Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Ereena spune:
jeliomoni intra pe site la carefour si vezi catalogul Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
jelimoni spune:
offf trebuia sa fiu prima sa-mi felicit baiatul pt jumatate de an de viata!!!LA MULTI ANI PUIUL MEU DRAG!!TE IUBESTE MAMI MULT MULT,ESTI MOTIVUL MEU DE FERICIRE ZI DE ZI!
LA MULTI ANI ELENI, EVELINE SI ANDREI
!SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!
LA MULTI ANI MATGRAVIDUT,IULIA SI RACA
!MULTA FERICIRE!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Ereena
jeliomoni intra pe site la carefour si vezi catalogulMatei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
am intrat..
![](icon_smile_big.gif)
da n-am vazut asa ceva...
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
roli25 spune:
in sfarsit am reusit: www.flickr.com/photos/14037522@N04/2630122741/in/set-72157604930822343/" target="_blank">POZE DE LA MARE
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
jelimoni, tnx pentru sustinere, da, la anul dau licenta, daca vrea DD... Ca mi-am cam pierdut speranta... Restantele se fac asa usooor la facultatea asta... Sunt la Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Info. Da' la anu' vreau sa ma bag la Medicina, daca imi da mami $ , daca nu... Doamne ajuta... O sa fiu un angajat tare slab... Ca nu e pasiune, dom'le.
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
roli25 spune:
Danonique acum am citit ce probleme ai cu Vanessa, de cand ati venit din vacanta. Sa stii ca si eu am avut problemele astea cu Marc si chiar mult mai accentuate, nu vroia sa manance nimic, nu vroia sa doarma pana la 11-12 noaptea, urla de fiecare data cand nu vroia sa faca ceva ce trebuia (mancat, spalat, dormit, chiar iesit afara), vroia in brate chiar in momentele cand il alaptam pe Andrei. Ei si chiar in perioada de crize maxime l-am dus la gradi, ca nu ma puteam descurca cu amandoi acasa. Si a fost bine...dar cu perioada de 1 luna de acomodare, adica dimineata cand il lasam urla pret de vreo 5 min si apoi ii captau atentia educatoarele cu una, alta. A durat fix 1 luna. Si de atunci, pot sa spun ca mananca si doarme mai bine ca acasa, pt. acolo nu se rasfata cum o face cu noi.
Acum, abia dupa aproape 6 luni de convietuire in 4 pot sa spun ca nu mai e chiar asa gelos (mai are rabufniri rare) si pot sa spun ca s-a acomodat si il accepta si chiar iubeste pe Andrei. Il vad ca e mandru de el, cand suntem in prezenta unor straini si il intreb de Andrei, fuge la carucior, il mangaie, are gesturi de afectiune.
E normal ce face Vanessa si mergi inainte cu gradi, chiar daca la inceput va fi greu, ma devreme sau mai tarziu tot va trece prin asta.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Roli, gata, am vazut toate pozicile! Foarte frumoase, ai doi pui minunati (si par cumintei), iar peisajele sunt de vis
Mitsule nik n-are! Bine ca-i gata sesiunea, o sa le iei tu si restantele! Vacanta placuta, de acu!
Moni cum sa nu stiu satul? Tot prin zona aia stau si bunicii sotzului (la Poiana). Daca ajungi prin zona, e musai intalneala
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
cynthia_ spune:
Gratiela si eu 2 intrebari daca nu te superi:
1. merge daca sotul e angajat sa iau pe numele lui si sa ma duc eu?
2. sotul trebuie sa lucreze la firma de stat?
Multumesc
[quote]Originally posted by grati.ela bebelutzilor care s-au serbat in ultima saptamana si multi multi
celor ce serbeaza astazi! Sa fiti sanatosi puiutzi dragi!
Elenutza ai nevoie de: bilet trimitere med. de fem. catre EFOSAN Ef.Nord cu diagnostic...; adev ca esti salariata; copie dupa ultimul OP al firmei (la care esti angaj.) catre CAS; copie CI. Sa ceri medicului de la EFOSAN dush subacval, dush masaj, gym med individuala, nemectron.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
[/quote]
cynthia_ spune:
Ioana la mine aducea al meu sot purici de pe casa scarii, mi-am dat seama pentru ca el si-a dat in birou si in masina cu spray si tot aducea, si nici nu intra in contact cu animale. Ia un spray si da pe scara.[quote]Originally posted by Laura Ioana
Felicitari, Moni, pt examen Eram precisa ca te descurci de numa
Dai de baut?
Danoniq felicitari pt cei doi dintisori ai iepurasului tau La mai multi si la cat mai putin durerosi!
La capitolul tzantzari noi ne descurcam de minune cu aparatul de la chicco, cel cu ultrasunete, v-am mai spus de el. Vad ca nu ne papa nici pe noi (doarme in camera cu noi Thea, iar aparatul i-l prind de protectia de la patut), desi eu eram prima halita de tzantzari Am si roll-on, dar cred ca o s-o mai dau doar cand mergem afara, ca pute nasol.
In schimb, nu stiu ce sa ma fac cu puricii care joaca tzontzoroiul pe mine In fiecare zi recoltez cate unul si-l ingras bine, bine (ii prind cand deja-s cat un bob de orez
). Mentionez ca nu am animale, deci nush cum naiba ma gasesc numai pe mine
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
[/quote]
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
Fac un pic de pauza ca zi am decretat zi de curatenie maaaare, minutioasa, l-am dus pe pici la mami, si noi smotruim.
Roli am vazut cateva din poze, nu toate ca nu am timp acu, da ce am vaz tare mi-a placut, a fost foarte frumos acolo unde ati fost.
fetele sa va zic una: stiti ca ieri va intrebam daca v-a venit la toate ciclu ca eram un pic ingrijorata ca mie nu, ei bine, surpriza: mi-a venit. L-am pomenit, si s-a gandit sa ma onoreze cu prezenta.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI