Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (183)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Aelita,
deliciosi copilasi tai,m-am indragostit de amandoi...tu esti o nebunatica ca de obicei ma faci sa rad cu mesajele tale pline de voie buna
Asiza,
noi ne mutam in C-ta pe la jumatatea lui August...adica nu prea avem sanse sa ne vedem si zau ca-mi pare asa de rauuuuuuuuu
Yagmur,multa sanatateeeeee

am o stare super naspa de la caldura asta...,dorm prost,ma trezesc prost...,ma vait si urasccc,nu sant buna de nimic...Crinuta este fix pe aceiasi unda cu mine...,in plus se mai lupta si cu caninii...
nu sant buna de sfaturi,incurajari etc...mai bine tac sa nu imprastii starea mea pe aici...

Mamica stralucitoare
23+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Citit tot tot, vazut toate pozicile, Garga la mare cu out-fit-urile ei superbe, printesele de Mamaana, Rares cel mare de Ramsan, d cel minunat,bursucii de Acs in vacanta, Tudor de Shoshika (ce bine ca ai mai dat si pe la noi), Serbanul de Luciaro (astept in continuare pozele de la Paris) si chiar si casuta dorita de A-deju.
Lavinia, saracutul de Mihaita. Cat chin pt puiul mic!!! Tinem pumnii!!!
Aelita, e mortala Sofia cu telecomanda!
Shoshika, la anu' cand ne-om apuca noi de construit, stiu pe cine stressez cu intrebarile!!!
Dia, merci pt sfat. Aflasem ca CM nu face decat sa prelungeasca preavizul...asa ca stau cuminte.
De la 1 Aug merg dincolo si gata.
Ruxandra, dau de baut, cum sa nu, numai sa ma mai linistesc nitel!!!
.
despre olita...nu am ce sa comentez. Nu sta pe ea si gata. Incercam din nou maincolo.
despre vorbit...cateva cuvinte si atat. E campion la tzipat insa!

Cat de diferiti sunt fulguletii nostrii! Si ce minunati sunt, fiecare in felul lui!
Week-end placut va doresc si multa sanatate la bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Vai, Aelita, ce m-au mai emotionat pozele voastre!!! ...

Bebinuta, imi pare tare rau ca Ada sufera din nou, saracuta! Pumnii stransi sa treaca repede!...
Dandusa, tare rau mi-ar parea sa nu ne vedem ...poate faceti cumva si veniti la o zi de plaja la mare in perioada aceea ca nu sunteti asa departe...mai vb pana atunci ...cat despre starea proasta...nu te incurajez ca si eu o am...in postarile tale despre mama ta de cele mai multe ori am regasit-o si pe mama mea, iar relatia dintre noi doua e cam aceeasi dintre tine si mama ta...si am tras o cearta urata azi dimineata...abia astept sa ne mutam de aici. Dar va mai dura ceva vreme ca ne-am pus apartamentul nostru in vanzare fiindca vrem sa ne luam unul mai mare si in perioada asta nu se vand usor a[artamentele...dar poate ne ajuta DD si scapam repede...Hai ca am batut destul campii.....va las si va pup

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

aaa.... mai vroiam sa va spun ca aparatul asta, Aromatherapy de la Olynth chiar face minuni....s-a desfundat Denisucul azi-noapte si a dormit TOATA noaptea neintors...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Mergi la inceput

Asiza, cum mai e Denis cu tusea si secretiile?
Dandusa, pare rau de perioada blue, hai ca trece!!!
Cryket, voiam sa-ti ce bine ca ne-ai mai dat vesti despre voi, piticii sunt mortali!
Aka, cum mai e Cris?

Mergi la inceput

Asiza, gand la gand!!!
Gata cu bananaitul...se cunoste ca-mi dorm baietii, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by asiza

aaa.... mai vroiam sa va spun ca aparatul asta, Aromatherapy de la Olynth chiar face minuni....s-a desfundat Denisucul azi-noapte si a dormit TOATA noaptea neintors...

Slideshow

bravooo!!!! ma bucur tare/. si la noi a functionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:

Dandusa, tare rau mi-ar parea sa nu ne vedem ...poate faceti cumva si veniti la o zi de plaja la mare in perioada aceea ca nu sunteti asa departe...mai vb pana atunci ...cat despre starea proasta...nu te incurajez ca si eu o am...in postarile tale despre mama ta de cele mai multe ori am regasit-o si pe mama mea, iar relatia dintre noi doua e cam aceeasi dintre tine si mama ta...si am tras o cearta urata azi dimineata...abia astept sa ne mutam de aici. Dar va mai dura ceva vreme ca ne-am pus apartamentul nostru in vanzare fiindca vrem sa ne luam unul mai mare si in perioada asta nu se vand usor a[artamentele...dar poate ne ajuta DD si scapam repede...Hai ca am batut destul campii.....va las si va pup

Slideshow

si eu la fel... nu trece zi sa nu ma enerveze, desi nu ne vedem zilnic.... ieri aprope am scos-o afara din casa cu comentariile ei cu tot... nu poate sa nu se lamenteze ce mizerie e la mine in casa de fiecare data cand intra -si nu e mizerie, ca am femeie la curatenie... e doar dezordine pt ca e casa plina de jucarii ... si-mi tot spune sa o las pe oana sa se joace numai la ea in camera si sa nu aduca jucarii in toata casa si nu intelege ca nu ma intereseaza parerile ei despre cresterea copiilor... intradevar m-a ajutat cand am venit de la mare si eram amandoi bolnavi rau si oana sanatoasa si cu chef de joaca... noi zaceam in pat si facem plimbari la wc, iar oana vroia parteneri de joaca si noi nu puteam...nici voce nu aveam de la laringita... ne-a ajutat atunci ca a stat cu oana 3 zile la noi acasa si s-a ocupat si s-a jucat cu ea... dar zau ca-mi vine sa-i zic ca o poate vedea pe oana doar 2 ore duminica, ca altfel ma calca prea mult pe nervi... dar oana se joaca si se simte bine cu ea, ii place de ea... abia astept sa ne luam casa afara din timisoara ca sa nu ne mai vedem atata si sa nu ne mai calcam pe bataturi atata. na, ca mi-am varsat oful si io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

am citit tot, am vazut o multime de poze cu copii frumosi si cu concedii reusite.
da' nu-s in stare sa zic nik. is obosita, dani doarme 8h pe noapte, eu vreo 5-6, zic si eu ca ma termina caldura, ma termina ca dani nu papa (cred ca tot de la caldura), am o stare nasoala. rau. tre' sa fac mancare si zau ca nu ma simt in stare, asa ca ma duc sa dorm si maine dimineata voi rata plimbarea. asta e. la mine.
voi reveni....

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:

Slideshow

si eu la fel... nu trece zi sa nu ma enerveze, desi nu ne vedem zilnic.... ieri aprope am scos-o afara din casa cu comentariile ei cu tot... nu poate sa nu se lamenteze ce mizerie e la mine in casa de fiecare data cand intra -si nu e mizerie, ca am femeie la curatenie... e doar dezordine pt ca e casa plina de jucarii ... si-mi tot spune sa o las pe oana sa se joace numai la ea in camera si sa nu aduca jucarii in toata casa si nu intelege ca nu ma intereseaza parerile ei despre cresterea copiilor... intradevar m-a ajutat cand am venit de la mare si eram amandoi bolnavi rau si oana sanatoasa si cu chef de joaca... noi zaceam in pat si facem plimbari la wc, iar oana vroia parteneri de joaca si noi nu puteam...nici voce nu aveam de la laringita... ne-a ajutat atunci ca a stat cu oana 3 zile la noi acasa si s-a ocupat si s-a jucat cu ea... dar zau ca-mi vine sa-i zic ca o poate vedea pe oana doar 2 ore duminica, ca altfel ma calca prea mult pe nervi... dar oana se joaca si se simte bine cu ea, ii place de ea... abia astept sa ne luam casa afara din timisoara ca sa nu ne mai vedem atata si sa nu ne mai calcam pe bataturi atata. na, ca mi-am varsat oful si io

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

de f multe ori reflectez la comportamentul meu vis a vis de ea...si de multe ori ma vad ca fiind o pers rea...
cand vad in jurul meu,MAME...imi zic ca nu-i posibil...ce-am facut eu sa sufar in halul asta?!de tata n-am avut parte...de MAMA n-am avut parte...
singurul meu parinte in bratele caruia ma refugiez este Claudiu...,care uneori este f critic cu mine,dar el vb din perspectiva unui copil crescut asa cum si eu mi-as fi dorit...si atunci nu pot sa-l condamn...,pt ca nu are cum sa intelegaga ceea ce simt...,imi zice mereu...orice s-ar intampla este mama ta...
nu mai pot sa fiu rabdatoare,sa tac,sa ignor...cand vad atata nepasare in jur...,cand vad ca nici macar liniste cand doarme Crinuta nu este...,cand vad ca nici macar un vas spalat folosit de ea,nu este...cand vad atatea...
pe de-o parte ma doare f tare sa plec,sa fiu fericita si lnistita...,ma simt egoista...,o voi lasa singura singura...,stiu sigur ca va suferi enorm...dar nu mai pot...
as vrea sa fug sa nu-i raspund la tel luni intregi...s-o fac sa sufere asa cum m-a facut si ea pe mine...dar asa ma copleste sentimentul de vinovatie...ca-mi vine s-o iau cu mine...

Mamica stralucitoare
23+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput