Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Am revenit. Ank, recunosc, am citit pe diagonala. :(
La intalnirea de azi a fost super, mai ales cand ma uit la poze imi dau seama ca e altceva cand sunt mai multi copii. Fiecare invata cate ceva de la altul, s-au "certat" si pe jucarii... adica o treceau de la unul la altul, dar fara suparare. :)
Cristina, imi pare rau ca nu ati ajuns, as zice ca s-a scos elegant Raducu de data asta... au fost trei fetite si Cata. Va dorim multa sanatate, dintisori, si sper sa ne vedem. Ah, si cu Eva, bineinteles.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

si mie imi pare tare rau ca nu am ajuns....mai ales din cauza motivului..febra cand era ridicata cand cobora...dar se face baiatul meu bine si o sa aibe dinti...
in rest...am vazut poze (stiu tot!) se vede ca a fost cool...nu stiu daca a spus lixa eu as fi vrut sa ii sarbatorim pe ai nostri bebelusi cum se cuvine , dar cred ca ii putem sarbatori si cu o saptamana mai tirziu...abia se apropie si ziua lorenei...si poate mai corupem si alte mamici sa isi serbeze puiutii in herastrau.
dar nu scapati de mine data viitoare, va promit!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Uitati cum face copiluta mea...
http://good-times.webshots.com/video/3078105840101695673zwAilx?vhost=good-times

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

foarte tare!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

se pare ca a fost super intalneala voastra... suntem invidiosi...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmin012

se pare ca a fost super intalneala voastra... suntem invidiosi...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

lasa ca vii tu acasa (sau in Bucuresti- apropos unde zici ca esti acasa?)!

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Vin si eu nitel pe la voi,nu care cumva sa vi se faca dor!
Tare mult mai am de citit din urma... Nu stiu daca rezist sa termin in seara asta...maine plecam in excursie...s-ar parea ca o sa raman corijenta...
Da' va dau o prajitura si poate imi dati nota de trecere.

Am vrut sa vaz pozele cu BB si Iasminica si sa stiti ca a avut dreptate Ank-ul...mi s-a intunecat monitorul frate... Pupici la printesele bronzate.

Pupici si la frumosul de Raducu,pe care l-am vazut in poze.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Ramo, ce dulce e piticutza...a fost prea tarziu cand ai zis "nu"...luase deja jucaria

Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Helau!

Vin si eu nitel pe la voi,nu care cumva sa vi se faca dor!
Tare mult mai am de citit din urma... Nu stiu daca rezist sa termin in seara asta...maine plecam in excursie...s-ar parea ca o sa raman corijenta...
Da' va dau o prajitura si poate imi dati nota de trecere.

Am vrut sa vaz pozele cu BB si Iasminica si sa stiti ca a avut dreptate Ank-ul...mi s-a intunecat monitorul frate... Pupici la printesele bronzate.

Pupici si la frumosul de Raducu,pe care l-am vazut in poze.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

multumim!

distractie placuta!

Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eladea2005
fetelor, am si eu o intrebare: voua vi s-a intamplat sa va treziti de dimineata cu dureri de gambe? nu stiu, parca ar fi tendoanele, e o durere care ajunge pana in calcai... ati patit careva asa ceva?

Am avut si eu intr-o perioada,dar dupa ce am luat Ca Mg Zn au trecut.
quote:
aaaa, era sa uit....vazut filmulet cu Amira... e moooooooortaaalaaaaaaa.... mamiiiiiiii, nu mai chinui copila saraca....

Parol ca n-am chinuit-o! Ei chiar i-a placut,a mancat tot.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ank83
... sa vedeti ce a papat fiu-meu la iarba verde.... de fapt doar a lins ca nu a muscat

Si berea unde-i?

Mergi la inceput