Mamici norocoase de sept-oct 2008(89)
Raspunsuri - Pagina 20
monica_dicut spune:
Musette, bine ai revenit din concediu. Imi pare rau ca a fost scurt
banuiesc ca si tie.
POzele le vezi pe contul comun de pe Webshots 
Hello Banu
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI 

AMR 68 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
andy.p spune:
musette exact acum ma gandeam cand te intorci.Cum a fost?Pe Andy il vezi pe contul comun de poze.
gargaritza ma bucur ca esti mai optimista,tine-o tot asa.Felicitari ptr schimbarea semnaturii si la mai mare
banu
29+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
maryb spune:
gagici !!!
eu m-am trezit de putin timp si am luat micul dejun. Acum beau un frappe cu gheata si va invit si pe voi sa va racoriti putin.
va pup pe toate si va doresc o saptamana usoara. ma duc sa mai citesc din urma si revin.
maryb
23+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
andy_galro spune:
Piolica 

la multi ani plini de bucurii si fericire alatur de familia ta si desigur si de familia DC(adica noi
)
musette bine ai revenit din concediu!!! pe unde v-ati plimbat?? probabil ca ai spus dar neuronul meu gravid a uitat 
gargaritza iti trimit un
special si multa imratisari ca sa te simti un pic mai bine...imi dau seama din ce povestetsti ca esti o fata scumpa si sensibila dar...pentru copilul care il porti si pe care il vei naste trebuie sa fii puternica.....asa sa stii ca nimeni si nimic nu conteaza mai mult in lumea asta decat tu si copilul tau...bucura-te de orice moment frumos si orice miscare a fetitei tale in burtica si vei vedea lumea cu alti ochi....ai incredere in primul rand in tine....mult curaj
alina concediu placut la mare 
moni, laura, banu, aly , irina va
pe toate
28+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
Banu2268 spune:
fetelor cate din voi si-au facut amniocenteza? stiu ca se face parca pana la 18 saptamani.
eu am inceput sa am cosmaruri in care visez numai cromozomi si sindrom down.
nu mai pot sa ma abtin ma gandesc mai mereu ca daca cumva bebelusul meu ar fi bolnav>?
22+
Salih
Banu2268 spune:
si eu va pup pe toate
a si stiti cumva vreun remediu impotriva arsurilor?
eu am luat rennie de la farmacie ca m-am simtit asa de rau si n-am mai apucat sa cer sfatul medicului la 1 noaptea, am citit prospectul poate fi administrat in sarcina.
dar ma gandeam poate stiti voi vreun remediu naturist
22+
Salih
monica_dicut spune:
Banu, stai linistita, nu te mai gandi la prostii. Banuiesc ca urmeaza sa faci morfofetala de trim II. Oricum amnio din cate stiu eu se face pana in sapt 19 ca urmare a morfofetalei de trim I si daca TT sau DT ies prost, daca pliul nucal este mare etc. La tine nu cred ca e cazul, asa ca nu te mai stresa, oricum e tarziu. SI daca o faci? Poti scapa de bebe daca Doamne Fereste??? Toate trecem prin nebuniile astea dar eu zic sa gandesti pozitiv. Sansa sa-l pierzi pe bebe la amnio e mare asa ca nu te mai gandi. 
LE: Mie chiar doctorul mi-a recomandat REnnie. Ca remediu natural... la unele merge cu lapte (la mine mai rau imi face). Eu beau apa cand am arsuri sau mananc o fructa, ceva racoritor.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI 

AMR 68 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
Banu2268 spune:
mersi pentru incurajari
am facut eco la dr iosup morfofetala si totul a iesit perfect mi-a zis dr mea.
mai ales ca stiti eu am avut problema cu antibioticul luat fara sa stiu ca sunt gravida apoi iar antibiotic recomandat de medic pentru infectie urinara in sarcina.
am auzit la televizor ca la o monitorizare atenta la ecografie dr isi poate da seama daca are sau nu sindromul down.
stiu ca e mare riscul de al pierde pe bebe.
dar vreau sa nasc odata mai repede, nu stiu sa il vad ca e sanatos si sa stau si eu linistita.
22+
Salih
Banu2268 spune:
a si am uitat
eu am facut dublu test si mi-a iesit risc relativ crescut 1:341
dar n-am stiut ca e statistica asa ca n-am mai vrut sa fac si triplu test ca ma traumatiza psihic cred, nu mai puteam sta linistita pe toata perioada sarcinii.
22+
Salih
preety spune:
Maryb bine ai revenit. Nu mai auzisem de tine si nu stiam ce ai mai facut. Cum a fost la morfologie?
Fetelor, va intreb si eu ceva... experimentez de vreo saptamana o scurgere mai intensa... incolora... cu senzatia ca ma scap pe mine desi sunt doar cateva picaturi... Stie cineva ceva de chestia asta? E normal... sau tre sa-mi fac griji? Programare la consult am abia pe 30 iunie.
Rog un raspuns!
24+ cu mult dorita
Sorina