Mamici norocoase de sept-oct 2008(89)
Raspunsuri - Pagina 5
andy.p spune:
Asa cuscra asa...ai grija de baiet,cat despre kg stai sa vezi ce frumos le dai jos cand te-o alerga prin toata casa.
29+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
bitza2008 spune:
Felicic, Cd, chiar e tare ideea de cadou;se pricepe ca are 3 copii! Chiar a fost un sef super si mai presus ramane un f bun prieten.A zis ca vine la botez!
Si eu is curioasa de mor!!!Poate le descfac chiar inainte de nastere primele 2-3 sa vad ce e de luat la maternitate!
31+LUCAS
AMR 9 saptamani!!! 9saptamani!!!!
andy.p spune:
Abia acum am vazut ca au aparut mamicile de martie-aprilie 2009,vai ce trece timpul,parac numa acuma eram noi cela mai mici...
29+bbelina
maryb spune:
ei hai ca am papat si acum m-a luat un somn......sa vedeti ce combinatie am facut...varza cu carnaciori si castraveti in otet ...mama da ce bun a fost.....
maryb 22+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
andreea_and spune:
Bitza da-i in cap infectiei cu augmentin, tinem pumnii sa treaca repede. Si chiar nu desfaci cadoul de la boss? Eu nu as rezista..
Felicic nici eu nu-mi mai suport desuurile - nici sutienele, nici indispensabilii. Cu sutienele am mai rezolvat-o ca mi-am luat doua bustiere de la laredoute super misto si niste sutiene marimi mai mari de la marks&spencer dar la cullotes nici nu stiu de care sa-mi mai iau ca nu-i mai suport deloc pe mine.
Monyca bine ca esti ok si ma bucur ca ai scapat si de sangerare. Eu am patit la fel dar pana in sapt 20 si nici pana acum nu am aflat cauza sangerarilor. Important e ca suntem bine, Doamne ajuta sa ajungem asa pana la 40 saptamani.
Piolica welcome back! Ma bucur ca esti bine si faci shopping serios.
Monica esti mortala cu pataniile tale si mi-ai facut pofta de praji cu visine...na ca mai am si eu o pofta ca mi-era frica ca mi-au disparut.
CD stai cuminte si fa cum ti-a spus doctorul. La doctorita Craioveanu am fost eu de vreo doua ori si e destul de ok.
Laura ce baiat mare si frumos ai, sa-ti traiasca!
Ma intrebati de perna, vad ca e destul de plina, nu are goluri, acum ma duc sa ii fac proba ca au plecat muncitorii si nu mai pot de somn. Din pacate mai trebuie sa vina si saptamana viitoare pt finisaje ca a durat destul de mult cu astia cu usile si mai au de retusat .
29+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
andreea_and spune:
Am uitat - bun venit andreea_ada - esti pe listuta acum, sa scrii repede 10 mesaje ca sa te vedem in timp real.
Maryb ma bucur ca ai rezolvat cu concediul .
Gata va pup.
29+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
gargaritza85 spune:
hello
laureta si mie imi place foarte mult numele, nici nu ma gandeam sa o cheme altfel
felicic ai dreptate, nimeni nu judeca pe nimeni, suntem ca o mare familie de gravidutze nu?
musette a fost super in concediu asa e...dar cam scurt, timpul trece parca prea repede atunci cand te simti bine astept si eu sa-mi mai fac un mini concediu la mare...adica acasa, k de acolo sunt de fel...
andreea_ada bine ai venit printre noi
monica esti o aventuriera din cate vad...si cu supa data in foc....si cu panoul bancii, ma bucur ca nu ai patit nimic si ca totul e in regula cu bebe si cu tine apropo...te citeam in alt capitol ca nasti la caritas...asa? mi-a recomandat si mie cineva o doctorita acolo...dar am auzit ca e cam jale si prapad, si nu cred ca voi merge sa fac vre-o vizita...la mine e mai dificil ca nu cunosc spitalele aici in bucuresti....dovada ca pana la ora actuala nu am doctor cu care sa nasc
mary felicitari pt bebic , si stai linistita ca nici bebitza mea nu a stat la masuratori, ba chiar ne-a tratat cu dosu, de unde a tras tacsu' concluzie ca e figuranta
Monyca cum te mai simti? sper ca esti bine si tu si bebe
23+ Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
monica_dicut spune:
Declar una bucata parajitura EXCELENTA!!! sunt tare nene
Am adormit pe la 7 da prajitura era deja gata.
Mi-am comandat si io azi perna de gravida, vine luni. ABia astept, poate dorm si io noaptea.
MAry scuze ca n-am mai scris da a venit injineru si dupa m-a furat somnu.
Ma duc sa bag si io un la gravidele de martie/aprilie 2009. Moaaaaaamaaaa ce departe mi se pare. Bebeii nostri o sa aiba deja juma de an!!!!
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
29+ Cuculetz Andrei
AMR 71 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
maryb spune:
andreea eu sunt si mai bucuroasa ca in sfarsit o sa mai stau si eu pe acasa sa ma odihnesc
felicic stiu ca iosup o sa-mi spuna ca placenta este de grad 2, dar asta este....important este ca din alta parte am grad 0.
gargaritza asta este, daca bebeii nu vor sa stea nu vor si gata. eu totusi sper sa stea frumos marti ca sa-l poata masura cum trebuie si mai ales sa-i vad si eu fatuca.
moni stai linistita ca te inteleg.
maryb 22+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
andy.p spune:
Andreea_and si multumesc.sa ne spui cum ai dormit.Cred ca urmatoarea achizitie va fi si la mine perna.
Moni pofta buna la prajiturica.
29+bbelina