Copilasi din 2002 (49)
Raspunsuri - Pagina 18
Nicoleta spune:
Cristina, multumesc.
Ce fain ca aveti perusi, vrea si Stefan, dar sa vedem...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
cristina22 spune:
MARIA, PRINTESA DE CRIG!!
La multi ani tuturor celor ce poarta numele MARIA!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Anina_n spune:
La multi ani, David !
Sa cresti sanatos si voios, alaturi de minunile tale de surioare !
Mira, felicitari !
Sa va bucure mereu, sufletele, micul vostru elvetian, alaturi de surioarele lui !
Petrecere frumoasa si multe, multe daruri !
Asteptam poze !!!
La multi ani, Mariuca de Cristina(crig),
Marie de Alina
si tuturor celolalti, care azi isi sarbatoresc onomastica !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
katty spune:
Neata pe la pranz!
La multi ani, Mariutelor si Marianelor!La multi ani, Mariuca de Crig si Marie de Alina!! Sa fiti sanatoase si sa aduceti bucurii parintilor!
Ce de-a sarbatoriti!
La multi ani, David!! Sa fii sanatos, sa ai parte de tot ce e mai bun in viata, sa ti se implieasca toate visele!!! Mira, sa-ti traiasca baiatul, sa va aduca bucurii, alaturi de surioarele lui!
Nicoleta, ai un bebe tare scump! Cresc de fapt amandori tare frumos! Mi-a placut biroul lui Stefan, fain!Am inteles cu marea. Cand am inceput eu sa scriu inca nu era mesajul tau. Noi cautam acum un sejur in Grecia pe la mijlocul lui septembrie.
Cristina22, frumos ca i-ati luat perusi lui An drei. Pe noi ne-a zapacit la Olanesti sa-i luam un catel mititel de pe acolo, era favoritul lui, apare si-ntr-o poza cu dintele stirb ca a vrut sa se pozeze fara dinte si cu catelul favorit!!!! M-a distrat poza la baie, cu spuma din jurul capului!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
katty, concediu super fain in continuare !
Se vede din poze ca va distrati bine ! Multumim pentru ele !
Nicoleta, am o cumatra(mama finului meu) care e solo, pentru cumnatul tau ! Numai sa veniti incoace si punem de o intalnire !
Vai, ce grasunel frumusel e Matei ! Seamana cu tine, tare bine, zic si io, ca si cristina22.
Cristina22, e super incantat de perusi, Andrei, daca si curatenie le face, el. Numai sa-l tina !
Alina, in mare, asa i-am povestit si noi, Cristinei, in legatura cu aparitia lui bb in burtica lu' mami. Desi, eu n-am cezariana, asa stie ca pe bb il scoate doctorul printr-o taietura la burtica.
Un weekend cat mai fain, fetelor si racoros, daca se poate !
Daca la noi, la munte, sunt 33 de grade, imi inchipui ce este mai la vale. Tot sub sa stai.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Gabbriela spune:
la multi ani David, sa fi saantos si sa ai o viata presarata numai cu bucuri si impliniri.
miraklucker si multa sanatate , felicitari pt asa printisor frumos si cuminte!
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Anina_n spune:
Nicole, ce mai faceti ?
Cand incepeti scoala ?
Imbratisari si pupici de la Ciuc !
Gabbriela spune:
Nina incepe scoala in 4 sep, si va merge de la 8:15 la 2:30. E bucuros si abea asteapta sa inceapa.
In rest bine sanatosi, nimic nou si deosebit pe aici.
Sorry ca nu sc mai des dar sunt prinsa pe drum intre cele 2 case si nu mai apuc la Pc decat ff rar.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
crig72 spune:
multumim mult de urari!la multi ani tuturor celor care si-au serbat azi numele!
La multi ani David!Sa fii sanatos si sa ai noroc!
Cristina sa ne mai povestesti de perusi.i-am vazut si-n poze.sunt tare simpatici.am o colega care are unul si vorbeste.mereu imi povesteste de el si ma minunez cate cuvinte stie.
Mariuca isi doreste foarte mult un caine...dar ce ma fac ca in apartament e tare greu...ea viseaza frumos si eu pe langa ea dar nu cred ca as face fatza..si totusi ceva vreau sa-i iau ca e singurica ...de cateva zile tot isi pune dorinte..si una din ele e ca vrea un catelus(a vazut de curand si filmul snow buddies in care nu apare doar un golden retreever ci 5!!!
pupici si weekend placut!
Mariuca