Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Participam si noi la un concurs, la semnatura avem link si pe blog

Votat cu placere! Ce concurs haios.
Link-ul din semnatura nu merge.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Am vrut sa vaz pozele cu BB si Iasminica si sa stiti ca a avut dreptate Ank-ul...mi s-a intunecat monitorul frate... Pupici la printesele bronzate.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Cred ca de mine se ascund, nu le gasesc deloc pozele.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmin012
Hai Stefi, nu mai fi suparata ca a cazut fata... o sa-ti spun si mie ce mi-a zis pediatra azi: ca daca e vioaie si se poarta normal, ca intotdeauna atunci nu e problema... toti copiii cad... nu cred ca exista bebe care sa nu fi cazut la un moment dat... cred ca e si asta o experienta si o lectie prin care trebuie sa treaca si sa o invete fiecare copil si fiecare parinte...

Pupici la mamicile panicate.
Eu,daca am treaba in alta camera,chiar si in cea mai mare viteza,prefer sa o las pe jos,decat sa cada.

Petro,ce e cu avertismentul ala mey? N-am timp sa citesc acum regulamentul.

Mergi la inceput

Ancuta, tu cum te mai simti?

Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pet.cost2005
Ma intreba miha in urma cum e cu sistemul de votari ... adica ce inseamna total voturi si total voturi efective ... nu stiu nici eu cum functioneaza, dar as fi curoasa sa stiu.

Voturile totale afisate sunt voturile acumulate pe lunile anterioare de catre un utilizator si ele sunt folosite doar in cazul in care o fotografie acumuleaza pe luna curenta un numar egal de voturi cu o alta. Ca sa nu iasa discutii in legatura cu locurile de pe podium, daca doua sau chiar 3 fotografii au aceleasi numar de voturi a fost introdusa acesta delimitare. Acum daca sunt amandoua, si voturile din luna curenta si cele totale, egale, diferentierea locurilor se face prin numarul de afisari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Frumoasa intalnire ati avut, mamici si pitici!

Eu ma retrag incet spre nani, ca imediat se scoala tero mica sa pape.

Pupici,

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Am pus doua filmulete, nu cele mai reusite, dar exemplifica plimbarile noastre. Asa merge Maria in picioare: film1 si 2.

Primul orice
_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ank83

Ramo stai linistita ...si noi plecam cam peste o sapt intr-un tur al tarii cu bebe dupa noi si eu gravida ...mergem Hateg.... Constanta.. Botosani.. Vatra Dornei...Bistrita.... Timisoara... .Apropo bine ca nu ati prins bulgarele imens desprins in Transfagarasan ..

Cand ajungeti la Vatra Dornei? Noi cred ca pe 31 sau pe 1 august.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adra_bell

Draga Ruxandra, am fost colega de banca cu Andreea, era prietena mea buna in liceu.

Ce mica e lumea...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Uitati cum face copiluta mea...
http://good-times.webshots.com/video/3078105840101695673zwAilx?vhost=good-times

Asa zici?Ca a fost bun?
Pupici la dulcinee!

Mergi la inceput