Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (183)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
citat din mesajul lui dandusa

poftiti la un frappe si o www.youtube.com/watch?v=YlG0G5YgnfA" target="_blank"> melodie draga mie...
o zi minunata va doresc...

Doamne Dandusooo.. mi-ai inseninat ziua.. ce iubesc cantarea acesta. O s-o ascult la nesfarsit. Multumesc, multumesc, multumesc.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

.. si pentru toti cei care inca nu l-au descoperit pe Florin Chilian.. www.youtube.com/watch?v=H5ACAdyxyb4" target="_blank">zece, www.youtube.com/watch?v=5lrtnAJjHBU" target="_blank">luni.. si preferata mea www.youtube.com/watch?v=uEJ7styP05s" target="_blank">sa nu ucizi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna dimineata,
Ca prin minune azi e mai liniste pe la munca, asa ca sper sa apuc sa citesc mai multe.
Din pacate nu pot sa vad poze de aici...
Dandusa, Danita, Chinico, Ktrinel, AKA, chiar m-ati facut sa plang (si v-am zis eu cum e cu plansul la birou).
Dandusa, tare rau imi pare!!! Sicer!
Banuiesc ca mama ta a avut enorm de multe probleme, si a suferit foarte mult,de aici frustrarile si neintelegerile. E trist ca nu comunicati...poate va veni si asta mai tarziu, cand veti pune ceva distanta intre voi.
Pana una alta, gandeste-te ca viata ta e oricum rotunda, ca esti o femeie implinita, cu un sot pe care-l iubesti si te iubeste si cu un copil si un samburel minunati.
Nici povestea mea nu-i tocmai roza. Toata copilaria am trait cu impresia ca sunt un copil nedorit de parinti. Asta fiindca bunica, mama mamei, nu a fost niciodata de acord ca fii-sa sa se marite cu tata. Si fii-sa, copil unic la parinti, alintat si incapatanat, a facut mereu pe dos fata de cum voiau parintii ei. A luat la facultate dar nu a vrut sa se duca, a preferat sa se angajeze. L-a vrut pe tata cu orice pret si pentru asta a ramas insarcinata si a ascuns sarcina maxim posibil, pana cand nu se mai putea face nimik. Bunica a aflat ca e insarcinata cand deja era in luna a 5-a, nu a mai putut decat sa dea din umeri si sa le organizeze nunta. Si m-am nascut eu, copilul pe care mama l-a alaptat numai o luna fiindca voia sa doarma noaptea (se ducea a doua zi la munca) si pe care l-a pasat imediat la bunici fiindca plangeam tot timpul (colici, hepatita A la 4 luni, rahitism mai apoi, etc) si ea nu stia ce sa-mi faca.
Asa ca am crescut la bunici si am avut bafta de bunici extraordinari, care m-au iubit si au stiut sa-mi arate asta. Dupa 1 an jumate, s-a nascut fratele meu, care din start a primit alt tratament. Bunicii s-au mutat la Timisoara, eu cu ei, fratele a ramas la parinti. Ne-am intors in orasul natal cand deja incepeam scoala. Am crescut deci, departe de parinti, departe de frate si cu o prapastie imensa intre mine si mama. Ai mei m-au luat la ei cand am inceput clasa I...si m-au trimis inapoi la bunici dupa cateva saptamani, dupa ce mama a constatat ca nu stiam sa citesc cuvantul 'papusa' din abecedar si dupa ce mi-a 'aplicat' cateva palme fiindca m-am incapatanat sa nu mai citesc nimik.
A fost o mare tragedie cand l-am pierdut pe bunicul, in clasa a 7-a, a trebuit sa ma mut din nou cu ai mei, unde nu am avut in cap decat sa cresc mai repede ca pot sa plec de acasa.
Si de aici se trage nevoia mea de independenta si faptul ca am preferat sa-mi petrec vacantele din studentie cat mai departe de ai mei iar mai apoi o slujba cat mai departe de ei...
Cel mai tare m-a durut nu faptul ca mama nu ma baga in seama ci faptul ca facea o diferenta colosala intre mine si fratele meu. Daca eu voiam o jucarie -nu aveam bani, daca fratele meu voia o jucarie, faceau orice si o cumparau. Daca eu voiam sa merg intr-o excursie, nu se putea fiindca trebuia sa stau acasa cu frate-mio-noroc cu bunicii care au stiu intotdeauna sa-i tina piept mamei! Cand mergeam la scoala, nu aveam voie sa ies afara la joaca decat 2-3 ore/zi...trebuia sa stau cu frate-mio si sa-l ajut la lectii in afara orelor in care-mi faceam eu lectiile...trist si urat.
Cand eram proaspat absolventa, fara bani si fara un loc unde sa locuiesc, mi-au pus in vedere sa ma intorc in orasul natal fiindca altfel nu primesc' nici un sfantz'. Si nu am primit...Vara lui '95 am sa o tin minte toata viata...Am terminat licentele in iunie si m-am angajat abia in august. A trebuit sa ma mut de 5 ori in 2 luni fiindca nu mai aveam voie sa mai stau in camin...si nu aveam bani de chirie, asa ca dormeam cu bocceluta sub cap, pe unde apucam, la fosti colegi sau pe la amici. Iar de mancare...ce era aia?!!! iar mama a fost total insensibila si de neclintit in hotararea ei de a nu ma ajuta, ca asa sa ma intorc in orasul natal. Intr-un final, m-a ajutat tata, cu bani trimisi pe furis, cu care am putut sa-mi platesc o chirie si sa traiesc pana la primul salariu...
Tre sa ma opresc aici, fiindca amintindu-mi, imi curg deja suvoaie de lacrimi si nu mai pot nici sa scriu...
Dandusa, zic doar atat...cu toate astea, o iubesc enorm pe mama si o ajut cu tot ce pot eu si de fiecare data cand are nevoie. Faptul ca stau la 500 km de ea a ajutat, eu am iertat-o de mult si am inteles ca daca ea a facut marea greseala sa ma nasca doar ca sa-l 'prinda' pe tata...a platit cu varf si indesat pentru greseala ei. Nu trebuie sa o judeci, incearca sa o ierti. Si daca nu poti comunica cu ea, o sa vezi ca prin distanta multe probleme se vor rezolva de la sine!
Gata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

danutz, cum se numeste mama de maria Sa? REGINA MAMA :) ei asta esti tu ! pup de la noi ptr tine si uneori cica e bine sa curga lacrima ...

pupici

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

aelita, oameni-fapte-intamplari . ce imi pare rau ca uneori sentimentele cele mai"ciudate" le avem fata de cei mai apropiati , fata de cei care uneoriii siubim pana la cer si-napoi :). adika citez din P " te-iu-bec susus Domne Domne" adika pana sus la Doamne Doamne :)

plec ca am santierrrrrrrrr

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Neata!...Am revenit...am citit..am vazut poza...
sunt la pagina 10...de aici in colo...ma bag in seama cu raspunsurile...nu ma bag din urma ca e muuuult
Aka,Yagmur hai sa va vand un pont...si eu eram disperata ca nu lua galusca prolitul si hidrasecul si menta...pana mi-a venit ideea stralucita de a-l da cu seringa aia de la nurofen...pe care o adora.dar nu va speriati daca nu vra din prima...pune-i inatai ceva ce accepta usor, ceaiul de menta indulcit de ex.Eu cu seringa aia am hidratat-o super ...si hidrasecul tot cu aia l-a luat.Prolitul pana la urma l-a baut si din canuta(ala de portocale i-a placut mai mult decat lamaie).Sper sa mearga si la voi!
Dandusuletare bun frapeul si melodia...nu mai spun... nu vreau sa-ti mai rascolesc amintiri neplacute....dar pana joi scoate bre visinata aia....daca-i chef,pai chef sa fie Stii ca esti o minunata,da?
Asiza pana acum cereale doar de bebei...a mai rontait rar fulgi de porum...dar ii voi da si pt cei mari daca ziceti voi ca e ok.(apropo...m-a innebunit site-ul ala cu ostropel...tot zic sa fac sa fac...poate azi)De rontait...fructe,biscuiti si rar pufuleti, pe afara putin covrig sau placintuta cu mere sau branza(cumparate) si fac eu tarte si prajitura asizei...aia cu branza...dar si cu alte fructe are maaaare dar mare succes .
Katrinel ASTEAPTA/IMEDIAT....grau de spus...acelasi lucru ma intrebam si eu....pat asta cand e vorba de mancare incalzesc prea tare laptele si trebuie racit sau ceva de la frigi si trebuie incalzit...oricat i-as explica eu ca imediat ca-i arsi ca-i rece sa aibe rabdare...o tine intr-o maraiala continua...si ma trage de picioare si ma ciupeste...si,si...deci ca o concluzie trasa de mine probabil intelege...de cate ori i-am explicat, dar pur si simplu nu are rabdare pt ca-i pofticioasa sau ii e foame...dar ca si crinuta in alt context... astepta...
danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Buna ziua tuturor!

N-am apucat sa citesc nimic pentru ca mi-a murit bunica! Am avut niste bunici minunati si o copilarie de vis. Cred si vreau sa cred ca bunica este acum alaturi de toti cei dragi, dusi de mult de langa noi, ca l-a reintalnit pe bunicul de care tot pomenea in ultima vreme.

Biata mama era cat pe ce sa nu ajunga la inmormantare. Joi a facut o toxiinfectie alimentara si a dormit la noi; vineri dimineata a murit bunica si mama a plecat spre Slatina, unde s-a internat spre seara. A fost la un pas de ocluzie si operatie. Daca exista ceva pe lumea cealalta, atunci cu siguranta bunica a avut grija de mama.

Moartea bunicii ne-a afectat mult, cu toate ca, din pacate, ne asteptam.

Dumnezeu s-o odihneasca!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Condoleante, Acs!

Mergi la inceput

Acs, condoleante.

Danutz.. jos palaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

salutare. noi tot in aceeasi stare suntem adica azi noapte a mai vomat odata si de dimineata odata, dar mult mai putin cantitativ decat in alte dati. dar a luat hidrasecul de dimineata si a mancat cateva lingurite de iaurt.
multumesc pentru sfaturi, sper sa scapam fara spital.
Ruxandra si voi sunteti cu burtica bolnava? super retetele, o sa caut paste din orez pe la hipermarket ca la noi in cartier nu am vazut.
Acs condoleate
Lacramioara cum era Stefy de ai ajuns cu ea la spital? si practic cum ii face perfuziile? ca imi aduc aminte ca stateam cate 1-1.5 ore cu acul in mana aproape nemiscata sa nu iasa. si nu o vad pe Cris stam asa. bine, eu eram la vreo 10 ani si intelegeam. se face altfel la copii asa mici? multa sanatate.
Roxanica la petreceri a trebuit sa ne ducem, oricum ea se simtea bine, si acum daca o vezi nu zici ca e un copil bolnav, alearga prin casa, e vioaie, se joaca doar ca nu prea vrea sa manance si e de inteles, si o data pe zi vomita. dupa ce am plecat de la botezul nasicii mici in masina a baut o gramada de apa, dupa ce s-a saturat a dat-o pe toata jos. iar cand a ajuns la copii la petrecere a uitat, s-a jucat, a mancat cateva bucatele de carne, era ok. nu s-a jucat cu copii doar cu jucariile, ne-am plimbat ca era pe terasa langa un lac. i-a prins bine statul la aer.
ktrinel noi nu stim inca de imediat/asteapta. daca nu ma conformez in momentul cand vrea ea se lasa cu urlete. ma trage de pantaloni pana merg unde vrea.
danutz.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput