Mamici norocoase de Ianuarie-Februarie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

cris30, felicitari pentru ecograf! 1.35mm pare a fi f bine, sigur riscul va fi ffffff mic! Asteptam sa ne spui si rezultatul final!

Inseamna ca pe 1 sept afli si sexul bebeului! Nu mai e chiar asa mult, timpul trece repede..

Eu abia sapt viitoare am programare pt dublu test si incep sa-mi pierd rabdarea...pur si simplu numar zilele...sper doar sa fie totul bine.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

miranda09 si celelalte fete noi: Bine ati venit la noi si sarcina usoara in continuare!

miranda09 , se pare ca parerile sunt impartite cu mersul la mare..problema mai mare mi se pare mie statul la soare si nu intratul in apa..dar eu cred ca daca se fac cu moderatie nu are ce dauna la bebe. Cel mai bine te sfatuiesti cu doctorul tau si vezi ce zice, el/ea iti cunoaste mai bine situatie, noi putem doar sa ne spunem parerea

Tuchi, nici eu nu mai am dureri de sani, am inteles ca e normal ca in unele cazuri sa inceteze dupa 8-9 sapt, deci nu imi fac griji.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Anca mersi frumos, o sa fie bine si la tine ai sa vezi, trece timpul repede.Eu nu ma mai saturam sa ma uit la eco, l-a intors pe toate partile, i-am vazut piciorusele, manutele si degetelele, la un moment dat parca a deschis si gurita, e un adevarat spectacol.Dupa aceea iti ia sange din deget si iti pune cate o pictura in 5 cercuri, asta e dry testul.Iti urez multa bafta si poate ai noroc si iti spune si ce sex poate avea, depinde de sonograf.Sa ne tii la curent

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
12+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Va multumesc pentru incurajari, insa culoarea e...oribila. Fac niste poze la mare si va trimit, poate mai iese pana maine. Ma spal zilnic, 3-4 samponari si parca s-a mai estompat, e ca ciocolata. Sper sa ma recunoasca astia la trecerea frontierei.

Azi plec in Antalya si abia astept vacanta, chiar daca o sa vomit peste tot pe acolo. Duminica si luni mi-a fost tare rau. Am fost si eu la mall la cumparaturi cica, si am stat numai la WC.

Michelle, si mie imi e tare rau insa deja m-am programat psihic ca pana la 4 luni jumate, asa va fi.

Bee10+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
citat din mesajul lui miranda09

Salut viitoare mamici!Abia azi mi-am facut curaj sa intru pe forum...dupa ce am fost la ecografie si am vazut ca e totul ok, multumesc lui Dumnezeu,dupa ce am mai pierdut o sarcina....am vrut sa fiu sigura ca trec de 12 saptamani cu bine.Deci, am 14 saptamani, UM 08.04.2008, DPN 07.01.2009.
Azi l-am vazut pe bebe care era foarte activ, dadea din manute si capsor, dansa...cred ca era bucuros ca ma uit la el.
Urmeaza sa plec linistita in concediu si vreau sa va intreb daca e bine sau nu sa faci baie in apa marii, am auzit diverse opinii.Doctorul meu a zis ca pot sa fac baita in mare dar o prietena insarcinata a primit indicatii de le dr sa nu intre in mare deoarece se modifica PH si cauzeaza nu stiu cum.Voi ce stiti?

Felicitari pentru sarcina si cele 12 saptamani!
Parerea mea e sa iti asculti dr. Daca mergi la el, ai si incredere in ce-ti spune, nu?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200513+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
citat din mesajul lui Daiopri
Eu de cand am vazut Madagascar, as vrea si eu sa vad gradina zoo din SD:))

Hai ca esti de coma .

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200513+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
citat din mesajul lui mimosa

Multumesc, Ariya, asa voi face.
Acum o intrebare: pot fetele din Bucuresti sa-mi spuna si mie cateva magazine mai la indemana (ca asezare) de unde pot cumpara haine pentru gravidute? Tineti cont ca sunt mica de inaltime si grasuta. In Alexandria parca nici n-ar naste lumea.
Nu vreau sa caut ca disperata pe caldurile astea. Mai ales ca nu-mi place deloc Bucurestiul. Desi am stat in timpul facultatii cinci ani, acum imi provoaca stari de nervozitate si mancarimi de piele.
Unde ati disparut toate? Ca nu cred ca ati plecat toate in concediu?

e un magain pe mosilor (intersectia cu dacia, pe stanga, inspre bucur obor)
un magazin pana in lizeau, pe dreapta cum mergi de la pasajul obor
un magazin vis a vis de spitalu de urgenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Neata!!!!

pupici la toate burticile!! am tras un chiul de zile mari

miranda09 bine ai venit si felicitari pt sarcina!! sa stii ca in odiseea noastra sunt numai bebelushi sanatosi si frumosi...gata cu spaimele

si cristi wow! ce veste!! pai sa-ti traiasca roakerasul, sa creasca mare si voinic!! are de la mine o bandana cu metallica! caruciorul bleu de la semnatura este tunat?

fetelor, ma iertati ca nu-mi mai dau cu parerile si prin alte subiecte, dar am ramas in urma rau

eu raportez o durere abdominala SERIOASA care nu prea vrea sa treaca cu no-spa...m-a chinuit toata noaptea. Se intinde pe toata zona de deeasupra pubisului pana sub ombilic, nu este ca durerea de CM, ci altfel, ascutita si usturatoare...nu stiu cum sa va explic, am citit cate ceva si zice ca-i de la intinderea ligamentelor uterului si este comuna prin luna a 4-a si a 5-a. Alte calmante nu putem lua?

La mare a fost super tare, am fost cu cortul in campingul "Hanul piratilor" intre Mamaia si Navodari, f frumos, plaja super... iarba multa si pomisori (in camping). Daca va tenteaza mersul cu cortul, puteti da o incercare. Noua ne-a placut.

Catalina

15+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Buna ziua burtici,

am si eu o intrebare: dr vostru ce a spus de concediu?
La noi situatia e cam asa: dupa 3 ani de lipsa totala de concediu... muncit pe branci....anul asta am luat bilete in Grecia... in per 22 august -2 sept. transport cu autocarul...
Atunci as intra in saptamana 14, dr. m-a intrebat cate ore merg cu autocarul cam 14-15 ore si a zis ca sfatul lui e sa nu pleca, mai ales ca marea nu e indicata la gravide....
Stau in dubiu, cand vad ca voi majoritatea plecati in concediu...

eu zic ca e f ok marea pt gravide atata timp cat nu exagerezi cu soarele, nu lasi valurile puternice sa se loveasca de burtica si te protejezi cu creme...

dar intradevar mi se pare f obositor 14 ore cu autocarul.. si dc nu ai fi gavida, darmite acum...

quote:

Justme ma poti lamuri despre ce raport de la ITM ai amintit?
Eu lucrez acasa, contabila fiind si am contract de 8 ore cu un cabinet stomatologic, si imi e sa nu-mi scape ceva iar peste 10 luni cand voi umbla cu dosarul pentru indemnizatie sa mi se inchida usile in nas..
Fetele voi cand ati facut analizele uzuale... si le face si sotul?

cu ITM nu stiu sa raspund; sotul a facut grupa sanguina si RH-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Neata dragele mele!

Ce faceti? Povestiti? Eu am avut un vis oribil azi noapte si incerc sa imi revin...am visat ca din nu stiu ce motive am nascut la 5 luni (mi se trage cred de la cazul fetitei in varsta de 11 ani insarcinate in 5 luni), era un copilas mic mic...si ma uitam sa vad daca respira..eram disperata ca am nascut prematur si am sunat imediat doctorul meu sa ii spun sa imi salveze bebelusul. Nu stiu ce s-a intamplat in final..cert e ca numai somn bun nu am avut azi noapte!
Mimosa eu voi avea de LUNI (asta care vine) concediu...nu intr-o lunaDeci iti dai seama cum imi sfaraie calcaiele, nu?
Tuchipe mine nu m-au mai durut sanii de la 8 saptamani. Brusc si dintr-o data..am ramas insa cu o sensibilitate la sfarcuri.

Justme 14+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput