Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (183)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Yagmur spune:
Eu intru intr-o pauza sa imi caut corabiile pe fundul oceanului... nu va speriati: Luca e bine, dar je nu prea... probleme peste probleme legate de job.... va urma o perioada de maxima austeritate financiara..... trebuie sa prind puteri si sa gasesc solutii sa o depasesc...
Va pup cu mare drag... Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Dia1609 spune:
aka, cu perfuzia treaba sta asa: e o chestie fff traumatizanta pt copil (si pt parinti) eu zic ca dc e vreo posibilitate de a o evita, trebuie evitata. noi am ajuns la spital la perfuzii numai cand oana a refuzat orice ml de lichid vreme de multe ore. si din cauza deshidratarii era fff moale , in taxi pana la spital efectiv nu-si putea tine ochii deschisi. acolo, cu atata agitatie in jurul ei, a inceput sa planga... am avut noroc de profesionisti care i-au prins vena din prima -a fost groaznic, au tinut-o 4 persoane imobilizata, eu o tinem cu fata la mine si-i vorbeam, iar ea urla, plangea ingrozitor... a plans pana la epuizare, probabil ca ar fi vomitat de la atata plans dc nu ar fi avut stomacul gol.... din pacate nu i-a curs sange pt analize din prima branula, pt ca era sangele inchegat din cauza deshidratarii.... si i-au mai cautat o vene la mana cealalta ca sa-i mai puna o branula, mai mare de data asta.... si acelasi chin, un cosmar, am plans impreuna cu ea pana la epuizare.... i-au luat sange si apoi i-au montat perfuzia... era atata de epuizata, cu ochii si pleoapele atata de umflate de plans ca nu-si putea tine okii deschisi... si a stat cu perfuzia linistita vreo 3 ore, ca efectiv nu mai avea resurse sa se miste.... in total cred ca a stat cu perfuzii mai mult de 10 ore, pur si simplu a inteles ca nu are voie sa se miste, ca vine iar asistenta sa o intepe dc iese branula... era un copil ff chinuit, mi s-a rupt sufletul.... nu vreau sa mai trecem nicioadata prin asa ceva, de asta zic ca daca se poate evita, inceracti sa evitati. dar, pot sa spun cu mana pe inima ca oana si-a revenit f repede in urma perfuziilor... cred ca revenirea si insanatosirea era mult mai lenta fara perfuzii, chiar dc ea ar fi acceptat lichidele
Yagmur spune:
Acs, condoleante!
Danutz, ce poveste trista....
Ma duc sa ma uit la pozele Juliei.... sper sa ma ajute sa ies din starea asta
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
dianav spune:
Fetelor e posibil sa iasa ultimul rand de masele la varsta asta a copiilor nostri?
Canini are 3 crescuti bine de tot si mai are unul aproape spart, insa e de o agitatie si nervozitate ingrozitoare. Nu mananca mai nimic si zice "nu" la orice. A intrat in epoca "nu". Toate astea se intampla in casa, afara intre copii, oameni e in lumea ei.
Ne-a tampit ieri, pur si simplu ne-a epuizat de atat plans si tavaleala. Isi baga dgetul in gura dar nu realizez unde si isi da singura cu gel de dinti.
chinico spune:
dandusule nu ma pot baga la melodica, sunt la munci, dar daca ruxandra spune ca i-ai inseninat ziua..asa trebuie sa fie..numa' buna de pus pe rana :)
acs condoleante.
danutz un buchet mare..
bebinuta cum mai e ada? e mai bine? ati aflat de ce a recidivat?
yagmur...daca e numai munca..hm..desi e mai degraba "numai" cu ghilimele...dar totusi...daca e numai munca, si luchita e bine, si pe tine nu te mai chinuie alergia, nu e asa negru...
ruxandra pastele din orez sunt cumva glasnudeln? ...d'aia de la chinezu'?
adejule indesi maica in bagaje, indesi? :) sa nu uiti sa iei o punga de pufeleti cu tine, ca ti se va face dor :))
dianarus? sunteti ok? tot pe baricade?..deci intelesem eu bine, cu bunicii...numai ca eu pricepusem ca sunt bunicii, si nu parintii tai cei cu care stati..tot e bine, macar jumate tot am prins :).
s-a intors ianis?
avem program de uitat la baby einstein :). sar'mana flore, sa vedem daca savureza si beoaca...ca mie mi-a placut :).
azi dimineata a casapit bea telefonul fix. atat l-a butonat pana si-a dat duhul. de obicei ii blocam tastele, si o interersa fix 2 secunde, pe urma era cah..eee...daca mama i-a spus de 15 ori una dupa alta nuevoienuevoienuevoie, si daca nu l-a blocat...a crapat,sarmanul :). nu ma intere telefonul, iaca, asta e...mama insa..off...drama...
sper ca e doar o perioada, ca nu sed bine astrele pe cer, ca bate vantul de la polul nord, ca vad multe mate negre si trec pe sub multe scari, ca saturn e in opozitie cu jupiter si ca poate, daca se opreste ploaia, se insenineaza si la noi pe ulita :).
..bea in schimb..ioi...ieri seara s-a aciuiat la mine in brate, (never ever pana acum nu s-a intamplat asa ceva, de obicei ma maraie si ma impinge, sa aiba ea loc sa se intinda precum placinta, eu tot pe un cm de pat dorm:) ) m-a imbratisat, si asa a adormit...imi era jena sa respir, ma credeti...noroc cu inghe de cioco din pivnita, ca altfel zau de ma mai miscam...
ma trage de mana, ma duce la cd-player...schimbam cd-urile unul dupa altul..unele ii plac...la unele o apuca dirijatul (si imi vine in cap matei, dirijand televizorul :), pe altele danseaza...ca e clasica, ca e cohen, ca e cutiuta muzicala, nu conteaza...ea le asculta atenta pe toate...
cd-urile sunt in, cartile out.
Dia1609 spune:
danutz .. ma regasesc oarecum in povestea ta... dar macar eu am avut o copilarie fericita ... problemele mele cu mama au inceput in adolescenta... iar la terminarea facultatii (precizez ca toata facultatea am lucrat, nu am primit un leu de la parinti pt haine, vacante, etc... atata doar ac aveam casa si masa) am fost nevoita sa ma mut in chirie desi ai mei aveau bani sa-mi ia apartament.... si asta numai pt ca am refuzat sa devin avocat cum vroaiu ei.... ei tineau banii de apart ca sa-mi plateasca mie stagiatura ca avocat... si cand nu am vrut sa devin avocat si sa fiu toata viata la mana lor, nu mi-au luat nici apartament, mi-a zis ca n-am decat sa stau toata viata in chirie. am avut noroc de joburi bune amandoi si ne-am permis sa stam cu chirie in locatii bune, si mai apoi sa ne luam apartament numai prin puterile proprii, fara nici un ajutor din partea parintilor... cu credit ipotecar, cu credit pt avans, etc... si cumva ma bucur ca nu am avut nevoie de nimic de la ei, macar nu-mi scoate acum ochii ca mi-a dat si mi-a facut... si din banii lor de apartament de atunci s-a ales praful ca abia au mai reusit sa-si dea avansul la o masina, asa de tare s-au devalorizat. dar asta e, sa le fie de bine! cumva ma bucur ca asa a fost sa fie, ca am dovedit ca se poate reusi si fara ajutor din partea nimanui, numai prin puterile proprii... si asa ma simt mult mai bine cu mine insami, mult mai impacata. si acum se uita la noi cum ne chinuim sa ne luam casa, n-a zis macar o data ca ne da nici 200 euro ca ajutor (desi oricum n-as lua nici un ban de la ea)... si comenteaza ca nu ne luam casa in timisoara, ca ne mutam in afara orasului, desi stie si ea ca in oras nu ne permitem ... dar asta e, abia astept sa ma mut afara din oras, ca ne vom intalni cu siguranta mai rara si ne vom tolera mai usor.
Dia1609 spune:
chinico, tot cu nuevoienuevoie e si maica-ta? offf... ieri de la atata nuevoienuevoie s-a pisat oana de 20 ori in toata casa, inclusiv in pat.. s-a catarat in pat si in 2 sec a tras un pishi, sub atenta si vigilenta supraveghere a lui maica-mea. dupa care a ras satisfacuta in timp ce fugea prin casa cautand un coltisor nepisulit. eu nu stiu cum sa-i mai explic sa nu mai zica nuevoie. i-am mai explicat inainte de a pleca la mare si lucrurile au degenerat de am scos-o afara din casa ... probabil ca urmeaza inca o tura si zilele astea, desi ieri i-am zis ca azi-maine-poimaine avem program, sa ne lase in pace, sa nu mai vina pe la noi... dar ce ma fac, ca oana o striga? imi da tel sa-i formez la "alo buni"
offffffffffff
Dia1609 spune:
dianav, da, e posibil. si cica dor rau :(
chinico, din baby einstein pune la inceput baby mcdonald, ca ala sigur ii place. e cu vaca, cocosul, oaia, etc etc
m-am vazut ieri (cam scurt) cu flore si alessuca... frumoase rau, da' rau, amandoua ... si flore are o burtaaaa
... eu o suspectez ca face 2
chinico spune:
quote:
citat din mesajul lui Dia1609
dianav, da, e posibil. si cica dor rau :(
chinico, din baby einstein pune la inceput baby mcdonald, ca ala sigur ii place. e cu vaca, cocosul, oaia, etc etc
m-am vazut ieri (cam scurt) cu flore si alessuca... frumoase rau, da' rau, amandoua... si flore are o burtaaaa
... eu o suspectez ca face 2
Diade
Oana 29.11.06
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
..dia o sa caut animalele cu pricina :)
si eu de abea astept sa ma vad cu voi toate. mai putin, mai putin...
cat despre nuevoienuevoie..si eu ii spun beei ca nu e voie a sau b sau x, dar daca ii spui la fiecare pas...normal ca nu mai prinde sensul, e refren in fundal...
stiu ca eu si mama avem pareri diferite in ceea ce priveste educatia beei, si nu am de gand sa arat lipsa de respect pentru felul ei de a vedea lucrurile. nu o invinuiesc, nu o critic...daca ar fi si ea la fel de toleranta, bine ne-ar mai mere
![](icon_smile_big.gif)
si cu asta basta, ca luat per ansamlu, tot e bine ca e mama aici :)
Dia1609 spune:
la cererea publicului...
nu, nu pozele din turcia
ci tura a doua de poze de duminica [:))]
de aici