Mamici norocoase de Ianuarie-Februarie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

miereamara sunt super pozele... eu astept sa le vad si pe cele de la nunta sa vad rochita

irisule e fain ca cea mica are program de somn si mai aveti si voi timp de una alta; eu stiu ca pana prin clasa a 2-3 si eu si fratemiu la 8 eram in pat (dupa desenele alea de la bulgari, "leganos de ta" asa sunau nu stiu cum se scrie; vara eram asati mai tarziu (9-10) si in ziele de sambata; ieri chiar am vb cu un cursant de-al meu, are gemeni de 14 ani si inca un baiat de 6; cel de 6 la 8:30 e in pat si gemenii la 10; pot citi dupa ora asta da in pat; programul nu se aplica sambata (gemenii ies la partiuri) si in vacante

miranda bine ai venit

mimosa pe mine nu ma mai dor sanii de prin sapt a 6-7

darkbendis poate pui o poza cu uniforma aia; is foarte curioasa

daiopri la mine vad ca merge faza cu 2 ferestre; eu zic ca nu e peste tot cu tratamentele de sustinere; dar dc ai avea nevoie Dne feri sigur ti s-ar da; nu iti mai face ganduri negre

cristi2003 felicitari pr baietel... o sa fie tare cand o sa completam la listuta de pe prima pagina dc e fetita sau baietel

cris30 super ca a iesit bine la eco; si eu am emotii cu ecografia asta; pe 18 am programata

flowerbee vacanta placuta si cat mai putine stari de rau

michelle abia astept sa intri si sa spui ca au trecut si la tine starile de rau

billy despre genul ala de durere am citit si eu pe babycenter.co.uk si la fel ziceu; sper sa iti treaca

justme sunt doar vise... nu le baga in seama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata neata
sunt pe fuga ca de, daca sunt acasa am program obligatoriu de iesit cu excavatoarele afara
miranda bine ai venit,sarcina usoara. te-am trecut pe listuta.
miericico sa va fie de bine vacanta, nu am apucat sa vad pozele dar ma delectez poate dupa-amiaza cu ele.
justme imi pare rau de visul tau urat... a fost doar un vis, alunga-l incolo.
flowerbee vacanta placuta si nu iti mai face griji cu parul, se va decolora mult de tot la soarele Turciei!
Raluca ce ai facut ieri la control? ai gasit ceva in Plaza?
daca nu mai intru azi va pup si aveti grija de voi, ne auzim maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Fetelor...pe voi nu va apuca nervii din senin pe astia de la munca? Eu nu stiu ce am, dar imi vine sa le sparg capul la toti! Fara un motiv anume

Justme 14+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimosa spune:

Stie cineva daca crema de corp Nivea Q10 plus are contraindicatii pentru gravidute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

buna dimineata fetelor

mama a promis deja ca ii tuneaza toate bicicletele, tricicletele si masinutele si ii pune lumini si sonrii funky la bebe - mama preda electronica...

just - lasa visele. si cristi visase ca am nascut o fetita...

michelle- sa speram ca ai o zi mai buna

vreau si eu sa vad uniforma bendis pls.

mireamara - frumoase poze, dar vreau si eu de la nunta.

13+ cu Traian Carol

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

miranda- bine ai venit! Bebe sanatos voinic voios!!!
Daiopri- sunt sigura ca nu-ti faceai grija, da' doar asa ca sa ai la cunostinta :)) nici eu nu iau nici un tratament de sustinere si am aceeasi problema cu cantarul (am impresia ca ma tot minte in ultima perioada ;))) ). cat despre Cristi si baietelul ei - stiu copilu' dinainte de a fi conceput ;)))) Da' tu ce vrei sa ai??? ca eu pot sa spun nu-i problema :)))))!!!! (poate ma fac ghicitoare!!! :))) )

13+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

quote:
citat din mesajul lui mimosa

Stie cineva daca crema de corp Nivea Q10 plus are contraindicatii pentru gravidute?

nu cred sa fie

13+ cu Traian Carol

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

just- ma mai apuca si pe mine nervii da' am noroc cu o colega care nu ma lasa sa izbucnesc, ma calmeaza dupa care face ea scandal pt amandoua :)))
si lasale in colo de vise mai mama...
mimosa- din cate imi aduc eu aminte, dar nu pot spune sigur. In prospect nu scrie???
Michelle- cum iti mai este???
bee- concediu placut si odihnitor!!!

13+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Raluca..eu nu ma manifest (inca), insa e o stare tampita rau de tot. Am nevoie de concediu, E CLAR!

Justme 14+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

neatza..si eu la o cafeluta mica :)
Miranda bine ai venit.Sarcina usoara in continuare.
mimosa,nu cred ca Nivea are ceva.Eu ma dau cu Dove si cu ulei de migdale dulci pe sani..nu zilnic ca mi-s lenesa sau uit.
Si sanii nu ma mai dor asa ,da-s mari si grei..si tari.Insa sfarcurile sunt sensibile de nu se poate atinge nimeni de ele si "unora",intelegi unde bat..nu le convine deloc.
just,pe mine ma apuca nervii,da' nu numai la job..Insa culmea,inainte chiar ma enervam tare la job,acum vad ca nu ma mai afecteaza ca inainte..Ma afecteaza doar chestiile cu cei dragi...Al meu insa nush cat o sa ma mai suporteca nush ce am,ca vba aia pe el il iubesc cel mai mult,da' de el ma iau cel mai tare..din orice..A zis ca o sa ma parasca lui bb ca am fost rea cu el.

roxana,have fun.btw,cartofii au iesit super...insa munca multa si caldura mare,dar cand pofta e mare...

billy,pe mine ma doare in parti uneori,dar mai sus de ombilic..cred ca se mareste garsoniera lui bb.
Michelle imi pare rau ca tie ti-e rau si acum.
daiopri ,tratamente de sustinere de obicei si in tara iau fetele care au avut probleme in trecut.Nu-ti face griji.
miereamara bine ai revenit din vacanta.
Scuze daca am uitat pe cineva.
Abia astept sa vina joi sa mergem la eco sa-mi vad minunea.

POZE
Minunica mea
13+

Mergi la inceput