Bucurii de sept-oct 2006 (133)
Raspunsuri - Pagina 4
itzy-bitzy spune:
io n-am vazut ca ieri nu am deschis calculatorul...am tot fost pe-afara
Cristina...ce bine de voi ...ma bucur ca esti mai odihnita...cat faceti voi pana la Sovata? A fost prima mea tabara acolo...eram in clasa a 4-a si sora-mea a-II-a...Lacul ala sarat "Ursul" mai este amenajat acolo?
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Mephala, cu scuze pentru intarziere, iti urez si eu la multi ani fericiti alaturi de cei dragi!
Noi am avut un week-end frumos. Maria a dormit bine si nu a mai cerut lapte decat azi-noapte, sambata am fost la strand si nu mai vroia sa plece de-acolo... Cand a vazut ca incepem sa strangem lucrurile, s-a pus pe un urlaaaat... Ieri vroiam sa mergem din nou dar a fost innorat si racoare. Daca se va mai incalzi vom mai merge, ca tare i-a placut!
Si acum sa trec la partea importanta: am vorbit cu mexxa si e de acord sa o ajutam. Era tare jenata, dar chiar are nevoie de ajutor! Mi-a promis ca diseara imi trimite datele de cont.
Sper sa nu va suparati pe mine ca apelez la voi, dar haideti sa ne mobilizam si sa ii ajutam, cine poate cu cat poate. Putin cu putin se aduna mult si pentru ei acea suma poate face o diferenta.
Mexxa, suntem alaturi de voi si va dorim sa scapati cat mai repede de toate problemele!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
itzy-bitzy spune:
Bravo Lexi pt initiativa!
Sunt de acord!
Itzy-Bitzy
cu
mephala30 spune:
ei, asa da, ...va multumesc pentru urarile frumoase, .
Lilina, Itzy, ,
Itzy daaaa, daneza da bune rezultate, 4-5 kg in 2 saptamani. Faza e ca trebuie continuata intr-un stil mai lejer, pentru ca kg. sa nu se intoarca la destinatar, :).,
Carmen, Iustin & Teodor
GETY spune:
Xandrutza, Maria este bine, ii mai scot mucisori cu B.B., dar nu curg, stau undeva prin fundul nasucului.
Febra n-a mai facut, dar mai tuseste din cand in cand cu expectoratii.
Azi la ora 13 mergem iar la dr.
Am 2 intrebari pentru ea si eventual pentru voi:
1) Cat poti astepta sa nu-i dai antibiotic si sa-i dai doar Nurofen atunci cand suspectezi un rosu in gat sau tuse?
Poti sta 2-3 zile fara antibiotic si doar cu Nurofen si antitermice, cand face febra 39 grade?
2) Cand tuseste din piept cu expectoratii si mi-e teama sa nu faca vreo infectie la plamani sau pneumonie, tot Nurofen ii dau?
Sau imi zice dr.?
Lexi, si eu i-am sugerat acelasi lucru Mexxei.
Cand faci rost de nr. de cont, scrie-l sa ne mobilizam.
Itzy,
Asa creste Maria Diana
mephala30 spune:
Gety, raspund, ca-s pe faza:
1. da, poti sta 3 zile fara antibiotic, doar cu antitermice (asta am probat-o noi, a avut Teodor 2 episoade de febra, aproape de 40 si dupa 3 zile a trecut...)
2. cand tuseste, ii dau Sinupret(2 saptamani)/Stodal/sirop de pin cu patlagina si echinacea.
edit: de fiecare data mergem constiinciosi la medicul de familie, il asculta, ne da reteta cu antibiotice si noi o luam, asa, sa fie in casa, :).
Apoi sunam medicul pediatru (o buna prietena de-a noastra) si-i ascultam sfaturile (e tanara si nu-i de acord cu antibiotice decat dupa efectuarea analizelor, daca e nevoie).
Carmen, Iustin & Teodor
AdinaF spune:
mephala, bata-ne de uituce, dar ieri fiind duminica s-a imprastiat lumea probabil in toate directiile.
LA MULTI ANI! , multa fericire alaturi de familia ta, la fel si tatalui tau!
lexi, eu zic sa ne trimiti tuturor datele contului, mexxa chiar e intr-o situatzie deosebit de grea. Oare cum pot fi unii oameni atat de rai , mai sa arunce o familie cu un copil bolnavior in strada. Asta trebuie impuscat
mexxa, chiar data viitoare sa treceti in contract o perioada de 3 luni de preaviz , ca pe lumea asta misuna fel de fel de (ne)oameni, sa nu ai iar surprize.SAnatate multa lui Sebi.
O zi faina va doresc, eu nu mai apuc sa intru saptamana asta, vine fratelo maine in vizita, sa mi-o ia pe maica-mea .
itzy-bitzy spune:
Mephala
Gety, eu nu stiu ce sa te sfatuiesc...pt ca nu i-am dat antibiotic pana acum Anei-Maria...Vezi ce-ti mai spune si dr azi...mititica ce se mai chinuie si ea cu tusea pe caldurile astea...cum a reusit sa raceasca asa de tare acum??
Itzy-Bitzy
cu
princess spune:
MEPHALA, LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA, FERICITA SI INCONJURATA DE DRAGOSTE MEREU! O IMBRATISARE SI UN PUPIC!
Gety, eu nu i-am dat lui Rares antibiotic de aproape un an, insa tin minte ca la ultima raceala dr. mi-a zis sa ii dau 3 zile antitermice si daca tot tuseste si face febra abia atunci sa ii dau antibiotic!
Eu sunt cam suparici astazi; mi se pare ca Rares are o umflatura la scrot, asta poate fi hernie. Noi am mai fost cu el la eco anul trecut si dr. Stamate ne-a spus ca are hidrocel si ca nu ar fi o problema. Acum insa parca este mai umflat si face si kk destul de greu! Mi-e tare teama sa nu ajungem iar la operatie (in ianuarie am facut operatia la ochisor)! L-a vazut deja un pediatru aici, in Targoviste,care s-a pronuntat ca ar fi hernie, insa trebuie sa vorbesc cu pediatra lui de la Budimex sa vedem ce parere are! Momentan nu raspunde la telefon, este o dr. foarte ocupata! Sper sa fie ok iubitul meu!
Va pup!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...