta de 25 de ani de fata cu iubitul tau si cu inca vreo 10 prieteni?nu era decat ziua fratelui meu...,faceam o mica petrecere,muzica tare cat sa si putem vorbi...,in schimb ea vroia sa doarma...,a venit i-a dat pe toti afara...,fratele meu s-a enervat avea si el 24 de ani si vroia sa petreaca de ziua lui...,eu i-am luat apararea lui si mi-am luat palmele...
iti respect durerea pierderii mamei tale,dar te rog nu mai da sfaturi in necunostinta de cauza...,trebuie s-o ai pe EA ca mama,sa ma intelegi...

Mamica stralucitoare
23+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Ba da Asizo asta zic ca va inteleg pe toate....am vrut doar sa subliniez ca atunci cand pierzi pe cineva e prea tarziu sa-ti dai seama ce-ai pierdut. Si io m-as intreba ca si voi de ce aia nu, de ce aia da, de ce face asa si nu altcumva.....stiu ce zici...dar...hai ca doare, stiti voi mai bine decat oricine ce si cum sa faceti in fiecare situatie. Vroiam tare mult sa fac sa va fie mai usor, cu vorba ca altfel n-am cum. Las ca si io am bocit si mai tre sa merg si la dentist.

Mergi la inceput

asta ma bucura ca e frumoasa si sic

quote:
Originally posted by asiza

mai zic una...nu e vorba de diferentele de opinii intre generatii...astea am invatat sa le tolerez si sa le ignor, nu din asta ies certuri intre noi..e vorba de ceva mult mai profund...si ziceai ca le-am invadat batranetea...stiu ce ai vrut sa spui de fapt, dar nu ma pot abtine sa n-o laud acuma nuuu, mama mea nu e batrana ...are ea 52 de ani, dar crede-ma ca arata si de multe ori se comporta ca si cum ar fi cu cel putin 10 ani mai tanara. E frumoasa si sic...Gata, am duc.

Slideshow

Mergi la inceput

Of ma pisi, ma Dandusa, asa imi pare de rau si te cred ca esti suparata. Mama mea era prea buna si poate de aia vad toate mamele la fel. In schimb sunt convinsa ca vei fi tu o mama buna pt. Crinuta si Radu. Hai capu sus gata!

Mergi la inceput

quote:

Vroiam tare mult sa fac sa va fie mai usor, cu vorba ca altfel n-am cum.

...si pentru asta te pup si te strang tare tare in brate

Si poate dezvoltam si o tema a deceniului pe subiectul asta! Ca sunt convinsa ca am avea multe de invatat una de la alta!

Slideshow

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dandusa

quote:

linistea si tabieturile ei i le-am invadat in mom in care ne-am nascut eu si fratele meu...de atunci da semne ca o deranjam...de atunci ne tot ameninta cu orfelinatul si cu bagajelul via tata...,de atunci ne jigneste si ne umileste...bate/abuza psihic etc...
nu mi s-a spus O DATA in viata mea "te iubesc copilul meu...,ce mandra sant de tine/voi..." de cand ma stiu n-am auzit decat critici..."nu santeti buni de nimic,nu santeti in stare...,uite ce am facut eu bla,bla..."
ai idee cum e sa-ti iei ultimele perechi de palme la varsta de 25 de ani de fata cu iubitul tau si cu inca vreo 10 prieteni?nu era decat ziua fratelui meu...,faceam o mica petrecere,muzica tare cat sa si putem vorbi...,in schimb ea vroia sa doarma...,a venit i-a dat pe toti afara...,fratele meu s-a enervat avea si el 24 de ani si vroia sa petreaca de ziua lui...,eu i-am luat apararea lui si mi-am luat palmele...
iti respect durerea pierderii mamei tale,dar te rog nu mai da sfaturi in necunostinta de cauza...,trebuie s-o ai pe EA ca mama,sa ma intelegi...

Mamica stralucitoare
23+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mi-e tare greu sa-mi imaginez ce zici tu acolo...imi pare rau, tare rau, nu credeam ca e chiar asa.

Slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Of, mai fetelor dragi
Vezi, de asta va iubesc eu si-mi sunteti tare dragi, pentru ca pe forumul asta ne deschidem sufletul asa..ca-ntre prieteni, vorbim despre niste lucruri atat de intime, apropiate sufletului nostru, experiente numai de noi stiute, tocmai pentru ca stim ca vom avea parte de intelegere.Si-mi mai place ca nu bravam , povestim si de cele rele,ca nu-i viata mereu roz bombon, asta e...
Dandusa, imi pare tare , tare rau de tot ce spui tu acolo, intr-adevar e greu de imaginat,nu e firesc sa se intample asa...Dar uite partea buna a intregii povesti e ca toata dragostea pe care-ai strans-o in tot timpul asta se revarsa asupra familiei tale, Claudiu, Crinuta, Raducu sunt cei mai norocosi, sunt mereu inconjurati de caldura, sunt rasfatati, imbratisati, pupati de mii si mii de ori, si chiar daca nu prin gesturi, nu stiu cum sa zic...io simt din mesaje ca esti o persoana calda, afectuoasa, vad din poze, stiu din postarile fetelor care te-au cunoscut personal. Asa ca tu, ca sotie, mama, prietena, compensezi toate atributele astea sufletesti de care mama ta n-a avut parte, din diferite motive, poate independente de vointa ei, poate nefiind fericita, implinita, dupa plecarea tatalui tau pur si simplu a decis sa se inchida in ea, ca intr-o carapace, si fara sa vrea n-a mai putut arata ca iubeste, nu si-a mai putut exterioriza sentimentele, pt. ca sunt sigura ca in sufletul ei iubeste, si mai ales VA iubeste enorm
Asiza, imi pare rau si pt. tristetea ta. Si da, mama ta e o femeie foarte f.f.f frumoasa, am vazut poze
Kikineata, dimensiunea durerii tale n-o pot intelege...numai cine isi pierde un parinte poate spune ca stie prin ce treci...e fioros.
Va imbratisez pe toate si acum ca v-ati descarcat supararile, bucurati-va de dupa-amiaza asta frumoasa de sambata si de familiile voastre perfecte!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput