Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata neata!!!!

Iulia 82, Raca si Matgravidutz Sa fiti fericite si sa aveti parte de tot binele din lume

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Robert, Eleni, Eveline Mihaela, Andrei

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

Vreau si eu sa votez clopoteii ... unde?! Sunt pierduta in spatiu...

DANONIQUE pup pe albertelul frumusel. Ma uitam la pozele voastre.. sunteti niste frumosi... iar Vanessa o domnisorica deja.

MIRI imi aduc aminte ca la un moment dat ai scris despre somnul la bebelusi. Eh.. un sfat cer si eu... A mea domnisorica se trezeste la ore fixe.. la 2 noaptea si mai apoi la 5 si ultima trezire la 7.30. Asta e ok... inainte se trezea din ora in ora dar vad ca s-a mai ameliorat. Sa fie oare de foame?! Am incercat sa ii dau cereale inainte de culcare... a mancat sanii si apoi putintel din cerealele alea facute tot cu laptele meu. E ok asa? Cam cand sa ma astept la un somn lung de noapte

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Scumpa noastra mica

Mergi la inceput

Dana multumim pt voturi, pt cine mai vrea suntem la paginile:
5 Adelutza, 6 Robert, 7 Razvan, 8 Matei, pe piciulici.
Felicitari pt dintisori!!!

Mistu imi pare rau pt bebe Conrad. da las ca ii trece lui repede repede, ai sa vezi.
Jelimoni mmmm sexy.Te-am vazut si eu miresuca.
Ven ms pt comentariu de la poza, da Razvan si nu numai mi-a dovedit ca nu e asa cum spune starostele.

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by danonique

Am uitat sa ne laudam ca de ieri Albert are 2 dintisori.Speram sa avem de acum macar cateva saptamani de liniste fara dureri.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

uauu 2 deodata??felicitARI!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Votat si prichindeii frumusei!

Scumpa noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

nour, iti spun ce mi-a spus si mie pediatra: nu are rost sa pui cereale in laptele de seara. nu faci decat sa bagi fortat zaharoase in ea. de foame nu tin, pt ca daca ii e foame se va trezi cand are nevoie. daca e alaptata exclusiv, te vei trezi de doua ori pe noapte in continuare pana la primul biberon probabil. la noi nu tine faza. pt ca sacha nu mananca niciodata 200 de ml seara. mereu raman 20-30 pe fundul sticlei. prin urmare are o trezire noaptea. si se trezeste sa bea. nu e doar d eprezenta. dupa ce si-a baut sticla se culca inapoi. daca lulua se trezeste si mananca bine, e de foame, daca se trzzeste si se linisteste cand o iei in brate fara sa suga cine stie ce... e de rasfats. dar in principiu... pana suge, ai sa te trezesti noaptea.
(sper ca ai inteles ceva din ce scriu eu aici:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

bebelutzilor care s-au serbat in ultima saptamana si multi multi celor ce serbeaza astazi! Sa fiti sanatosi puiutzi dragi!

Elenutza ai nevoie de: bilet trimitere med. de fem. catre EFOSAN Ef.Nord cu diagnostic...; adev ca esti salariata; copie dupa ultimul OP al firmei (la care esti angaj.) catre CAS; copie CI. Sa ceri medicului de la EFOSAN dush subacval, dush masaj, gym med individuala, nemectron.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

fetelor!!!!cine i-o luat oare la bebe un colac de baie....ceva cu o ratusca parca???cumva de la carefour??Ca am pe cineva care e la brasov...si vreau sa stiudaca sa-i zic sa mearga la carefour!!plsss

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miri_mik

nour, iti spun ce mi-a spus si mie pediatra: nu are rost sa pui cereale in laptele de seara. nu faci decat sa bagi fortat zaharoase in ea. de foame nu tin, pt ca daca ii e foame se va trezi cand are nevoie. daca e alaptata exclusiv, te vei trezi de doua ori pe noapte in continuare pana la primul biberon probabil. la noi nu tine faza. pt ca sacha nu mananca niciodata 200 de ml seara. mereu raman 20-30 pe fundul sticlei. prin urmare are o trezire noaptea. si se trezeste sa bea. nu e doar d eprezenta. dupa ce si-a baut sticla se culca inapoi. daca lulua se trezeste si mananca bine, e de foame, daca se trzzeste si se linisteste cand o iei in brate fara sa suga cine stie ce... e de rasfats. dar in principiu... pana suge, ai sa te trezesti noaptea.
(sper ca ai inteles ceva din ce scriu eu aici:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Am pricipit MIRI... adevarul ca se trezeste... mananca si se culca la loc. Fara plansete, fara nimic...

Scumpa noastra mica

Mergi la inceput