Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am vazut si eu poze cu Amelia, Mufitza si Dragos. Fetelor, aveti niste bombonele! sa va traiasca!

Iulia, are dreptate Ancaurn, incearca sa intelegi ca toti o iubesc pe Mufitza, nu numai tu.
Eu nu sunt geloasa pe mama, e departe saraca - in Drumul Taberei si vine rar la mine, dar soacramea vine zilnic aproape si cand ma suna intreaba: "ce face copilul meu?" pai ar insemna sa
la nesfarsit de una singura, sau sa o iau razna.Ah, si il alinta pe bb cu toate numele de alint pe care i le dau eu...

Ancaurn, chiar ma gandeam la tine ca nu mai dadusei nici un semn de viata.

Fetelor, inca nu mi-am gasit rochie pentru botezul de maine al lui Sis, am anulat pedichiura si epilatul ca nu am avut cu cine-l lasa pe Mircea, mai am de vopsit...etc. Nu stiu ce sa fac mai intai...
Incep sa intru in panica...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Iulia draga mea, in primul rand calmeaza te. Sora-mea a cazut de pe masa de bucatarie pe ciment si crede ma are 20 de ani si in afara de niste mici probleme de personalitate (zic si eu)nu are nimic. Clinic e sanatoasa. Dupa care a mai cazut de cateva ori, ca era neastamparata rau, deci nu iti face griji. Bebelusii sunt mult mai rezistenti decat credem noi. Evident asta nu inseamna sa nu ai mare grija pe viitor. Sincer eu il las doar in mijlocul patului sau in patul lui, chiar daca urla, dar macar e in siguranta.

Cat despre paternitatea copilului eu zic ca seamana cu sotul, el zice ca seamana cu mine si tot asa. Terte persoane zic ca seamana ba cu mine , ba cu el. Eu zic ca copilul o sa semene cu unul sau cu altul dar vom vedea asta in timp.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

Am vazut si eu poze cu Amelia, Mufitza si Dragos. Fetelor, aveti niste bombonele! sa va traiasca!

Iulia, are dreptate Ancaurn, incearca sa intelegi ca toti o iubesc pe Mufitza, nu numai tu.
Eu nu sunt geloasa pe mama, e departe saraca - in Drumul Taberei si vine rar la mine, dar soacramea vine zilnic aproape si cand ma suna intreaba: "ce face copilul meu?" pai ar insemna sa
la nesfarsit de una singura, sau sa o iau razna.Ah, si il alinta pe bb cu toate numele de alint pe care i le dau eu...

Ancaurn, chiar ma gandeam la tine ca nu mai dadusei nici un semn de viata.

Fetelor, inca nu mi-am gasit rochie pentru botezul de maine al lui Sis, am anulat pedichiura si epilatul ca nu am avut cu cine-l lasa pe Mircea, mai am de vopsit...etc. Nu stiu ce sa fac mai intai...
Incep sa intru in panica...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Draga mea, vei fi frumoasa oricum. important este sa fii acolo, alaturi de sora si nepotelul tau.
Eu mi-am gasit rochie! dar mai trebuie sa-mi iau ceva de incaltat...Marti vreau sa merg la epilat si vopsit. Maine imi fac pedichiura si manichiura acasa- am chemat pe cineva.

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Reallaura

In privinta asemanarii copiilor cu unul sau altul dintre parinti, eu am o teorie. Am observat ca rudele sotului si cei ce-l cunosc mai bine, de mai mult timp pe el, spun ca copiii (scuzati cacofonia) seamana mai mult cu el. Ceilalti, care ma stiu mai bine pe mine, gasesc mai multe asemanari intre copii si mine. Cred ca fiecare copil mosteneste trasaturi de la ambii parinti, si fiecare recunoaste la ei trasaturile ce le sunt mai cunoscute.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Eu nu gasesc povestea nasterii lui Daviducu de Miss P. Ajutati-ma si pe mine ca neuronul e in pauza.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Am stabilit si noi botezul pt 20 iulie. Mai, dar ma sperie preturile de pe la voi. La noi, un meniu este cam 50-60 RON fara bauturi si tort,si e destul de consistent. In privinta asta ma bucur ca nu stau in capitala.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Simo Va doresc sa aveti un botez reusit si o zi minunata!! Abia astept sa ne povestesti si sa vedem poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna fetelor,

Ieri si azi nu stiu ce a avut bebe, dar dupa san n-a mai acceptat deloc biberonul. E clar insa ca sanul nu-i ajunge si dupa 2 ore il apuca urletele, iar sanul meu nu se umple in timpul asta. are nevoie de 4 ore pt reumplere. Deci au fost doua zile mai grele. Acum seara i-am dat intai biberon si apoi san, le-a acceptat pe amandoua , sa vedem cum se comporta.
Si inca o chestie: doarme din ce in ce mai putin ziua. Azi nu cred ca a dormit in total doua ore, o ora dimineata, una dupa amiaza. Mi se pare extrem de putin pt un copil de doua luni. Noaptea continua sa doarma bine.

Iulia, ma bucur ca fetitza e bine acum, bravo! Si eu m-as speria ingrozitor daca ar cadea bebe..oricum bine ca nu s-a intamplat nimic grav.
In privinta relatiilor cu cei din jur si pe mine ma enerveaza anumite gesturi, cuvinte ale mamei sau soacrei mele, dar il las la ele in brate si la tata si socru si la sor'mea si la cine-l mai cere caci vreau sa se socializeze nu sa fie un baietel dependent de ma-sa 100%.

LAurica, felicitari pentru examenele sotiorului!!! BRAVO! Pt rochita, eu zic s-o porti pe cea in care ai fost nasica, e absolut superba!!!

Am vazut poze, toti copilasii sunt superbi, intr-adevar cei mai frumosi de pe forum!!!

Am salvat si eu textul scris de Miss cu privire la plansul copiilor, f adevarat ai scris! VReau sa-l arat mamei care nu-i "permite" lui bebe sa planga nici macar o secunda.

Simo, SA FIE INTR-UN CEAS BUN BOTEZUL DE MAINE, MATEI SA AIBA PARTE DE VIATA LUNGA SI FRUMOASA!!! sA FITI SANATOSI, NOROCOSI SI FERICITI!!!!!

Inais, la multe lunitze si anisori pentru Iasminuta!!!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

socrate, povestea lui Daviducul am pus-o la semnatura.

Fetelor, am mai completat textul ala despre diferenta dintre a linisti si a consola si mi-am permis sa pun linkul pe prima pagina (am vazut ca si mamicile de pepenasi l-au preluat) ca sa poata fi citit si rascitit in cazuri de urgenta. Sper ca e ok.

Eu am incercat sa dorm o ora azi dupa-amiaza, dar nu mi-a reusit, bebe David s-a carait si a oracait si am stat cu el, sa-l sustin in lupta lui cu cine stie ce demoni; era proaspat schimbat si proaspat hranit, deci am urmat sfaturile si l-am lasat sa urle vreo 10 minute, consolandu-l ca mami e langa el si ca o sa-i treaca dupa ce scoate totul afara plangand si usurandu-se, si asa a fost. Dupa aia a adormit ca un ingeras. Numai mie imi pierise somnul, asta e...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alysh

Buna fetelor,

Ieri si azi nu stiu ce a avut bebe, dar dupa san n-a mai acceptat deloc biberonul. E clar insa ca sanul nu-i ajunge si dupa 2 ore il apuca urletele, iar sanul meu nu se umple in timpul asta. are nevoie de 4 ore pt reumplere. Deci au fost doua zile mai grele. Acum seara i-am dat intai biberon si apoi san, le-a acceptat pe amandoua , sa vedem cum se comporta.
Si inca o chestie: doarme din ce in ce mai putin ziua. Azi nu cred ca a dormit in total doua ore, o ora dimineata, una dupa amiaza. Mi se pare extrem de putin pt un copil de doua luni. Noaptea continua sa doarma bine.

Iulia, ma bucur ca fetitza e bine acum, bravo! Si eu m-as speria ingrozitor daca ar cadea bebe..oricum bine ca nu s-a intamplat nimic grav.
In privinta relatiilor cu cei din jur si pe mine ma enerveaza anumite gesturi, cuvinte ale mamei sau soacrei mele, dar il las la ele in brate si la tata si socru si la sor'mea si la cine-l mai cere caci vreau sa se socializeze nu sa fie un baietel dependent de ma-sa 100%.

LAurica, felicitari pentru examenele sotiorului!!! BRAVO! Pt rochita, eu zic s-o porti pe cea in care ai fost nasica, e absolut superba!!!

Am vazut poze, toti copilasii sunt superbi, intr-adevar cei mai frumosi de pe forum!!!

Am salvat si eu textul scris de Miss cu privire la plansul copiilor, f adevarat ai scris! VReau sa-l arat mamei care nu-i "permite" lui bebe sa planga nici macar o secunda.

Simo, SA FIE INTR-UN CEAS BUN BOTEZUL DE MAINE, MATEI SA AIBA PARTE DE VIATA LUNGA SI FRUMOASA!!! sA FITI SANATOSI, NOROCOSI SI FERICITI!!!!!

Inais, la multe lunitze si anisori pentru Iasminuta!!!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Alina, si Sara mea doarme putin ziua. Si asta inca de la 3 sapt. -cand dormea 2-3 ore maxim ziua... Dar acum are si zile cand doarme mai mult ziua, iar noptile nu am probleme- doarme bine!

In ceea ce priveste socializarea copilului, sunt perfect de acord cu tine. Si eu o las in bratele bunicilor, a sorei mele..si ma bucur cand mai ''scap'' si eu putin si imi fac unele treburi prin casa..Geloasa vad ca nu sunt asa cum as fi crezut, si sper sa nu devin..

Nu aveti si voi maine botezul lui Vladut??

Mergi la inceput