Bucurii de sept-oct 2006 (133)
Raspunsuri - Pagina 5
xandrutza_76 spune:
Lexi, multumim pentru initiativa Sa-mi trimiti si mie prin PM numarul de cont al Andreei, cand imi intra banii pe card, o sa pun si eu o mica suma.
Itzy, ce-mi place ca esti foarte precisa si meticuloasa. Eu am mai zis, aveam incredere, nu era nevoie de calcule, dar daca tu ai vrut sa fii transparenta, e ok. Meriti laude!
Sandra, ieri am zis buna dimineata si atat, nu am mai intrat, sa ma uit si pe listuta. Cum e Ruxa? A vrut la gradi, dupa week-end-ul cu tine, acasa?
Gety, cam 3 zile am stat si noi pe antitermice, dupa aia ne-a pus la antibiotic; cat despre tuse, stiu de stodal sau eurespal, nu nurofen (dar tot la recomandarea medicului i-as da eu).
Adina, o saptamana frumoasa, te asteptam.
Princess, si eu sper sa fie ok Rares.
Caldura mare...
Alexandrina 28+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
Vroiam sa mai zic... Lexi, daca primesti datele despre contul Andreei, nu ar fi bine sa deschizi un subiect la generale? Poate vor fi mai multi doritori sa ajute...
Alexandrina 28+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
eleņia spune:
buna ziua s de la mine fetele
mexxa imi pare tare rau ca aveti atatea probleme sa dea DD sa va reveniti cat mai repede
lexy te rog din suflet da=mi s mie un pm cu contul andreei s intreaba de la ce banca din spania pot sa trimit s eu andreei o mica suma
mephala LA MULTI ANI s de la mine
gety sanatate mariei s multi
sa va spun despre darius cel iubaret mai nou intreaba pe toata lumea "ma iubesti?"iar pe mine la tel ma intreaba mami ma iubesti?
imi vine sa mor
dar sper cat mai repede sa se rezolve cu actele sa pot veni dupa el ca ma totesc cate un pic
din cate am citit din urma multe bucurii au scapat de scutece s suzete in aceasta categorie este s iubaretul darius care zice ca cand vrea la olitza pipi sau kk
cum la noi nu au fost niciodata probleme cu mancatul mai nou arata domnisorul locul lui la masa isi ia prosopelul lui s asteapta sa ii pui papica s se apuca sa manance singur singurel s nu accepta sa ii dea cineva s mai s zice papa baiatul(binenteles toate aste in limba lui limba bebeleasca cum ii zic eu)
beatrix spune:
salutare!
Mexxa, imi pare tare rau pt problemele aparute! sper sa se termine cat mai repede cu bine! Sebi sa fie sanatos si sa treceti cu bine peste tot! Pe partea cealalta noi vrem sa te ajutam! Asa cum spunea si Lexi, pic cu pic se face marea!
Gety, aici e regula general valabila, 3 zile doar antitermice si apoi se investigeaza daca e nevoie de antibitice sau nu!la 2. sirop de tuse! multa sanatate!
Princess, sper totusi sa nu fie nimic grav si sa ne aduci vesti bune de la doctor!
...si Carmen, La multi ani cu sanatate, fericire, numai succese si impliniri alaturi de sot si baietii vostri!
edit: Elenia, felicitari lui Darius! gata e baiat mare!
pe partea cu banii, poti trimite de la orice banca! doar ca problema este ca nu poti trimite euro intr-un cont deschis in lei!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
beatrix spune:
Ramo, felicitari pt sala! pe partea cealalta ai avut ghinion! dar tot raul spre bine! data viitoare sunt convinsa ca vei fi mai relaxata! si da, mare atentie la stop! obligatoriu oprit si plecat cu I-a! am o prietena aici pe care a picat-o din acelasi motiv! i-a zis ca a condus perfect, pana la un stop la care a facut exact ca tine!
Adina, revedere frumoasa cu fratelo! pleaca definitiv mama ta sau doar pt o perioada?
Cristina, ma bucur ca v-ati simtit bine la Sovata! poate in 4 zile cat stam la Bistritza ajungem si noi pe acolo!
Itzy, multumim de transparentza si pt organizare!
anangel_lexi spune:
Xandrutza, si eu m-am gandit sa deschid un subiect separat la generale dar sunt aproape sigura ca moderatorii imi vor sugera sa-l mut la umanitare iar acolo trebuie sa trimiti o gramada de hartii medicale ca sa poti deschide subiect. Numai daca ar avea mexxa timp si pentru asta...
Princess, imi pare tare rau de Rares, sper totusi sa fie alarma falsa!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
itzy-bitzy spune:
Princess...Doamne ajuta sa nu fie hernia! Nu te ingrijora inca pana nu stii cu exactitate de la pediatra din Buc.
Xandrutza, Beatrix
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
Elenia ce simpatic trebuie sa fie Darius ...Felicitari pt progresele lui ...are mami baiat maaare
V-am pupat
Paaa
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
beatrix spune:
xandrutza, tu nu cumva azi merci la echo?
faceam un grafic si stiam ca am uitat sa intreb ceva si asta era!
sa nu care cumva sa ne tii aici in suspans!
bafta sa fie totul ok cu bebe!
Sephora spune:
Va pup fetelor
Am intrat sa vad ce vesti de mai da Mexxa si am vazut ca ati sarit toate la ideea mea (cu contul) stiam ca ma pot baza pe voi,Lexi multumim ca ai luat initiativa si tuturor fetelor care au suflet mare. (astept si eu nr de cont pe PM pliz).
Sper sa se rezolve odata ptr totdeauna problemele lor.
Noi suntem binisor M iar si-a luat-o in frunte sarind din patul meu in al lui a venit cu nasul de bara de la patul meu si are o frumoasa julitura.