Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (183)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dandusa, n-ai vazut poze cu dresul meu de baie ca n-am avut dimineata. ca am mers numai pt 2 ore si nu era rost de baie. baie am facut numai dupa amiaza, asa ca o sa vezi poze cu noi trei in dres, vrei sau nu vrei . dar asta dupa ce ma harnicesc sa le uploadez. azi am vrut sa urc o parte din pozele de turcia si nu a mers netu. mama ei de fibra optica nou bagata

ktrinel, oana nu prea stie de imediat. e o notiune prea abstracta si in general n-o prea caracterizeaza rabdarea. dar stie "acum" si asta imi zice ca suntem pe drumul cel bun (in contextul ca ii spun sa-mi dea acum prostia ce tocmai a bagat-o in gura ). ma uit imediat la poze... cred ca -i caut si eu film cu dora... oana se uita la pisicile aristocrate, pinochio, alba ca zapada si la baby einstein dar numai alea cu animale. dar nu mult, maxim 10-15 min, mai mult nu are rabdare. si eu as vrea cateodata un ocean intre mine si maica-mea... dar mi-ar parea rau pt oana, ca ea tare bine se intelege cu bunica-sa

va las acum ca am niste porumb la fiert (si eu sunt fan porumb fiert), niste cumparaturi de facut pe la redoute si un sot rabdator care mai un pic si adoarme la tv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dandusa, noi i-am luat papuceii special pt. plaja si acolo au fost ireprosabili dar batea briza si statea mai mult desculta decat cu ei.
Sincer nu i-as recomanda pt. parcuri. O singura data i-am dat si nisipul era lipit de picioruse deci transpira. Avand 3 perechi de piele si una de panza nici nu i-am folosit in parc. In schimb la stea din piele nu se lipeste nisipul deloc. Mai degraba sunt sandalute alea mai aerisite de plastic mai bune ...cred.

Ktrinel, chiar acu ceva timp ma gandeam ca folosesc "imediat" si Garga se conformeaza imediat:). Are un impact tare bun asupra ei acest cuvant. TV-ul nu-l deschid toata ziua iar seara o ora cat e deschis pana plecam la nana nu se uita decat maxim 30 sec la vreo reclama cu muzica...atat. Ma bucura asta!

Lavinia deci unde e hotel Pelican?:))))Pai in Mamaia cred?!!!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
citat din mesajul lui Dia1609

si eu as vrea cateodata un ocean intre mine si maica-mea... dar mi-ar parea rau pt oana, ca ea tare bine se intelege cu bunica-sa

mult adevar graiesti...

Mamica stralucitoare
23+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

poftiti la un frappe si o www.youtube.com/watch?v=YlG0G5YgnfA" target="_blank"> melodie draga mie...
o zi minunata va doresc...

Mamica stralucitoare
23+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
citat din mesajul lui aka

am trecut cu bine peste petreceri, a fost frumos la amandoua. doar ca a fost cam suparata Cris ca nu isi facuse somnul. dar tot mai vomita, si inca mult. aproape tot ce mananca da afara. azi noapte pe la 2 cand a dat afara bucatele de carne pe care le mancase pe la 8 nedigerate, de dimineata la 8.30, a zis ca nu mai vrea si dupa 2 minute gata. am vb cu pediatra si mi-a zis ca daca continua cu vomitatul sa mergem la spital sa o puna pe perfuzii trei zile ca sa fie stomacul in repaos. ce sa-i dau sa ii treaca? ca`s disperata, nu vreau sa ajungem in spital. i-am dat cate 5 pic. de metoclopramid, dar nu-i trece, saruri de rehidratare nu vrea sa ia, e posibil sa se fi si deshidratat putin. mi-a spus acum de sanzyme sirop, am luat si i-am dat o lingurita. zice ca ajuta la digestie. ce sa-i mai fac?

aka, eu zic sa te duci cu ea la spital, ca e deja prea mult pentru stomacelul ei. Eu n-am dus-o pe Stefy la timp si multe am mai tras si mai tragem si acum. Acolo ii pune in perfuzie si sarurile pe care organismul le pierde dupa trei reprize de varsaturi....Multa sanatate.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui kikineata

Iulia, e pt. pneumococ, tot ce tine de bronsite, otite, pneumonii. NU stiu sa detaliez prea stiintific in schimb la momentul in care mi-a explicat pediatra am fost convinsa ca nu va intra in colectivitate fara sa-l faca. Dupa 2 ani se face o sg doza. Noi, pana in 2 ani facem acus o doza si inca una la o luna-doua. Da cautare pe google si gasesti. Prevenar cred ca e Franta si exista si var rom pneumococ 23.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Kiki, multumesc.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Yagmur
Iulia-Stefy, deci incepi si tu munca.... profita de timpul asta si din septembrie se duce iarasi la copii ei.... cand ma gandesc ca trebuie preventiv sa-l inscriu la o gradi in buc.. nu stiu de unde sa o apuc... il inscriu asa pe NV?????

Yagmur, ma ingrozeste gandul ca de acum trebuie sa o las. Si parca simte si ea, ca asa se lipeste de mine....si asa imi vine sa plang. Cered ca-mi va fi greu, dar cale de intoarcere nu exista. Ma rog sa-i fie bine, oriunde am s-o duc. In ceea ce priveste gradinita, du-te si vezi ce faci, ca s-au facut prin mai-iunie deja aranjamentele. Sa nu fie prea tarziu. Stiu ca pentru Stefy am umblat mult pina am reusit s-o inscriem.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui dianav

Kikineata am uitat sa spun, sunt sagetator, ascendent nu stiu, scorpion sau sagetator, depinde de ora si mama nu stie cu exactitate.

Diana, si eu sunt tot sagetator.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui aka

hidrasec 3 plic/zi, pe care nu-l ia, sumetrolim 4ml/12 ore, 5 pic. metoclopramid, samzyme sirop 3 ligurite /zi, prolyte pe care nu-l ia.

aka, poti inlocui Hidrasec cu Electrolyte, saruri de rehidratare de la Humana. POate pe asta il vrea.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
citat din mesajul lui iulia-stefy
aka, poti inlocui Hidrasec cu Electrolyte, saruri de rehidratare de la Humana. POate pe asta il vrea.

Hidrasec nu se poate inlocui cu saruri de rehidratare.. sunt 2 lucruri complet diferite; Hidrasec fiind un medicament anti-diareic care -impreuna- cu sarurile de rehidratare se utilizeaza in tratamentul diareei acute la sugari si copii mici.

Nici Grigore sa nu-l vaza.. eu i-l "ascundeam" in biberonul cu lapte HN.. dar cum Cristina suge..off

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput