Nou stil de viatza (216)
Raspunsuri - Pagina 3
Hopes spune:
Am intrat rapid sa-i spun Mephalei LA MULTI ANI fericiti cu sanatate si noroc.
Sa-ti aduca Dumnezeu numai bucurii
Petrecere frumoasa
louisea spune:
La multi ani friciti Carmen alaturi de cei dragi!!
Petrecere frumoasa sa aveti
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
tumpi spune:
LA MULTI ANI! Carmen , sa ai o zi minunata alaturi de cei dragi,cu multe cadouri si veselie
La Multi ani!Melisa de alina 71, sa cresti mare si sa le aduci parintilor numai bucurii
MArilena sa fie intr-un ceas bun si fie ca problemele de pana acum sa ramana doar niste amintiri neplacute ,iar vaita ta sa fie mereu inorita.#
Claudia, o zi frumoasa azi si te asteptam diseara sa ne soui ce ai pe suflet.
Delia,vacanta placuta in continuare.Cate ore ai facut cu avionul pana acolo?
LAura, fosta vecinica, cum mai e prin cartier?
Ma duc sa pregatesc micul dejun ca abia m-am trezit si poate intre timp se trezeste si al meu.
Sunt cam cheuna dupa atata somn, nici nu mai stiu de cand nu am mai dormit atatea ore.
O duminica placuta va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
hcclara spune:
Salutare fetele, am fost in parcul de distractii, mai inainte am ajuns acasa, a fost fain, a venit si ploaia, dar a fost bine si brabatu-meu cu sora-mea s-au dat pe toate minunile, eu si copii mai putin!
na hai sa va povestesc!
Ieri la pranz am venit sus cu Luca, Marc a mai ramas in fata blocului, se juca cu o fetita! aici unde stam noi e o zona cu ft multi copii, e zona de blocuri si fiecare bloc are spatii de joaca in fata blocului. noi stam la scara din mijloc, asa ca Marc se juca cu o fetita cu un an mai mare pe nume Emily, nu chiar in fata blocului nostru, ci la scara vecina!Barbatu-meu in balcon face gratare.Eu de obicei cand e Marc afara ma tot uit dupa el cam la cateva minute, dar acum il stiam si pe brabatu-meu in balcon si nu am dat atata importanta! La un moment dat ies si eu in balcon si imi zice sotul: oare ce e cu barbatu ala ce s-a postat in aproierea copiilor si se tot uita la ei? copii stateau si se jucau la masa, iar langa e un pom, si de pom era rezemat un barbat, insa din cauza ramurilor copacului, nu-i puteam vedea capul! Era gras, in pantaloni scurti si isi tot ridica tricoul in sus si se scarpina pe burta! La un moment dat si-a ridicat tricoul pana in cap!!! In fine, eu l-am strigat pe Marc imediat sa vina sus! Cand asta a auzit ca am strigat, a plecat in pas grabit, ca si cum a luat-o la fuga, in spatele blocului!Apoi ne-a parut rau ca nu ne-am trezit noi mai repede sa ne fi dus pana jos sa vedem ce si cum e!
Cand a venit Marc sus, l-am intrebat daca a vorbit individul cu ei, sau daca a facut ceva, mi-a zis copilul ca nu, numai s-a uitat la ei si a stat dupa pom! Am coborat apoi si am vorbit cu Emily, care mi-a zis acelasi lucru, i-am spus si ei sa nu stea de vorba cu strainii si sa vina in fata blocului in nisip ca de acolo o putem mai bine vedea! In Germania s-au intamplat ft multe cazuri cand copii au fost rapiti, violati si omorati! Eu il lasam pe Marc in fata blocului singur, ca stiam ca nu pleaca, insa acum chiar imi fac griji...aici sunt si ft multe tufisuri, copii cum sunt prostuti e asa usor sa-i pacalesti...ma gandeam ca apare odata asa un individ, a doua oara zice ca deja e prieten cu copii, incep sa se joace, atunci ii mai ademeneste cu ceva sau se joaca tot mai departe de casa cu ei pana ajunge la masina si dusi sunt!!!
Marc stie ca nu e voie sa primeasca dulciuri de la altii, sau sa plece cu ei, ca sunt hoti, insa la o adica n-as baga mana in foc ca nu se duce copilul! Toata nopatea am stat treaza si mi-au trecut numai prostii prin cap! M-am gandit ca poate nu e nimica, insa e prea de tot...sunt atatia pomi, de ce fix de asta unde erau copii se rezema???si de ce ,cand a vazut ca cineva striga dupa copii a plecat asa in graba de parca se temea de ceva??? le-am povestit majoritatea vecinilor ca sa fie in tema si cu ochii pe copii de acuma! Iar eu nu-l mai las pe Marc niciodata fara mine nici macar pana in fata blocului ca tare mi-e frica ca i s-ar putea intampla ceva!
va multumesc ca aveti rabdare sa ma ascultati si va pupicesc pe toate!
tumpi spune:
Claudia,nasol, ce sa zic.E nasol sa nu mai ai siguranta de dinainte si mai ales cand e vorba de copii.
Eu pana acum nu am simtit teama asta pe aici.
Chiar daca nu a fost ceea ce crezi, e bine sa fi precauta de acum incolo.
Carmen, te petreci?Ce bunatati ai facut?Cadouri?Ti-a ajuns parfumelul?
Eu azi am lenevit, a fost o vreme ciudata pe aici.PAna pe la pa vreo 2 fost soare,apoi a inceput sa ploua,taman cand voiam sa fac gratarul, o ploaie cu vand de imi adusese ploaia si pana in tersasa, pe gratar.
O seara placuta in continuare va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
violeta70 spune:
Buna seara!
Am lipsit ceva si vad numai noutati. Bine ca sunt placute.
Tzuni felicitari, desi nici eu nu am putut vedea poza. daca nu cer prea mult poate o mai pui odata sa o vad si eu. Si al meu partener este cu 5 ani mai mic ca mine. Si nu simt nici o diferenta.
Gusta felicitari! Daca asta este bine pentru tine si pentru cea mica, atunci ai facut pasul cel mai bun. Restul nu conteaza.
Carmen, La Multi Ani! Sanatate, fericire si numai bucurii alaturi de familie!
Melisa. Alina71 sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa
Delia Vacanta placuta!
Nu prea am avut dispozitia adecvata, asa ca am intrat mai rar. Dar v-am citit toate postarile.
Pup toate fetele
Felicitari echipei castigatoare
violeta70 spune:
Am revenit si am votat, ca uitasem.
Va doresc o saptamana frumoasa si cat mai racoroasa, ca se anunta zile caniculare.
Pupici
justasmallkiss spune:
Buna seara dragelor.
Carmen, La multi ani cu sanatate,fericire,impliniri si bucurii,iti doresc din tot sufletul.
Am probleme cu netul,va pup si revin cand imi merge putin mai repede internetul,decat..."viteza melcului" ce o am acum.
yubi spune:
Melisa ,Carmen - LA MULTI ANI !Gusta - felicitari pt. decizie si sa fiti fericiti Eu am intrat doar sa va salut.Sunt foarte obosita pt. ca azi noapte am fost de servici si acum pic de somn .Va pe toate si am plecat la