Copilasi din 2002 (49)
Raspunsuri - Pagina 17
ruxij spune:
Eh, asta e cu copilasiil tin minte ca si eu ma mai suparam si mai faceam pe nebuna cand eram copil. O semana cu mine Sper sa nu faca prea multe din astea la scoala ca mi-e frica de astia de aici sa ma tot cheme la scoala ca Matthew a facut pe naiba. rolleyes
Nici la noi nu tb stilou. Lipici, creioane colorate, creioane obisnuite, foarfeca, acuarele, cam astea. Aoleo, sa le caut in seara asta sa fiu sigura ca nu uit ceva. Va povestesc maine.
Lia
Anina_n spune:
Hello, ce fac mamicile si copilasii de 2002 ?
Cristinuca, dupa 1 zi de strand este racita. Erau racite cele 2 verisoare ale ei si acum, iata ca a prins-o si pe ea, exact pe caldura asta.
Am ramas datoare cu pozele de la zielle orasului. Atata distractie avem si noi in oras, 1 data pe an.
Nicoleta, ce faceti, cum sunteti ? Ai renuntat la mare, pana la urma ?
Cristina22, felicitari pentru perusi ! Vrem poze cu ei si Andrei !
Cristinuca are un hamster si 4 pestisori. Perus a avut si ea, dar si-a luat zborul...
Lia, cum a fost la scoala prima zi ? Cine a avut emotiile mai mari ?
Alina, noi n-am cumparat decat geanta si penarul(gata dotat, fara stilou, insa, ca nu se foloseste in cl. I). Pentru restul, asteptam sa vedem ce ne va cere d-na. invatatoare. Asa se procedeaza.
Ar fi prea frumos sa vina instiintarea acasa, in Ro.
Cristina_C si Tamyra, distractie maxima, sa profitati din plin de vacanta !
Va asteptam cu povesti si poze, multe poze !
Iata o surpriza placuta pentru mine, caci e un articol scris pt. 8 martie si credeam ca a fost uitat sau lasat pt. la anu'.
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata.....
O zi cat mai faina in continuare, in ciuda caniculei de afara !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
mari_paun spune:
buna fetele, vacanta placuta va dorim...eu mi-am mancat CO in Anglia...dar asta e, poate la anul o sa fie mai bine...
vacanta noastra a fost pe la Amara la curte, Ema urmeaza un tratament homeopat si cam este plangacioasa asa ca nu ne incumetam sa plecam departe nici macar pt 2 zile, desi sper sa ajung cu ea la inceputul lunii sept la mare...
Ema continua terapia si pe canicula asta , norocul nostru este ca avem racoare in casa...am pus un mesaj mai sus, o sqa incepem activitatea cu cativa copilasi autisti...deci sunt ocupata rau...
ma bucur ca sunteti bina
va pupam
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema
Anina_n spune:
Mari, felicitari pentru ceea ce faci si succes !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Nicoleta spune:
salutare.
Nina, da, am renuntat la mare, mai ales ca putem prinde o canicula pe acolo si nu e deloc indicat... mai vedem in septembrie, poate mergem la Ocna Sibiului sau la Bazna... daca si Matei va renunta la hachite ;). Am citit si cica asa au unii copii, o perioada de greva... el incepe sa adoarma la san, deci sa suga treaz fiind, insa numai la orizontala si acasa. In rest nici gand sa se apropie de san!! Si daca va fi sa fie asa mereu, ce sa fac? Trebuie sa rezist, nu? Cat se va putea... Astept si eu o veste de la fratele sotului, el vrea sa se stabileasca in Miercurea-Ciuc (apropo, nu e insurat, nu stii si vreo tipa necasatorita? El e ofiter ... hi hi, glumesc, fireste!), asa ca ne vom vedea cu siguranta in anii urmatori.
Mari, mult succes cu activitatile voastre!!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
katty spune:
Buna, dragi mamici!
Am terminat si eu prima parte a concediului de la Olanesti, acum sunt la munte la Visienesti, la sora mea, unde in weekendul acesta serbam cei 4 ani ai Anei, fetita ei.
Concediul a fost minunat, pacat ca s-a terminat. De lkuni o sa stam o saptamana in Bucuresti ptr. inchiderea de luna, dupa care plecam la mare, inca nu stim sigur si apoi la tara.
Uitati si ceva poze
http://picasaweb.google.com/catalina.balaban/Olanesti08
Doris, ma bucur ca scrii si aici! Ce frumos ai povestit despre Ines si calutul ei! Ce pasiune frumoasa!
Nicoleta, pana la urma plecati la mare? Sau tot nu stiti?
Ruxij, succes la scoala lui Bogdan, sa ne scrii primele impresii, abia astept! De fapt succes tuturor scolareilor!
Nina, frumoase pozele de la zilele orasului, mi-a placut cum sunt pictate Cristinuca si Patri pe fata! Si ceunul cu gulas! Pupam curajoasele mici!
tre sa inchid dar revin!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
mihaele spune:
Dragi mamici, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.htmlVa multumim anticipat!
Nicoleta spune:
Salut.
Ruxij, succes, cred ca esti emotionata!
Am vazut poze frumoase, ale lui Katty si ale Ninei, super faine!
KAtty, nu mai mergem la mare, am scris mai sus... asta e, vrem sa mergem la anul, daca vom fi sanatosi.
Nina, ce frumos va distrati voi la zilele orasului! Super!
Va doresc un week-end minunat!
Nicoleta spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2788875350103379982IWGGOh
Cateva poze noi.
cristina22 spune:
Nico-vai, cat e de frumos grasunelul!!!Si ce bine seamana cu tine!!
Nina-emotionant articolul...Pupam fetele frumoase!!
Nici la Oradea nu e cine stie ce atmosfera.Noroc cu Baile Felix, ca sunt aproape!
Uite si perusii.
Ruxi-asteptam impresii de la scolarel!!Si nu te necaji, e un baiat temperamental. Asa e si Andrei!
Katty-ce concediu frumos!
Alina- acelesi explicatii le-am dat si noi lui Andrei, dupa care ne-a spus ca se roaga la DD sa-i puna si lui un bb in burtik!
Mari- numai bine!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)