Gradi / cresa particulara de la un an
De la 1 septembrie as vrea sa il dau la gradi/cresa particulara pe baietelul meu, dar nu stiu unde. Ma intereseaza gradinite particulare care au si cresa. Puteti sa ma ajutati cu sugestii si pareri?
Edit: Am gasit ceva despre Baby Acorn. Ce stiti despre ea?
Multumesc.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Raspunsuri
MadalinaP spune:
Gradinita la care este fata mea cea mare isi deschide un sediu nou pe la aparatorii patriei si ziceau ca fac o grupa de la 1,5 ani. Sapte ani se cheama. Suna si vezi daca primesc si mai mici.
sim_stoian spune:
Pana la urma l-am inscris la Baby Acorn, a fost si acceptat, maine platesc taxa de inscriere. Doamne ajuta sa se adapteze si sa fie bine!
OanaP, nu stiu nici o gradi acolo unde vrei tu.
Madalina, multumesc de info. Mai gasisem una pe langa City Mall, primeau de la un an si 4 luni, de obicei nu primesc mai devreme de cat spun.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii
absoluta spune:
Si eu vreau sugestii pentru sectorul 2 si 3, adica de la Cora pantelimon pana la hala traian , traseul asta . Fetita mea are 1 an si 4 luni.
anacami spune:
Sim, cred ca ai facut o alegere f. buna!
si eu eram la un moment dat interesata de subiect, ma hotarasem la aceasta cresa; intre timp m-am razgandit, ramane cu bunica pe care o cunoaste din prima zi-daca nu era ea, preferam sa o dau aici decat sa angajez o bona
Nu mai stiu exact subiectul, dar Ankalaura povestise la un subiect ca a fost f. multumita de evolutia fetitei sale la aceasta cresa; mi-a placut si ideea de a vorbi cu cei mici cu preponderenta in engleza
Singura problema ar fi probabilitatea mare de imbolnavire, caz in care va trebui sa stea acasa mai multe zile
Bafta!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
sim_stoian spune:
Ancami, sper sa fie alegerea buna. Oricum, mai e putin pana va incepe si ma lamuresc. La noi varianta bunicii nu exista, nici una nu sta in Bucuresti si una chiar mai lucreaza. Stiu ca exista riscul sa se imbolnaveasca, dar chiar si in parc exista acest risc ca tot peste copiii dam si doar nu o sa il tin izolat. Cu DD in inainte!
Jurnal de calatorii
dicirstea spune:
Imi poti da si mie niste amanunte ref la aceasta cresa? La ce program il lasi?
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
sim_stoian spune:
Vreau sa il las la program prelungit, adica 8-18. Ce anume te intereseaza?
Jurnal de calatorii