Mamici norocoase de Ianuarie-Februarie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

io in mod ciudat la job nu mai am nici un stres. e drept ca am lucrat cateva luni cu nebunie si acuma vin rezultatele, dar nici nu ma mai afecteaza.

acasa ma enervez si eu mai usor - noroc ca adorm repede!!!

13+ cu Traian Carol

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Am fost aseara la doctor, totul e in regula. Am intrebat daca pot sa plec la mare si mi-a raspuns "inca n-ai plecat?". M-am programat pe 28 iulie la clinica unde e doctorul (Polisano) pentru eco, TT si apoi control la el. Din pacate e imposibil de gasit programare la dna dr. Klein, pe care mi-a recomandat-o ginecologul si la care am mai fost, dar la spital, asa ca m-am programat la alt dr. la eco. roxana multumesc ca te-ai gandit la mine!

Astfel ca am hotarat sa nu ma duc la programarea de la Iosup, tot pe 28 iulie. Daca vrea cineva sa mearga sa imi spuna, ca sa ii cedez programarea, altfel o anulez.

Fetele, sunt asa de multumita de doctorul meu, ca si la prima sarcina imi da o stare de liniste extraordinara, dupa fiecare control sunt asa fericita, parca imi da energie. De 4 ani incoace ma tot felicit pentru alegerea facuta.

roxana, raluca si celelalte fete intersate de hainute, vreau sa va spun ca am avut succes ieri si am luat 2 rochii Baby Doll superbe de la Castro (la reducere, am dat pe amandoua 140 RON), 2 bluzite tot baby doll de la Promod (astea mai scumpute, cate 60 RON fiecare), o bluzita larga de la Tina R, pentru plaja (29 RON). Mi-am luat si niste blugi 3/4 de gravida de la Mothercare, care mi-au placut mult (200 RON). Nu am reusit sa imi iau costum de baie fiindca m-am dus tarziu si cat am omblat pe la alte magazine s-a facut 9,45 sin inchideau magazinul ...

carmen dupa cum spuneam, mie mi-a spus doctorul sa ma duc la mare. La fel mi-a zis si la sarcina trecuta, nu e nici o contraindicatie atata vreme cat respecti un anumit program si nu stai la plaja in orele nepermise.
Insa drumul cu autocarul atatea ore nu mi se pare OK. Cand am fost prima data in Grecia am mers cu autocarul, am facut 12 ore. Aveam 20 de ani si nici o problema de sanatate si totusi mi s-a parut cumplit de greu, tin minte ca mi s-au umflat asa de rau picioarele ca nu am mai putut sa jma incalt si m-am dat jos desculta.

alinuk noi mergem la 2 mai, suntem aproape!
Si eu m-am imprietnit cu fetele de la odiseea Ioanei ...

michelle saracuta de tine, tot vomiti?

miranda bine ai ventit!
Eu una voi face baie in mare daca nu sunt valuri, nu avd ce rau ar putea sa ne faca.

miereamara ce vacanta frumoasa ati avut! M-au terminat pozele cu plaja aia! Drum bun inapoi acasa.

cris30 felicitari pentru eco!

flowerbee vacanta placuta!

billy si eu cred ca durerea ta e de la ligamente.

Gata, va pup si fug la treaba.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 12+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

naty si cris - felicitari ca la eco totul este bine

13+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Miericicasuper vacanta, am vazut poze...sunteti frumosi! v-ati pimbat,nu gluma..super!

Flowerbee o vacanta minunata iti doresc!

noi suntem bine, inca in pregatiri de vacanta

miroase a vacantaaaaaa .......mmmmmmmmmmmmmm

PS: care a fost in ELvetia? Aveti vreo recomandare ceva? ..eventual pe PM, sa nu fie off topic

Alinuk, Teo si perlutza mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Fetelor,sunt in impas.
O sun pe doctorita de 2 zile si nu-mi raspunde,ba aseara mi-a intrat un robot in spaniola,deci trag concluzia ca o fi in concediu.

Eu vineri am intrat in a 12-a saptamana.E musai sa ma grabesc pentru dublul test,sau sa astept pana o veni ea? Dublul test se face in clinici specializate? As putea sa merg sa-l fac pana sa vina ea?(cand o veni,nu stiu....)

10+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

pusyketa - important e ca in sapt 12-13 sa mergi la eco sa iti masoare pliul nucal

analiza de sange se poate face si mai incolo, dar daca nu masoara acuma pliul nucal nu mai are nici o relevanta.

13+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burtici,

multumesc mult pentru raspunsuri. Ne-am hotarat sa plecam totusi in concediu dar cu avionul, ca sa nu stau prea mult in autocar.
Si acum sunt in cautare de doctor care sa-mi urmareasca sarcina. Eu pana acum mergeam la Dr. Niculescu la Giulesti, este un bun profesionist dar mi se pare mie ca e interesat mai mult de FIV decat de obstetrica. As vrea un medic cu care sa pot vorbi, sa-mi explice si bune si rele, sa simt ca ma pot baza pe acel om.
Credeti ca fac ceva rau, sau ca cer prea mult?
Voi cum va intelegeti cu dr. vostru? Puteti sa-l contactati la orice ora, sau mergeti doar cand sunteti programate?
Am auzit ca acest dr te urmareste pe perioada sarcinii dar la nastere te da unui coleg...
Nu stiu ce sa fac...
7+

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

VREAU VACANTA, VREAU VACANTA, VREAU VACANTA, VREAU VACANTA!!!!!

Justme 14+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
citat din mesajul lui justme25

VREAU VACANTA, VREAU VACANTA, VREAU VACANTA, VREAU VACANTA!!!!!

Justme 14+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Io ce sa mai zic, ca a mea s-a dus deja.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200513+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Pusyketa- dupa cum spunea si Cristi, in saptamana 12-13 trebuie facuta prima morfologie care contine si masurarea pliului nucal. La dublutest mie mi s-a spus sa merg cel tarziu cand am 13 sapt si 6 zile, eu am fost la Synevo - Medicover - la orice ora (nu conteaza daca ai mancat sau nu...) si sa ai cu tine trimiterea de la dr si ultima morfologie fetala. Pe mine m-a costat 99 Ron.

13+

galmita mea

Mergi la inceput