Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna dimineata de la noi...la pranz asa!

Azi avem 1 luna!!!! puiul nostru drag! Mami si cu tati sunt topiti dupa tine!

De asemenea pentru mufitza Iuliei...careia ii spun sa stea linistita ca bebeii sunt muuuuuult mai rezistenti decat ne inchipuim noi...oamenii mari!

Nu am mai intrat de cateva zile pentru ca domnisorica mea creste si a inceput sa manance mai des...asa ca ma tine in priza tot la 3 ore!

Vroiam sa le urez succes lui Doloress si Laurei in tentativa de a da la bebei exclusiv san. As vrea sa reusesc si eu...se pare ca una peste alta daca ar manca mai des as reusi pentru ca la ultimele mese a papat biberon doar pentru ca am insistat eu! Dar totusi l-a papat cu sete cand i l-am dat! Deci mai avem de tras. Si pana la urma si daca papa si biberon nu ma ingrijorez. Important este ca ia in greutate...am trecut de 3kg!

MissP promit ca termin povestea nasterii sa te pot lauda...momentan am fereastra deschisa si citesc cand apuc cateva paragrafe! Pana acum poti sa-ti spun ca-mi poolace stilul...hihi!

Simonix pe a voastra am citit-o! Nu stiu de ce spui ca-i scrisa neingrijit! Mie mi-a placut teribil...mai ales finalul!

Aelita bine ati revenit! Asa-i, Iasmina mea are perisor cam ca Andres al vostru! Doi frumosi, right?

In final va dorim o zi frumoasa, linistita si cum mai vreti voi...adica inca o zi cu puiutii vostri! Ce poate fi mai frumos?!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Aelita multe saptamani inainte si tot ce va doriti!Mai ales sa fiti sanatosi si papaciosi!!Si noi azi facem 5 saptamani!![pup

Miss ce super patut are Davidutu tau!!Sa-l foloseasca sanatos si ce comod e si pt tine!!!

Iulia cum se simte Mufitza ta???

EU raportez o dimineata plina de colici!Saracul bondarelul meu de la 5 pana la 9 abia a papat ca asa s-a scremut de durere!!Asa mila mi-a fost de el!A dormit pana la 11 si doar acuma am reusit sa-l adorm ca iar l-a durut burtica!BATA-LE CUCU DE COLICI!!!
Fug sa pap si eu ceva si apoi ma bag la somn!!!Pupicei

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna dimineata. am fost prin parc. am luat si batista bebelusului, si Humana pt constipatie..numai ca scrie pe el ca e valabil 3 sapt de la deschidere. si e o ditamai cutia. asta e, daca nu-l termin, si nici n-am cum, n-am decat sa-l arunc. fata e bine, dormiteaza ca veni de la aer curat, am pus-o la san azi noapte si mi-a tras, deci, mai am lapte Doamne ajuta.

miss foarte frumos textul.de acum, o s-o las sa planga, m-a convins ca totusi nu e atat de rau daca oracaie putin. e mai bine si pt mine. vorbeai de niste exercitii pt fetele cu ceza. sa ne impartasesti si noua din intelepciunea ta, ca vreau si eu sa ma apuc deocamdata la domiciliu, ca la sala n merg pana nu imi mai creste mufitza. nu sta cu nimeni decat cu mine. nu poate. trebuie incet incet s-o imprietenesc cu mama sa mai stea si cu ea. dar sincer, sunt geloasa cand vad ca o dragaleste altcineva o fi egoism din partea mea? nu am apucat sa-ti citesc inc a povestea nasterii si nu cred ca am timp acum, dar o s-o citesc ca sunt foarte curioasa. oricum, am vazut pozicile cu David si sunt extraordinare. ai un copil frumos. ce ma intriga este faptul ca seamana leit cu un bebelus de neamt. poti sa juri ca e de origine nemteasca.

joi am facut si noi o lunitza dupa zile, iar azi dupa data atat mi se pare ca a crescut..

ylari haioasa si totusi trista intamplarea cu fratele tau. totusi, oameni suntem si avem si noi o energie, care din pacate, e epuizabila. ma simt vinovata si ii cer iertare zilnic, de 1000 de ori daca e nevoie pt ca eu trebuia sa fiu atenta si sa am grija. sper din tot sufletul sa nu treaca nimeni prin cosmarul prin care am trecut eu ieri. asa ca fetelor, fiti foarte atente. nu ne jucam cu vietile copiilor nostrii. ma gandesc acum la mamele alea care-si arunca copii la tomberoane sau prin Wc-uri, oare ce-or simti ele cand fac lucrul asta oribil? ca mie mi s-a rupt sufletul in mine numai pt o cazatura, apoi sa stiu ca imi omor copilul cu proprie vointa.

inais multumim frumos draga mea. La multi ani si puisorului vostru drag

Pozici Iulia

Mami de Mufitza Elena Ariana

Mergi la inceput

am putin timp cat dormiteaza mufitza asa ca o sa pun niste poze. a crescut asa de mare

ma mai uit si eu pe la p[ozicile voastre.
vad o scortisoara adorabila care doarme cu funduletzul in sus
am vrut sa zic mai demult ca prima poza din albumul gabitzei cu Raducu este fenomenala. parca e un ingeras cu pielea alba si buzele perfecte. multa vreme mi-a ramas poza aia in minte.
fetelor, aveti niste bebici extraordinari!!! frumosi si dragalasi. aveti grija de ei, nu faceti ca mine ca nu va pot descrie ce poate fi in sufletul unei mame cand ii pateste copilasul ceva. sper sa n-o simtiti niciodata pe pielea voastra. dupa disperarea de moment urmeaza zile intregi de vinovatie. eu una, o sa am multa vreme starea asta. si acum am in creieri bubuitura si plansul fetii mele. of iar ma apuca nervii

Pozici Iulia

Mami de Mufitza Elena Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Raportez bebe proaspat pampersat, proaspat hranit, proaspat adormit dupa un mic concert… Acu’ am mancat si eu o omleta cu branza si cu rosii, ca tare mi-era pofta. Totul facut cu viteza de supersonic!

iulia83, cam intr-o luna incep cursul ala de gimnastica “reconstructiva” si evident ca o sa va povestesc tot ce va fi demn de stiut… Cat despre bebe neamt, ptiu, bate-te peste gura si-asa Bogdan face glume ca l-am facut cu cine stie ce avocat de la servici, ca el nu gaseste nimic la David cu care sa se identifice. Asta e, seamana leit cu mine cand eram bebe, de fapt si eu si Bogdan am fost blonzi ca bebei, iar ochii albastri cu siguranta ii vor deveni candva caprui…Iar daca nu, nu... La Bogdan in familie nu prea a fost nimeni cu ochi albastri, la mine bunicul din partea mamei si toti fratii mamei au fost cu ochi albastri...

Cleo, pe unde sunteti azi? La plimbareala cu baietii?

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna ziulica si de la noi!!!nu ma certati ca am lipsit dar credeti-ma cetesc tot tot tot!!!

ancaurn imi pare rau ca nu am putut sa te sun dar:
1. nu stiu unde e nr. tau
2. caruciorul ce l-am primit e stricat, se clatina si nu merge drept si noi nici nu l-am verificat ca deh e bun!doar sapt viit vom merge sa luam unul!!!
3. inca nu am un program cu Amelia si nu prea m-as risca inca sa ies dar cine stie poate sapt viitoare!!!

iulia iubita imi pare rau de bebita ta ca a cazut si ma bucur enorm ca nu are nik!!!cu a zis cam toata lumea;rezistenti ca otelul!!!si in legatura cu baby drink-ul mie doftorita mia zis sa-l diluez intr-un litru de apa, da, da 1 L !!!ceaiul e un excitant fie el de orice si agita bebelul si poate de aceea era si asa de agitata mufitza ta!!!zic si io!!!

miss draga de tine multi la David e un ingeras dulce foc iar viata ta de dinainte e deja stearsa cu buretele binenteles cu ajutorul sotiorului tau caruia ii trimit un pentru curajul si rabdarea ce a avut-o la spital!!!imi doresc ca viata voastra sa fie plina numai de reusite, bucurii si nu in ultimul rand sanatate!!! si pentru tine si racusorul tau!!!

aelita imi place foarte mult ceea ce scrii!!!esti o persoana foarte sufletista si cu picioarele pe pamant mereu cu raspunsuri bune!!! si tie si puiutului tau!!!

cleo draga sa nu uitam de tine, iti multumesc de fiecare cafea ce o dai dimineata!!! si la MARA care e o scumpa!!!

Amelia mea e o cumintica azi dar cu 3 zile in urma a lovit-o agitatia!!nu dormea, plangea intr-una!!!am mancat ciuperci scazute;sa fi fost de la ele nu stiu cat ca ii dade-am ptr colici pana acu, ca deh si noi avem, sabsimplex si baby water si nik!!!ii mai dade-am si baby drink binenteles nediluat si nik, numa nu trecea.si am renuntat la toate si am ramas cu Debridat!acu e ceva mai linistita dar mai nesatula!!!imi mananca din ambiii sani si mai papa si 30-40 ml de formula!!!dar nu tot timpu!!!vom vedea de acu incolo!!!in rest crestem!!!am cantarit-o si are 4700g de aproape 1 luna si am iesit din spital cu 3670g!!!fain, nu?!no bine dragelor va sarut ca merg cu sotiorul mai mintenas in Real sa facem cumparaturi si sa ne uitam la carucioare!!!pitica sta cu mamica!!! si pe mami ca fara ea as fi o epava!!!va doresc o dumineca speciala cu bebei vostri dar si cu sotiorii vostrii!!!si daca vreti uite aici niste poze cu fluturasul meu!!!

http://melly2seby.piczo.com/?cr=3&rfm=y

Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela

Mergi la inceput

am zis ca pun poze dar n-am mai ajuns. am avut o vizita de la mosica fetii, prietena mea. acu doarme fata dar am zis inainte sa ma pun si eu la somnic putin, sa bag niste poze si sa fac semnatura aia ca de cand incerc sa o schimb am facut si eu albumul public ca sa-l pot pune la semnatura
sunt fericita ca am masurat-o si are deja 56 cm. a luat 4 cm intr-o sapt jumatate. nu stiu greutatea ca n-am ajuns inca sa ii iau cantar si ieri nu am mai ajuns la dr
miss si sotul meu glumea (cred eu) ca ii va face fetii test de paternitatesa stie sigur daca nu creste copilul altuia. cred ca e ceva intiparit in mintea barbatilor cu nesiguranta asta. oricum, i s-au spulberat toate ideile astea in momentul in care a vazut-o. seamana leit cu el si cu soacra-mea, deci..no comment. ar trebui sa fac eu un test sa vad daca e a mea ca nu seamana deloc cu mine oricum, noi trebuie sa luam chestia asta ca pe o ignoranta si nesiguranta din partea sotilor nostrii, sa nu ne simtim jignite ca deh..asa e "sexul tare" : cocosh nesigur ce caraie timid "cutcurigu" pana-i da gaina un cioc in cap

gata semnatura, am pus poze cu Mufitza in pasarica goala cand facea ea plaja pe scaunel la fereastra sa scapam de icterica.

Pozici Mufitza

Mami de Mufitza Ariana Elena

Mergi la inceput

melly superbe pozele. vad ca ai ajutor de la mamica ta. eu una sincera sa fiu, nu suport s-o ia in brate nimeni in afara de mine si sot. ma racaie pe creieri cand o mai aud pe mama ca zice "minunea mea mica" sau "minunea lui mama" sau mai glumeste si zice "pleaca de aici tu sa-ti faci fata " bine nu cu rautate, dar inebunesc si tin in mine sa nu ma cert cu ea ca e mama mea, dar sunt foarte geloasa si deocamdata nu am aratat dar in curand o sa izbucnesc. ieri am chemat-o la spital de la servici si a venit saraca intr-un suflet apoi acasa tot vroia sa mi-o ia din brate, sa ma odihnesc si sa nu mai plang dar eu n-am lasat pe nimeni sa puna mana pe ea, am inceput sa tip sa mi-o lase sa nu se supere dar e numai a mea si sa ma lase ca nu i-o dau. stiu ca imi vroia binele, sa ma linistesc si sa ma lase sa ma odihnesc, dar ieri parca am inebunit. sau faze de genul, cand imi plange fata eu zic, nu mami nu pange ca mami te iubeste, iar ea de colo, ba da plangi, las-o sa planga sa c5reasca plamanu!! inebunesc cand aud asa. pai tu imi vrei raul? ce naiba? oricum, nu are rost sa comentez ca ma ajuta cu ce poate si cand poate lasa totul, dar micile chestii ma fac sa inebunesc pur si simplu. sunt foarte geloasa, egoista si posesiva si asta o recunosc pt ca am observat eu. si-mi pare rau, ca as vrea sa fiu altfel. azi dimineata trebui sa plece sotul cu mama la tara ca au niste treburi si eu eram treaza de la 6.30 ca aia e ora fetii de trezire. si pana la 11 cand iesim, nu mai doarme nici cu slujbe. si cat statu sa-i dau san sa pape mama veni si facu micul dejun sa papam, apoi ii dadui 60 ml de formula si o lasai cu ea pe la 8.30 sa dorm si eu macar pana la 10 cand trebuia sa plece ei. de unde? ca o lasai satula pe biata fata dar intr-o juma de ora veni mama disperata ca-si baga pumnii in gura si plange si ii dadu jos pampersul si nu avu altul ca erau la noi in dormitor si nu vru sa ma scoale si facu pisu pe ea, era mama toata plina de pisu. dar nu avu cum s-o opreasca din plans si foiala. o luai, o mufai, dar de unde? fata mea era satula, numai ca simti ca nu sunt langa ea si..protesta. sincera sa fiu, in egoismul meu, ma simtii extraordinar de bine. imi trecu somn, tot si parca o iubii de 1 mil de ori mai mult cand o vazui ca se linisteste la pieptul meu si se uita la mine cu ochii mari si inlacrimati ca si cum ar zice "nu ma mai lasa niciodata".
fug ca plange

Pozici Mufitza

Mami de Mufitza Ariana Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Iulia, Inais LA MULTI ANI pt printesele voastre!!!

Iulia, mie mi se pare ca fetita ta seamana din ce in ce mai mult cu tine!!! Multumim de complimente

Miss Multumim pt informatiile pretioase. Am citit aseara si tare bine mi-a facut!
Am vazut si eu toate pozele noi cu toti bbeii si sunt superbi TOTI!!! Sa ne traiasca!!

Pup toate mamicile si toti bebeii.

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

melly ti-am trimis mesaj pe PM. Pupam fluturasul mic.

Iulia te inteleg perfect cu gelozia. La fel am fost si eu la Cezara. Dar nu e tocmai bine. nici pentru tine, nici pentru bebe. Tu nu te odihnesti si la un moment dat s-ar putea sa clachezi si fizic si psihic, iar mufitza se invata dependenta de tine. Parerea mea. Incearca sa te relaxezi putin si s-o inveti si cu mama ta, ca sa poti si tu sa-ti faci putin timp pt tine in fiecare zi.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput