Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

CRISTINA am admirat-o pe Antonia.E o papusa tare scumpa.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

danonique, noi am suferit in tacere 4 luni cat a stat maica-mea aici. aveam in cas aun mik tiran; de cand a plecat, s-alinistit si bruno. mai are rabufniri daca ma vede cu sacha in brate. cat mananca e ok, dar sa nu exagerez. asa ca noi am reushit - de cand merge si sacha la gradi- sa ne ocupam de ei separat. sacha merge sus la somn si ramanem cu bruno cam doua ore. in weekend sacha doarme, eu ma joc cu bruno, si invers, bruno doarme, e ora ejoaca a lui sacha.
insa la noi problemele se traduc cu refuzul de a face la olita. face pishu pe el, pe jos si zice: bruno cochon (purcel). se amuza si refuza, efectiv urla daca vrem sa-i schimbam scutecul cu caca. nu-l certam. nu-l bruscam dar... cred ca simte ca e singura chestie in care are control total. nah... rabdare, rabdare. n-as vrea sa fiu in pielea lor, ca sunt tare bulversati saracii si nu pricep ca-i iubim tare tare cu toate ca au si frati si surori.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

MITSU imi pare tare rau sa aud ca scumpul Conrad e bolnavior.Multa sanatate!Felicitari pentru examenele pe care ai reusit sa le dai.Esti de admirat pentru tot ceea ce faci si cred ca nu ti-e usor si cu facultate si cu bebe mic.Pupici!

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

Buna dimineatza! Fug ca sunt in bratze cu o maraita...

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Scumpa noastra mica

Mergi la inceput

MIRI nici eu nu am reusit sa o invat pe Vanessa sa faca la olita si am remarcat si la ea ca nu vrea sa ma lase sa o schimb.Cred ca si la noi toate mofturile vin de la buni care o alinta prea mult si care o ia in brate la cel mai mic scancet.I-am tot spus mamei ca nu e bine sa o ia mereu in brate dar parca vorbesc cu peretii.

poze albert

Mergi la inceput

Buna dimineata NOUR!Pupici frumoasei LULUA chiar daca e maraita.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

danonique... la noi alinturile erau pe invers.... buni n-avea ochi decat pt sacha iar bruno suferea ingrozitor. e mama, dar bine ca s-a dus la ea acasa.

din categoria tsantsari!

MANOUKA, se numeste produsul, absolut natural. seamana cu o minge de ping-pong care se agata undeva in camera lui bebe. are 11 sapt garantie de functionare.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Am votat si azi clopoteii inscrisi la concurs:ADELA,ROBERT,MATEI si RAZVAN.Succes!

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

neata zuzici!!se pare ca inca nu m-o lasat durere de cap de aseara....uras sa ma trezesc cu capul bubuind..
mA BUCUR CA MITSU S-O TINUT DE CUVANT danonique, lala20,cristacoman,ven multumim pt aprecieri! ven si eu vreau sa te vad mireasa!
ma duc sa-mi pun si eu de cafea!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Am uitat sa ne laudam ca de ieri Albert are 2 dintisori.Speram sa avem de acum macar cateva saptamani de liniste fara dureri.

poze albert

Mergi la inceput