Mamici norocoase de sept-oct 2008(89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

eu ma retrag ca mi-e cam somn, ma duc in patut si mai stau la televizor pana o sa adorm.

va pupacesc pe toate si va doresc un week-end minunat. aveti grija de voi si de burtici.

maryb 22+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Praji zici Moni, bineeee.....ce crezi ca eu daca n-am facut nu mananc?! ba daaaa, 2 am de la cofetarie , acum sper sa nu le hapatesc pe amandou

28s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

noi gratarim
vinete si rosii pt inceput
apoi piept si ceafa de porc
si la final carnati picanti si mici vanatoresti (caprioara si mistret)
o sa fie o nebunie
cred ca o sa ma fac cat casa
bitza ...te iaaaaau
ps: am renuntat la lasagna sau chinese, prefer un gratar bun cu cartofi prajiti si salata de muuulte legume

31+
AMR 62 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Freshanana, ce festin!!!!
Eu fac gulas unguresc, nu se compara cu gratarelul tau, dar...ajuta la kg!!HiHi
si enjoy!!

31+LUCAS
AMR 9 saptamani!!! 9saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

hellooo! inca va recuperez si aveti chiar si mai mult in fata mea de azi-dimineata. Am zis eu ca nu mai fac treaba dar nu mi-a iesit pasentza.

Nu stiu cand reusescsa citesc eu tot, voiam sa vatrabsmit pupici de rigoare pentru ca ma duc la tarasi nu stiu cat apuc sa va citesc. Nu mai nominakuzez pe nimeni dar va trimit

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna seara,
youpieee vine week-end-ul. Si cica ma relaxez si eu facand curatenie si cumparaturi si tot felul de chestii casnice.

Si mie mi-a crescut burtik si acum arat si eu a graviduta. Cica imi sta bine. In fine, sper sa imi stea si mai bine fara burtica. Si sa imi regasesc talia ca mi-e asa de dor de ea...

Impotrica carceilor eu iau magneziu+B6 si chiar da rezultate.Cum uit sa iau cum ma sui noaptea pe pereti.

Vai, ce mult s-a scris in ultimele zile. Si eu am o groaza de recuperat.

27+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

stiu cum e cu recuperatul...ca am lipsit si eu 5 zile si credeam ca nu mai termin, dar am vrut neaparat sa citesc tot

bitza am mancat moderat totusi, ca eu am obiceiul sa ma lacomesc si sa mi se faca rau
dar azi am zis stop cd trebuia

noapte buna

31+
AMR 62 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

hop si eu..sper ca ma m-ai tineti minte...

si eu azi ot cu vinete am tras-o
Ne-am intrs din grecia...sa nu va zic ca am facut de toate..mers cu barca pe mare..am s condus-o...mai ramanea doar sa sar cu parasuta..

Bebelinas mea e f bine..crste si e in limite...dar am probleme mari eu...am inceput de varice..mai ales la piciorul stang..se pae ca bb apasa pe niste nervi responsabili cu circulatia perifica...si nu am ce face...a plans o gramada...sunt la a 3-a sarcina..si nu credeam ca o sa paesc asa ceva..toata lumea imi zice ca se rezolva..eu sper ca imi tai piciorul...asa de suparata sunt..se pare ca sarcina asta ma facut praf si mai am inca 3 luni..ma rog la DD sa fie bine.

*** AniS ** 24+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata! Va fac eu cafeaua azi, ca noi plecam la drum si suntem (am vrea noi) mai matinali.

Mama ce ati mancat aseara! Faceti pachet si trimiteti si la mine va rog! Bag adresa pe PM! Da las' ca si eu acum tot la gratarit ma duc, desi bat fo 200 de km pentru asta. Nu ma las pana nu ajung cat usa azi

Fresh la mancarea de care zici cum sa nu fii o gurmanda? Las' ca te topesti dupa ce nasti, imi place unghiul din care provesti tu lucrurile, detasat-amuzat. Ce sa facem, mamicile mai cresc si ele, nu numai bebeii din burtici.

Eu in schimb m-am umplut de celulita [:((] Da rau de tot si acum am vazut-o! In afara de creme si masaj o mai exsta alt remediu in timpul sarcinii, ca nu v-am auzit? Merg pe jos si urc scari cand e nevoie, mai mult de-atat nu stiu ce sa fac. Mi-ar placea sa inot da la mine la birou inca n-avem bazin. E o sala de sport dar cum n-am pus piciorul de la inceputul sarcinii mi-e teama ca acum nu e indicat. A, in afara de celulita cred ca am peste 10 kile in plus, dar eu sunt mandra de ele. Mi le-am dorit de multi ani. Si am degetele umflate, mi-am mutat inelul pe dreapta, unde imi cadea, si nu mai facem verighete ca nu ies bine acum...

E las lucrurile astea triste, azi ma duc sa ma grataresc la soacra-mea deci va fi o zi foarte frumoasa si o seara si mai si. Va urez acelasi lucru si voua.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

girls! What's up?

Mey, pe mine ma dor toate, ma plang ca o baba si ma simt ca una Ma doare burta, capul, oasele bazinului, incheieturile, am arsuri si, in plus, de abia respir ca mi-e burta si capsorul Carlei in gura. Si am ramas si singura, sotul meu a fost delegat sa duca restul familionului la bunici si se intoarce doar maine. Of of, mai mai

Dar am si o veste buna: azi am intrat in luna a opta, yupeeee, AMR 9 saptamani!

Piolica, ma bucur ca ai revenit si ca esti bine. mamica si bebelina!

Anis, de varice chiar nu stiu ce sa-ti spun, stiu doar ca se pot trata foarte frumos cu laser. Imi pare rau ca ai probleme.

Bitza, misto sef ai Rezisti sa nu deschizi cadourile?

toate burticile si va doresc un weekend frumos

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput