Copilasi din 2002 (49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

salutare!!
Nina- la noi s-a stricat vremea de azi-noapte!! Deci, inca asteptam cu planurile. Oricum, Andrei si-a cumparat aseara 2 perusi, sunt primele lui animale, asa ca avem ocupatie!!

Aida-e foarte mare nazdravana, foarte inalta!! Nu cred ca numai mi se pare, nu-i asa??

WE frumos!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

dragelor,noi suntem bine acum(eu am avut probleme de sanatate- dar au trecut)
Am de recuperat ceea ce ati scris,pana recuperez cu drag pentru voi
Marea si Bogdi

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Eu sunt la capatul puterilor,Matei nu renunta la hachitele lui...

Nina, iti multumesc pentru informatii. Sper si eu sa il ajute.

Am vazut poze cu copii frumosi si dragi (Simo si Bogdi).

Eu nu cred ca plec nicaieri, ii las pe baietii mari sa plece... ca ma apuca pe acolo istericalele si nu vreau... Oricum, nu mai mergem la mare, unde vroiam noi am inteles ca e naspa acum, am mai fost acum 3 ani... si nu vrem sa riscam, mai ales ca e si foarte jegos pe plaja... Asteptam pana la anul cand vom pleca iara peste granita, speram... cu 2 copii mari :).

Va pup.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Buna dimineata
....in sfarsit a sosit si ziua mult asteptata:diseara plecam la mareee...
Copii sunt nerabdatori dar le-ar conveni mai mult sa mergem cu trenul si nu cu masina....sincer si eu sunt oarecum stresata cu drumul mai ales ca vineri, scumpul meu cavaler mi-a facut febra de m-a bagat in toate boalele...am ajuns cu el la doamna doctor ...
S-a lipit de o viroza de ne-a trecut pe augmentin....Acu e mai bine si nu a mai facut febra azi noapte....ca noaptea trecuta ....a tinut-o in 39 ....Daria a fost asiatenta personala a lui Robert ieri pana am venit eu de la serv....taica-su isi punea la punct hartoacele....iar Daria s-a oferit sa aiba grija ea de bolnavior:...comprese, ceai la pat...iar el, smecher, profita....
Acum sunt la serv iar vestile din tabara sunt bune
Mergem in Olimp apoi in Eforie Sud iar la intoarcere ne oprim la Campulung....Sper din tot sufletul ca toate sa mearga bine ca prea am asteptat concediul asta cu totii.....
Va salut cu drag si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

am obtinut spatiu de la primarie pentru a lucra ABA cu cel putin 4 copii, parintii vor veni cu suport material pt moment, pe viitor speram sa reusim cu un proiect FSE, oricum vom incepe in toamna programele intr-un spatiu cu dedicatie pt acesti copii( ma rog , o parte) , urmeaza sa avem in viitor un spatiu doar pt copiii cu autism, va fi greu inceputul, tot costisitor , dar poate de la anul vom avea finantarea si va fi mai ...usor pt noi parintii...

orice fel de ajutor pt a incepe programul de recuperare a copiilor autisti este binevenit, jucarii si jocuri pe care nu le mai folositi..., bani, rechizite...si orice credeti ca ii ajuta sa se apropie cat mai mult de normalitate, suntem la inceput si pe langa costurile terapiei trebuie sa ne ocupam de mobilarea spatiului unde copiii vor incepe recuparearea.

va multumim!!!

va tin la curent
va pup si va multumesc pt ca sunteti alaturi de noi

www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

VSalutari din Mallorca (Can Picafort)! Vremea este superba, marea la fel. Mai stam o saptamana si-o sa-mi para rau la plecare.
Vacanta placuta si sa ne revedem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Tamyra, Cristina-sa aveti concediu frumos mai departe! Si sa nu uitati sa ne delectati cu pozeeee!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ziua buna dragi mamici,

In sfirsit am reusit sa intru pe forum,am avut 10 zile musafiri din Ro,verisoara mea cu sotul ei.Am avut un program foarte incarcat,am umblat muult,a avut si sotul meu concediu si am vizitat cam tot ce se poate pe-aici plus imprejurimile.Bineinteles ca Marie a fost in centrul atentiei, i s-au facut toate poftele si a plins o gramada cind ne-au plecat musafirii...
Vineri dimineata verisoara mea si-a facut testul de sarcina care a iesit pozitiv si de-atunci fiica-mea ne strecoara o gramada de intrebari mai mult sau mai putin medicale ,am ajuns si la explicatia despre hormonul de sarcina pt ca nu era deloc dumirita cum am aflat de pe betisorul cu doua dungi rosii ca e bebe in burtica.Voi cum stati la capitoul asta,cam ce stiu copilasii de 6 ani?

Doris-Alina ,multumesc foarte foarte mult pt toate informatiile ,imi sunt de mare ajutor pt ca chiar nu stiam pe nimeni care face echitatie la virsta asta.Clubul din apropierea casei noastre(cu masina facem 5-10 minute)are inkis in august deci inca nu-i pot contacta dar am gasit si altele,tre'sa fac zilele astea o programare pt informatiile lor.Tinem legatura!!Imediat ma uit la pozele voastre.

Ruxij ,gata,ati inceput scoala?
Noi tocmai am primit vineri scrisorica de la scoala cu clasa in care va fi Marie si numele invatatoarei.Ieri dimineata ne-am intilnit intr-o gelateria cu unul din baieteii simpatizati si a aflat ca e in clasa paralela si a fost tare necajita .

Nina ,gata cu pregatirile pt scoala?Noi mai trebuie sa cumparam rechizite,defapt o parte din ele si ceva hainute.Camera e aproape pregatita mai avem cite ceva de cumparat dar rezolvam pina plecam in concediu.

Salutari tuturor si vacanta minunata celor plecati deja!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Vacanta placuta celor ce pleaca sau sunt deja plecati!
Nicoleta, lasa ca trece repede timpul si mergi atunci la anul! Asta e, e cam greu cu bebelache totusi.

Alina, fi-miu stie doar ca Dzeu pune o samanta in burtica mamicii si bb creste acolo. M-a mai intrebat de ce trebuie sa doarma mama cu tata, de ce vrea Dzeu asa si nu prea am stiut ce sa ii spun, m-am incurcat. El e cu Dzeu ca a fost la o gradinita in care se punea accent pe religie si a mers acolo si in vara asta, desi el anul trecut a mers la scoala publica. Eh, vara asta iar a inceput cu Dzeu, asa ca il utilizez si eu in explicatii.

Noi incepem scoala maine!! Am emotii, ca Bogdan din ce creste parca regreseaza, adica devine mai dificil, mai suparacios. De fapt nu stiu dc. regreseaza e cuvantul bun, dar cand era mai mic radea tot timpul, acum se supara, se simte jignit, mi-e teama ca va face figuri pe la scoala. Mi-a facut cateva scene cu copiii si nu facea asa pana in vara asta. Cu vreo doi cu care ne-am intalnit a refuzat sa vorbeasca pe motiv ca nu ii cunoaste sau nu ii cunoaste bine, le-a intors spatele. Altadata erau niste fetite la el si zbiera la ele ca ele nu voiau sa faca cum le zicea el. Iar ieri s-a certat cu prietenii lui veniti in vizita, a inceput sa planga, le-a spus sa plece acasa ca nu se mai joaca cu ei, ce mai, circ. In felul asta pana la urma s-a facut timpul sa ii ia parintii pe copii acasa si apoi tin'te plans ca au plecat si el nu a mai apucat sa se impace cu ei Dupa aia iar plans ca acum s-a purtat urat si nu o sa se mai joace nimeni cu el. Dupa ce s-a linistit a plecat pe strada singur sa bata la usa la copii si sa isi ceara scuze Sa vedem cum va merge, dar o avea ce ma chinui copilul cu fitzele lui. Oare asa e normal sa se intample? Cu cat e mai mare apar fitze mai multe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ruxij ,pai tu nu stii cum se spune:"copii mici,probleme mici,copii mari,probleme mari ".

Asta cu suparatul am observat-o si la fiica-mea in ultima perioada,se supara din lucruri marunte(de ex,ca nu a raspuns ea la telefon)si plinge.

Eu ii spusesem acum un an si ceva ca mama si tata se iubesc mult si Dumnezeu ii pune mamicii in burta o saminta din care se dezvolta copilasu',etc.Am niste carti de anatomie pt copii,i-am aratat casuta lui bebe,drumul de iesire fiind burta deocamdata-operatia cezariana .Acum stie ca daca mama si tata se iubesc mult(aaa,m-a intrebat cum adica se iubesc si eu i-am zis ca daca se pupa,se alinta,se inteleg bine,etc)tata ii da mamei o saminta(pe care a primit-o de la Doamne Doamne)din care se dezvolta bebe in burtica.Ea a completat ca atunci mama maninca mai mult,devine grasa deci bebe creste si se pregateste de venire.Pt ca a vazut testul de sarcina al verisoarei mele i-am zis ca corpul mamei ii semnalizeaza prezenta lui bebe prin hormonul de sarcina,o substanta speciala din corpul ei.Nu m-a intrebat exact cum si-a facut testul,am scapat pt moment .

Voi ce rechizite ati cumparat?Noi am primit o lista cu de toate(de la culori,la acurele,blocuri de desen ,plastilina,la haine de sport,etc)dar vad ca nu au nevoie de stilou...oare nu scriu in primul an cu stiloul sau urmeaza?

Succes miine si sa ne povestesti cum a fost.
Aici la ceremonia de deschidere sunt invitati parintii si rudele,la noi vin bunicii,e singura nepoata in ambele tabere si e foarte foarte iubita.

Seara faina sa aveti!

Alina

Mergi la inceput