Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Vasari
Cred ca de mine se ascund, nu le gasesc deloc pozele.

Le-am vazut de aseara,dar n-am mai avut putere sa postez.
Si mi-a placut si cum il alerga Iasmi pe tati pe holul hotelului.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:

Am pus doua filmulete, nu cele mai reusite, dar exemplifica plimbarile noastre. Asa merge Maria in picioare: film1 si 2.

Super tare!
Dar trebuie sa recunosc ca oricat is eu de relaxata si dau o cat mai mare libertate de miscare copilului mi-ar fi frica sa o duc asa.
Am avut si cu Robert o asa perioada,dar el macar mergea in picioare sprijinit de partea din spate a carutului.Si puteam sa-l tin cumva cu o mana si cu cealalta sa imping la carut.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Gata,merg la nani. Va pup si va urez un "uichend" minunat!

Iaca am reusit sa nu raman corigenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Somn usor!
Eu scriu mailuri, mai intru si pe aici daca tot nu dorm. ;))

Azi la intalnirea din Herastrau a fost super, numai mamici cu silueta de invidiat, eu sunt exclusa din categorie , Maria si Cata au mancat iarba si frunze, Lorena a stat in fundulet, deci toata lumea fericita! Ah, am avut si prajituri... a se citi: Miha a avut un cuvant de spus in bucataria Lixei. :)
Party!

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by cristi07
si mie imi pare tare rau ca nu am ajuns....mai ales din cauza motivului..febra cand era ridicata cand cobora...dar se face baiatul meu bine si o sa aibe dinti...
in rest...am vazut poze (stiu tot!) se vede ca a fost cool...nu stiu daca a spus lixa eu as fi vrut sa ii sarbatorim pe ai nostri bebelusi cum se cuvine , dar cred ca ii putem sarbatori si cu o saptamana mai tirziu...abia se apropie si ziua lorenei...si poate mai corupem si alte mamici sa isi serbeze puiutii in herastrau.
dar nu scapati de mine data viitoare, va promit!

Vezi ca nu uitam promisiunea! Las' ca facem petrecere ca la carte vinerea viitoare

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

se pare ca a fost super intalneala voastra... suntem invidiosi...

Las ca facem si cand vii tu. Abia astept sa ne intalnim
Chiar, tu ai reusit sa cunosti pe acolo mamici prin parc sau de pe forum?

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by lixa

quote:
Originally posted by Jasmin012

se pare ca a fost super intalneala voastra... suntem invidiosi...

Las ca facem si cand vii tu. Abia astept sa ne intalnim
Chiar, tu ai reusit sa cunosti pe acolo mamici prin parc sau de pe forum?

Filmulete

si mie mi-a fi placut mult sa ajung, da' ma intorc in buc. abia luni, stam pana vineri si plecam la Saturn o sapt, asa ca o sa ratez si vinerile urmatoare.

Pe Vlad l-au muscat cativa purici: in curte tot vin cei 2 caini pe langa carut... el e innebunit cand ii vede, intinde mana chiar sa-i traga de blana... pe pisica a reusit sa o jumuleasca un pic (sta sa-i faci ce vrei). S-a iritat foarte rau, de zici ca era oparit cu apa fiarta (niste bubite rosii maricele, cu lichid chiar). La VL la spital au zis sa-i dau cu un unguent de alergii si atat. Au trecut 4 zile si tot nu s-au vindecat. Pediatrul lui e in concediu, nu raspunde la tel. Voi ce ati zice sa-i mai dau in afara de Calciu si Zyrtec?

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata!!

ALINA,intr-adevar e periculos cum merge maria, iasmi nu sta in picioare in carucior, ci sta in picioare pe chestia aia de jos a caruciorului pe care tre sa tina picioarele cand sta in fundulet.

miha, asa ne alearga zilnic...

adina, ce mai faci??? e totul bine???

roxule (RGE), mai intra si da un semn!!! ce face flacacul???

irinush, nici tu nu mai vrei sa vorbesti cu noi???? sau nu ai timp de nazdravanii tai??? noi va pupam si astept sa mai vb pe mess!!! pupici

amy, nici pe tine nu te-am mai "vazut" de mult!! sunteti bine???

am vazut poze super cu cei 3 bebei frumosi!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

o zi super va doresc!!!

noi avem zi de shoping azi!! cautam palariuta si pantofiori pt iasmi si rochita pt mine ca se apropie primele nunti si botezuri!!!

pupiciii

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:

Am pus doua filmulete, nu cele mai reusite, dar exemplifica plimbarile noastre. Asa merge Maria in picioare: film1 si 2.

Aoleeeeeu! Asa cand te uiti e super, dar ma gandesc ca daca ar fi Alexia in locul Mariei as muri de frica...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput