Bucurii de sept-oct 2006 (133)
Raspunsuri - Pagina 3
CristinaGoji spune:
neatza!
Mexxa - imi pare tare rau ca problemele se tin scai de voi
Noi am fost w/e asta la Sovata, unde ne-am simtit super, chiar daca vremea n-a tinut cu noi. Vladut a alergat toata ziua prin curte, ca mai era un baietel al gazdelor si s-au jucat impreuna, Daria a dormit si mancat, noi ne-am odihnit, povestit mult...a fost tare fain!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Andreea, sper sa gasiti un loc unde sa va mutati; eventual faceti si voi un fel de contract, sa nu va mai dea afara asa pe nepusa masa, sa va anunte dinainte. Astept cat mai curand vesti bune de la voi.
Cristina, ma bucur ca ati avut un week-end frumos. Ati facut si ceva poze?
Gety, cum mai e Maria?
Sephora, ce mult va tin astia cu termopanele. Mult spor la treaba!!
Alexandrina 28+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
mephala30 spune:
Neatza si de la mine.
In weekend am facut-o lata, am scapat la tort, ciocolata, bere, gratare si vin; pe 5 s-a serbat taica-miu, ieri a fost ziua mea...va multumesc anticipat de urari, .
Mexxa, multa bafta!
Carmen, Iustin & Teodor
ramomar spune:
Buna dimi,
LA MULTI ANI CARMEN!!! sa ai parte de multa sanatate, fericire, impliniri alaturi de cei dragi ai tai! (scuze pt intarziere)
mexxa of ce rau imi pare sa aud ca inca mai aveti probleme. Mai incearca sa intri cumva si cum ti-au zis fetele ar fi bine sa ne dai un cont si sa te ajutam si noi cumva. Multa putere si multa sanatate lui Sebicu!
Cristina ce copii cuminti ai tu ! La Felix cand ajungeti?
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
itzy-bitzy spune:
neatza
Ooooo...Mephala!
Muulti ani traiascaaa,
Muulti aaani traiascaaa,
Laaaa muuulti aaaani!
Toata lumea mainile in aeeeeerrr!!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai numai impliniri si succese, iar tatal tau sa va traiasca si el ani multi si sa se bucure de nepotei nazdravanei
M-am apucat sa-ti raspund la mesajul ala in care ma intrebai de dieta...si mi s-a blocat vineri parca PC...s-a sters tot ..apoi m-am luat cu tzaca-paca la serv....Asadar, nu am mai tinut cu strictete, m-am cam lasat pe tanjala...dar ar tb sa ma apuc de dieta daneza...adica vreau, mi-am propus insa tb sa ma si mobilizez pt ca la aia nu se fac abateri deloc. Tu cat ai slabit cu ea?
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
Mexxa...offf nu-mi vine sa cred cat sunteti de incercati! De cate ori iti vad mesajele, inainte sa incep a le citi mi se face un ghem in stomac la gandul ce vesti ne vei da...Va doresc numai bine, putere si incredere sa depasiti toate greutatile!
Itzy-Bitzy
cu
lilina spune:
buna
mexxa, offf, nu imi vine sa cred ca nu se mai termina odata cosmarul asta....daca va pot ajuta cu ceva ORICE !!! nu ezita sa ne ceri ajutorul
mephala,
mainile in aer si canta cu mine,
viata e frumoasa, La multi ani si numai bine
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
xandrutza_76 spune:
La multi ani, Mephala! Imi cer scuze pentru intarziere! La multi ani si tatalui tau!
In rest, cum spun Itzy si Lilina, mainile in aer!!
Alexandrina 28+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
itzy-bitzy spune:
Eu am luat in sfarsit extrasul de cont complet de data asta. Va multumesc tuturor, pt ca mi-au intrat toti banii...nu ca as fi avut vreo indoiala
Asadar au fost 18 contributii:
- 14 fete -cate 10 ron
- 3 fete - cate 12 ron ( AlinaM, Alexutza, Gety ) - la fiecare a oprit 1.1 ron (rest 109.000 lei) pt ca ati depus prin alte Banci nu la Bancpost
- Princess - 12 ron (pt ca a depus la Bancpost nu au oprit comision)
- suma reportata de data trecuta 35.3 ron
----------------------
TOTAL: 140 + 32.7 + 12 + 35.3 = 220 ron (2.200.000 lei)
REST: 2.200.000 - 2.089.700 (cadoul) = 110.300 lei (suma care se reporteaza pt data viitoare)
Daca aveti nelamuriri intrebati-ma...
Itzy-Bitzy
cu
microbu spune:
MEPHALA LA MULTI ANI !!!
Pai bine mai fetelor, ma certati mereu ca deschid capitol si fug, ca nu apuc sa modific lista si acum nu ati observat la sarbatoritele lunii iulie marele eveniment de pe 6 ???
Offf...offff...
Mephala scuze pt noi toate ca suntem zapacite ...