Mamici norocoase de sept-oct 2008(89)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Gargaritza, felicitari pentru semnatura noua Sunteti mari, ce mai! Ma bucur ca te-au ajutat mesajele noastre, hai, capul sus, totul va fi bine. Cel mai important e ca tu si micuta Ariana sa fiti sanatoase.

Aly bine ca te-a anuntat acum medicul si n-ai aflat cand mergeai sa nasti. Asa ai timp suficient sa-ti gasesti alt medic, el nu ti-a recomandat pe nimeni?

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

anca pe tine si pe Carla, multumesc. promit ca o sa tin capul numai sus indiferent de orice...am o comoara pt care trebuie sa ma lupt cu orice,oricine si care merita tot ce-i mai bun...

babytza La multi ani si pt tine, din cate imi aduc aminte azi aniversezi ceva anisori langa sotzul tau...multa fericire iti doresc, si sa va iubiti mult si de acum inainte

24+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

ANCA

IEPU

29+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Inca nu mi-a recomnadat pe nimeni, pt ca voi mai merge la el la control de vreo 2 ori pana sa plece.
bine..cand mi a zis , eu panicata "si eu cu cine voi naste?":))ca cetateanul turmentat "eu cu cine votez?":))
Atunci mi a zis ca daca am eu pe cineva la care vreau el nu se supara, daca nu el ma lasa la cineva, dar ca mai am timp sa meditez:)
Probabil voi ramane la cel pe care mi-l recomnada el, pt ca am multa incredere in el , ca dr:)

29+ Sebi

http://md.lilypie.com/O77np3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

PIOLICA!!! LA MUTI ANI!!! Sanatate, nastere usoara si o viata minunata alaturi de cei dragi!!

Monica nu ne-am hotarat inca la nume. Nu prea avem timp sa analizam. Deocamdata sunt la faza la scos liste de pe internet. Asa, in cap am ceva nume care mi-ar placea gen :Elena, Eva, Clara, Anna.....
Dar cand decidem fiti sigure ca va anunt

Eu, iepurica 24+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

plec pana la birou.....offff!!!!!!!

Am pus totusi carucior roz la semnatura

Eu, iepurica 24+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Hello!!!!!Ne-am intors!

Ati scris f f mult ,nu am pucat sa recuperez,am vazut asa pe sarite ca ati facut cumparaturi,si noi am facut cumparaturi in concediu pt bebe ca am avut timp liber berechet!
Eu am luat sterilizator cu aburi de la Chicco si cantar tot de la ei dar nu din cel digital pt ca am fost sfatuita de mamici cu experienta sa iau din acela obisnuit ca e mai bun.Eu chiar vreau sa-l cantaresc pe bebe sa stiu ca ia in greutate,poate o sa-mi treaca la momentul respectiv dar acum asa gandesc.
Eva asternuturi verzi de la Ikea am luat si noi mi s-au parut f dragute!
Am cumparat si o groaza de hainute,am luat cam tot mai avem sa ne hotaram la carucior si sa ne apucam de amenajat camera.

gargaritza
imi pare rau ca esti trista,nu am apucat sa citesc exact ce ai patit dar iti trimit o imbratisare virtuala!

Piolica

Carla si Anca
Iepurila

Andy
vreau si eu sa-l vad pe baietelul tau dar nu stiu unde...
Mami de Alexa concediu placut!

Ma duc sa mai citesc din urma.Va pup pe toate!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 10s!

30+LUCA

Mergi la inceput

musette esti o dulce, ca de obicei, iti multumesc mult

24+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

neata gravidutelor

22+ Salih

Mergi la inceput

neatza Banu

24+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

Mergi la inceput