Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (183)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
chinico spune:
:))) ma reancadrez in tema :))
dar azi e mai bine. si parca nici ieri nu a mai fost atat de rau.
e greu. cand nu e aici, imi e dor de ea, cand e aici, parca nu cadem de acord asupra nici unui subiect...stiu ca ei ii e mai greu decat imi e mie, si de aceea nu spun,de cele mai multe ori, mai nimic. e mama, si o iubesc muuult mult. asa cum e.
asizule beoaca rontaie covrigi si fructe. atat.
crocsi nu anul asta....nu ii tin glezna. am ajuns la un compromis, degetele goale, fie...dar glezna.. nope.
dianocica bravo, david e poliglot de mic...si de buna voie :).
kiki nu am citit ce ai spus de sagetatori, da' sper ca e de bine..:))
ca si io mi's...:). citesc mai incolo inapoi, ca am sarit, precis..
ktrinela bea stie de imediat. uneori. :)
la tv am descoperit dis de dimineata, pe la ora 7, emisiunea cu elefantul :) si sesam straße :). ne uitam la ele cat sta pe olita, sau cat aranjez eu una sau alta. in rest insa nu prea...se catara in pat si-si mai da singura drumul la tv, dar asta pentru ca ii place sa schimbe programele la infinit..
avem 6 dinti in total :). primul a fost caninul sus dreapta :). dar e singurul.
flore nu am apucat sa sun :(. dar o fac curand, promit.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aelita spune:
KIKINEAtA-BRAVO Pt KILOGRAME!!
YAGMUR-lasa,draga mea,ca parerea lor si rusinea lor e pt ei acolo,tu ai o minune de baiat care nu te mai lasa sa te gandesti la tampeniile lor,la dorintele si astepvarile lor de la tine..
ce i-o incalzi pe ei ca ar spune ca esti divortata,nu stiu...
ca si cand daca o femeie e singura,daca acel individ nu s-.a facut responsabil ,atunci e defectul femeii,nu al celui care si-a luat talpasita in mod las ! femeia e de vina..si mairau e ca parintii gandesc asa...
spune-le de la mine ca mama lui Luca nu are niciun defect,ca e o mama eroina,ca e mai vare ca noi astea care avem barbatul seara acasa ,ca mine spre exemplu,ce sa ma vait eu cand el vine si ma ajuta seara? sa ve vaivi tu,dar uite ca nu mai ai loc,saraca,de una ca mine...
si mai spune-le ca esti cea mai tare femeie !!
BAMBO-lasa lenea si vino si maiscrie !ce frumosi sunteti ! ce peisaje super !o frumusete,Antonia !!
DANDU-vino,fetita cand vrei !! ma bat cu frate-.tu pe tine,sa stai la mine ! asa e,uitasem ca imi zisesei ca e aci frate-tu langa mine la doi pasi!
tine minte :eu simt omul prin tastatura !!
ai vrecut de jumatea sarcinei ! abia astept sa vina Raducu !
ma,eu te stiu "dintre randuri " de mult
iupiiiiii,sa imi clatesc acu ochii cu poze de la mare !! sa-mi vad mandretea !oaaaaaaaa,ce frumusete de burta ai !! io de cate ori te vad gravida imi aduc aminte de demy moore ,ca ea avea niste poze misto cu burta.si frumusetea de Crinuva cu ochii aia cat casa !! cum imbratiseaza ea burtica ! toti trei fericiti !! cretzofolina ! ce misto e poza cu talpile de nisip !! o sa iifac si eu asa,ca imi place ideea.eu am una cu ea,anul vrecut,cu pumnul meu si pumnul ei cum luam nisip in pumni.
Abia astept sa mergem si noi la mare ,sa se joace siSofia in nisip,ca anul trecut nu prea stia ea ..
si la anul cu amandoi !! si voi la fel. sa mor si sa inviez iar cand i-oi vedea jucandu-se,chiraindu-se ..
chiar acum Sofia e la cosul lui,il zbangane,si el maraie in somn. SOFIAAAAAAAAA!PLEACA DE ACOLO !si ea il zbangane si mai vare de caveva ori si fuge .
LAURA-cu cat mai repede faceti camera,cu atat mai bine. se va obisnui in timp,greu dar veti reusi,dar mai varziu va fi si mai greu .
DIA-vaaaaaaai fumoasa "Domnisoara-mec-mec-cotobec"!!
DANItA-ce fel de handicap au copiii de care zici,si ce poate sa afle ea daca isi afla parintii? adicabunicii copiilor..
siaia cu cutitul in burta,de ce nu dadea copilul unei familii care isidoreste de ani si ani??
clar ca itiiubesti parintii,poate si pe aia care te malvrateaza,abandoneaza...ciudat,dar cred ca ii iubesti,probabil ramai cu ceva din burta mamei..
SOFIA ACUM E CALARE PE VRICICLEtA,urcata cu picioarele pe sha,ca e Nadia Comaneci ,si o vad cum intinde mana sa deschida vitrina ,la pahare .CE CAUtI tU ACOLO??? retrage mana ,se da jos ,de parca nu a fost ea aia.
cand ii povesvesc lui tati ce face ea,ceva frumos,asculta,asculta,are o privire de mandra de ea,de drag,si apoi incepe sa faca iar ce povesveam,dar cu o fata asa plina de talente !
CHINICO-si noi te fericeam ca a veniv mama la tine. va mai amintiti ca au mai pativ fete asa,cand mamele au veniv in vizita si au iesit scantei..e ca nu au asumat ca sunt bunice,dintr-o data fata lor are o mogaldeata in brate si pare ca nu o maiintereseaza altceva . dintr-o data simte ca fata ei nu mai e a ei,ca e a mogaldetei mici . ar vrea sa fie rasfatava,mai ales intr-o tara straina unde de obicei nu le convine nimic,pt ca neputinva de adaptare la alta casa ,la alta tara se transforma in " nu imi place aici ,plec".
IULIA-merge si pe saltea faza cu bicarbonatul la pata de pipi uda? daca stiam..ca a facut pe salteaua noastra ,in pat,cand am adus-o de la baie,era in prosop,sia fugit in curu gol in patul meu si a si comis-o ! eu am provectoare de saltele,la paturi,la ea poate sa se pise din greseala,dar la noi am dat-o jos ca nu o suportam ca transpiram din cauza ei. ca e impermeabila pe dedesupt,deasupra e gen prosop,si are elastice ca se se muleze pe saltea.si deaspupra se pune cearsaful.dar impermeabilul ala te face sa vranspiri,si mai si fashaie...
asa ca fara aia a ajuns la saltea..
daca maiface,merge cubicarbonat,zici..
DIANAV-ce frumos povestesti despre mama si bunica ta ! imi pare rau ca nu mai ai bunica !
AKA-sper sa te ajute fetele ! MULtA SANAtAtE!
mai,copilu al mai mic al meu doarme de rupe.are 5 ore !!!!!!! ma bave la cap barbatu-meu sa il trezesc sa manance. Sofia a dormit 3 ore.
el mai doarme asa la pranz,o tura lunga . taticum de fel nu e acasa,nu stie,si ise pare ca doarme pra mult.
de-asta am avut timp sa va scriu. 5 ore de boierie !Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Donia spune:
Ktrinel, Cristi nu cred ca stie de "imediat". E in general tare nerabdator, daca ii trebuie ceva, atunci trebuie sa fie ACUM, mai ales cand e vorba de mancare. Daca vrea sa iasa din casa, iese, el stie ca mi-a dat papucii, asa ca din punctul lui de vedere eu sunt rezolvata , afara! Dar daca vreo chestie nu il intereseaza atat de tare, atunci as putea sa am impresia ca stie de "imediat", insa cred ca de fapt nu are el prea mare interes.
Ma rog, mai coerenta nu se poate sa fiu , am dormit vreo 4,5 ore azi noapte...
Laura, Cristi doarme in camera lui de cand ne-am mutat, adica de vreo 2 luni. In primele zile nu adormea decat in brate la mine, apoi n-a mai fost cazul, s-a acomodat cu noua incapere si si-a reluat bunele obiceiuri.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxandra_sb spune:
Intreba cineva, parca Madaluta, de Sudocrem.
aveau la Mothercare-ul din Mall Vitan, cutii mari.. pe la 49 ron
Are mama doi flacai.. Matei (6) si
Grigore (1)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
quote:
citat din mesajul lui Laura13
salutari mamici!
bambo f faine pozele! antonia la fel de frumoasa cum o stiam. cum a fost in chei? nu s-a plictisit gaza? ca ne batea si pe noi un gand sa mergem....dar nu situ ce ar face dani. cat ati stat? pe care lac??????
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
a fost f frumos la chei,Antonia a fost cuminte la dus a dormit 1 ora si ceva in scaunel la intors nu prea a mai stat in scaun
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
daca as avea a 3 camera as amenaja-o si incet incet as incerca sa o invat sa doarma singurica,eventual dormi cu el la inceput,sigur o sa-i placa cuibusorul lui
![](icon_smile_wink.gif)
cand ne mai vedem?
![](icon_smile_tongue.gif)
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
bamboletta spune:
quote:
citat din mesajul lui asiza
Vazut poze de Bambo, ba la strand, ba la munte...Superbisime!...Cum mai e Antonia cu ochelarii? S-a imprietenit cu ei?
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
nu prea s-a imprietenit cu ei,mai mult cand suntem afara ii poarta in casa imediat ii da jos
![](help.gif)
edit:papa cereale de bebe si pt adulti de la nestle
![](yum.gif)
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
bamboletta spune:
quote:
citat din mesajul lui Ktrinel
Buna ziua minunatele,
Intrebare : fulguletii vostrii inteleg/cunosc notiunea/cuvantul : ASTEAPTA/IMEDIAT ? #8230; cu alte cuvinte, sunt rabdatori, intelegatori cand pur si simplu vrei sa ii satisfaci placerea /dorinta#8230;dar iti ia 1-2 minute #8230;nu stiu cum sa ma exprim ( e luni dimineata )#8230; la noi e jale, acum e acum, vreau e vreau #8230;si am incercat in toate limbile sa ii spun ca « imediat», ca «asteapta un pic», etc#8230;nu vrea sau nu intelege notiunea#8230;
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
nu prea intelege sa astepte
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
fff frumoasa Julia
![](pupic.gif)
![](inlove.gif)
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
dandusa spune:
Laura,
vroiam sa-ti spun de camera lui Dani
eu as dormi cu el o perioada pana se acomodeaza...si apoi treptat m-as muta in camera mea...,deci la inceput as dormi toata noaptea...si dupa cateva saptamani l-as lasa singur dupa ce adoarme...,eventual cu usile deschise sau o lumina aprinsa...
sau si mai bine ai putea sa dormiti voi doi impreuna cu o jucarie preferata...cu un ritual ceva...si pe parcurs ii lasi doar jucaria in pat,dupa ce adoarme te furisezi...
nu sant incercate...,nu stiu daca functioneaza...eu asa as face...
Aelita,
de cate ori vb cu Claudiu imi spune ca se teme de cum o sa fie dupa ce nasc...,ii este teama ca nu voi reusi sa ma descurc...ca voi fi obosita si ca el nu va avea f mult timp sa ma ajute...de fiecare data ii spun cat de relaxata sant eu si ca n-am nici un stres(poate doar scarile...
)si mereu i te dau exemplu...,"uite fata din Spania,nu are ajutor...,sotu-i vine seara si se descurca cu doi..." ma intreaba "ce zodie e?"...zic "capricoarna ca tine",el "pai deaia..."
Roxanica,
ar fi trebuit sa zic mai mult la ps-ul de dinainte...,sper ca nu te-ai suparat ca am facut o gluma...
Donia,
de ce ai dormit asa putin aseara?sper sa recuperezi curand
Ktrinel,
f frumoase pozele...atata verdeata pe care poti sa calci
Julia creste,creste si tot cu tati seamana
tre' sa faci un baiat sa semene si cu tine,nu de alta da' ai o alura atat de dragalasa... de cate ori ma uit pe poze imi vine sa te pup...imi pari asa de dulce,prietenoasa...
Crinuta nu presteaza tv prea mult...,exact ca si Bea,se joaca cu telecomanda,schimba in nestire programele...,adevaru-i ca nici noi nu stam la tv...in schimb se uita la calc pe desene,muzica...
daca este treaza si eu vreau calc,musai sa-i deschid o fereastra separata cu desene sau muzica,altfel nu pup decat cand doarme sau cand este mama/Claudiu acasa...
Lavinia,
multa sanatate lui Mihaita,tinem pumnii sa fie bine
Mamica stralucitoare
23+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
salutari mamici!
bambo ne vedem cand vreti! putem incerca la terasa de pe bucium de care spuneam, cred ca am putea-o convinge si pe lavinia si pe ramona
dandusa dani acum doarme singur in camera (ma rog....de vreo sapt dorm eu cu el ca e mai racoare acolo), dar nu are probleme cu somnul singurel. ci cu camera. el stie ca aceea e camera lui. si nu, nu am cum sa ii fac acolo camera lui. oricum in august mai reiau discutia ca oricum trebuie sa o fac.
donia multumesc de explicatia cu cristinel si de povestea voastra cu noua camera. ma bucur ca e totul ok. de ce nu dormi?
ruxandra tot probleme cu burtica??? sanatate multa!
ktrinel superba julia!!! frumusica foc! cu cine se joaca?
se uita la tv la reclame, cu noi, seara, cca 5 min, pana ne schimbam si noi si pregatim ceva de mancare. cu bona....sper din suflet ca nu. a! in we a deschis florin tv-ul si a ramas fascinat la un film romanesc....s-a uitat vreo 15 min fara sa respire. deobicei tv-ul e pe muzica si danseaza, dar nu se uita decat f rar.
dani stie de "imediat". dat asta nu inseamna ca asculta mereu. dar de stiut, stie.
roxanica te rog eu mult....faci cumva sa vedem si noi poza aceea? chiar as vrea, daca poti.
aelita tare ma bucur ca ai copii cuminti si te poti relaxa si tu un picut.
a deju
quote:
packingu' merge, da' si mai mult spor are re-packingu' :)) la asta mihaiul ii mare sef.........
sa-ti dea DD sanatate, sa te mentina mereu asa tonica. fato, tare bine rad cu tine.
![](pupic.gif)
lavinia pana la urma ce tratament faceti? cand aflii rezultatele? sanatate multa!
aka cum sunteti????? nu stiu ce sfat sa iti dau, dar ma gandesc la voi! sanatate multa si voua!!!
dianocica bravo d!!! cred ca erati topiti
![](icon_smile.gif)
![](pupic.gif)
gata.......fug ca-s distrusa si maine ma trezesc la 6
![](plang.gif)
pupici
Laura
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Dia1609 spune:
aka, nu, in nici un caz sa nu intrerupi alaptatul. eventual sa tii tu regim? zic si io, ca nu stiu ce sa-ti zic altceva