Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare la toata lumea. la multi ani tuturor clopoteilor srabatoriti azi!

Noi plecam spre mare in citeva ore. asa ca va pupam pe toate si va dorim o saptamina frumoasa si lipsita de neplaceri.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Desi am promis ca pun poze de la mare am disparut subit de 5 zile pt. ca m-au lasat desteptii astia fara net. Sunt plina de nervi, si aveam si o gramada de alte treburi pe net. Asa ca acum ma pun pe treaba cu pozele.
Altfel, noi suntem bine, voiosi, ne intoarcem pe burtica, am si cazut din patul mare al lui mami si tati . Mami s-a stresat de numa' si a fost tare suparata, da eu sunt bine. In continuare pap doar lapte de la tzitzi insa de saptamana viitoare mami are de gand sa-mi dea fulgi de orez, asa de inceput si din 16, cand implinesc 6 luni, piureu de legume...uraaa!...bine, la inceput morcovel, si apoi treptat si restu' de legume. Abia astept sa vad ce gusturi noi imi pregateste mami.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Felicitari, Moni, pt examen Eram precisa ca te descurci de numa Dai de baut?
Danoniq felicitari pt cei doi dintisori ai iepurasului tau La mai multi si la cat mai putin durerosi!
La capitolul tzantzari noi ne descurcam de minune cu aparatul de la chicco, cel cu ultrasunete, v-am mai spus de el. Vad ca nu ne papa nici pe noi (doarme in camera cu noi Thea, iar aparatul i-l prind de protectia de la patut), desi eu eram prima halita de tzantzari Am si roll-on, dar cred ca o s-o mai dau doar cand mergem afara, ca pute nasol.
In schimb, nu stiu ce sa ma fac cu puricii care joaca tzontzoroiul pe mine In fiecare zi recoltez cate unul si-l ingras bine, bine (ii prind cand deja-s cat un bob de orez). Mentionez ca nu am animale, deci nush cum naiba ma gasesc numai pe mine

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

clopoteilor sarbatori azi: Eleni Eveline Robert Andrei
si pt Matgravidut Iulia Raca

Ancab drum bun si distractie frumoasa la mare! Multumesc pt raspunsul cu scaunelul de masa

Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by anca.b

Salutare la toata lumea. la multi ani tuturor clopoteilor srabatoriti azi!

Noi plecam spre mare in citeva ore. asa ca va pupam pe toate si va dorim o saptamina frumoasa si lipsita de neplaceri.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

anca norocoaso!!!sa ai parte de zile frumoase sa te relaxezi cat poti!!!feletor sunt invidioasa pe voi...pe mine ma tine bartabul in casa toata vara

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana

clopoteilor sarbatori azi: Eleni Eveline Robert Andrei
si pt Matgravidut Iulia Raca

Ancab drum bun si distractie frumoasa la mare! Multumesc pt raspunsul cu scaunelul de masa

Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi

laura multumesc!!
pe noi inca n-o dat tantarii asa ca nu ne stresam..cred ca am sange rau ca de multi ani n-am mai avut probl cu tantarii...chiar ma gandeam ca poate o disparut specia...

nu e nimeni sa ma lamureasca cu colacul de baie??nu vreau sa trimit omul degeaba in carrefour..

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Felicitari, Moni, pt examen Eram precisa ca te descurci de numa Dai de baut?
Danoniq felicitari pt cei doi dintisori ai iepurasului tau La mai multi si la cat mai putin durerosi!
La capitolul tzantzari noi ne descurcam de minune cu aparatul de la chicco, cel cu ultrasunete, v-am mai spus de el. Vad ca nu ne papa nici pe noi (doarme in camera cu noi Thea, iar aparatul i-l prind de protectia de la patut), desi eu eram prima halita de tzantzari Am si roll-on, dar cred ca o s-o mai dau doar cand mergem afara, ca pute nasol.
In schimb, nu stiu ce sa ma fac cu puricii care joaca tzontzoroiul pe mine In fiecare zi recoltez cate unul si-l ingras bine, bine (ii prind cand deja-s cat un bob de orez). Mentionez ca nu am animale, deci nush cum naiba ma gasesc numai pe mine

Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi

laura abia acum vad ca esti din piatra neamt..si eu radacini pe acolo pe aproape...tata s-a nascut la iasi..si mai avem casa bunicii la cracaoani dac aia auzit de sat..am fost anu trecut acolo daca stiam..faceam de-o intalneala..nu stiu daca ajung anu asta desi mi-ar placea ca tare-mi place acolo...da de cand nu mai e bunica rar mai ajungem pe acolo..sotu pleaca sapt viit la iasi ca are ex de doctorat acolo...da nu vrea sa ne ia ca e prea lung drumul...

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Neatsa! Si eu, la datorie!

jelimoni, cu carul!

miri, me back! Da, am zis ca vin la Bruxelles da' la cate restante am tre' sa ma apuc repejor de invatat... Asa ca ajung pe la jumatea lui septembrie... Oricum, miki si Irinouka ziceau ca vin si ele tot asa, mai prin toamna, poate ne nimerim toate... De venit vin sigur! Tin pumnii la o miorlaiala successfull, sa faca bine dl. Sotz sa cumpere bratara!

Nour... Tu te plangi ca te trezeste, eu il scol sa il fac sa pape.. Lasa asa, ca e mai bine la voi, iti spun eu!

Pup!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

zuzilici,printre aspirat,mop si pireut de fructe intru si eu sa felicit bebei de azi.....

ROBERT SI ANDREI

EVE SI ELENI

LA MULTE LUNITE,SUNCULITE ,GANGURELI SI CHICOTE PUIUTI MICULUTI

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Neatsa! Si eu, la datorie!

jelimoni, cu carul!

miri, me back! Da, am zis ca vin la Bruxelles da' la cate restante am tre' sa ma apuc repejor de invatat... Asa ca ajung pe la jumatea lui septembrie... Oricum, miki si Irinouka ziceau ca vin si ele tot asa, mai prin toamna, poate ne nimerim toate... De venit vin sigur! Tin pumnii la o miorlaiala successfull, sa faca bine dl. Sotz sa cumpere bratara!

Nour... Tu te plangi ca te trezeste, eu il scol sa il fac sa pape.. Lasa asa, ca e mai bine la voi, iti spun eu!

Pup!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

si noi pupacim pe conrad sa se faca odata bine ca vrem sa auzim numai bune de el!!si ep mami curajoasa si ocupata!felicitari pt sf sesiunii,lasa ca restantele se dau ele...doar nu vrei sa n-ai ce face toamna la anu ai licenta??la ce faculta esti??eu ma tot gandesc daca sa dau la master...sau la alta faculta la id..intr-un fel ma tenteaza..intr-un fel zic ca destula scoala in viata asta...

off cred co las balta cu colacul...in sibiu am tot cautat si n-am gasit...

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput