Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
cleo78 spune:
niatsa
the cofe-u
In primul rand iuliei, si stai linistita cu bebe. DIn pacate o sa mai cada, si el, si altii, dar nu sunt atat de fragili! Spaima mare e - ca e din cauza noastra.
Si pup si pe aelita, ce frumos a scris despre noaptea de sanzaiene, si pup si puii de gabitzam, care tare fain is in patuts. Greu e cu 1 bebe, d-apoi cu 2. Oare cei cu gemeni cum se descurca?
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
YLARI spune:
Miss, am copiat ce ai scris tu despre plans, sa ii du prietenei mele Alexandra (pe care mi-am facut-o in parc) care are o fetita mica de o lunizta si care plange de o dispera si pe ea si pe barbatu-su...
Aelita, ce frumoooos e Andreees!!!!!! La multe inainte!!!!!
Iulia, mi-a povestit mama ca intr-o noapte a adormit leganandu-l pe fratele meu pe picioare. La un moment dat s-a trezit si copilul nu era nicaieri, l-a trezit pe tata cu un tzipat si cand s-au uitat mai bine fratele meu era pe jos sub patutzul lui, dormea de rupea. El care avea niste crize de plans noaptea de faceau ai mei cu schimbul sa il tina in brate ca sa se poata odihni celalalt. Norocul lui ca nu l-au culcat ai mei pe jos de atunci. Ceea ce vroiam sa spun este ce au spus si celelalte fete: se intampla lucruri de genul asta insa si bebeii sunt foarte rezistenti. Pupici, fiti puternici toti trei. Imi pare tare rau ptr sperietura pe care ai tras-o... Of, of...
Cleo, multumim de cafelutza.
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Reallaura spune:
Neata fetele,
Miss sa stii ca simteam cumva asta dar nu puteam sa exprim.
Ideea e ca cel mai adesea asa mi-l pototlesc pe bb: "Da, mami, asa e, stiu ca e grea viata de bebelus". Dar instinctiv...acum, citind ce ai scris, inseamna ca intuim noi ceva...
Gabitzam, am vazut pozele cu Raducu si Andrei, sunt geniale.
I le-am aratat si sotului...sa-i fac pofta de bb 2
Aelita, maaaare dulceata e Sofia, carliontata ta. Si bb Andres la fel! Sa-ti traiasca puii!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
YLARI spune:
quote:
Originally posted by Reallaura
Gabitzam, am vazut pozele cu Raducu si Andrei, sunt geniale.
I le-am aratat si sotului...sa-i fac pofta de bb 2
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Bravo, bravo, credeam ca sunt singura care deja se gandeste la bb 2.
YLARI
MissParker spune:
Neata mamici si bebici scumpici la o noua cana de
Azi-noapte am reusit sa dorm de 3 ori cam cate 2 ore, progresam, progresam… Bebe a fost cumintel-cumintel si acum l-am doborat dintr-un san, doarme tun.
Sa va arat unde doarme bebe David noaptea. Chestia aia din material alb-albastru se ridica in timpul zilei si se prinde cu niste snururi, ca sa nu cada bebe din pat cand doarme singur. Misto, nu? Ce usor imi e sa-l trag noaptea langa mine, sa-l alaptez, apoi sa-l pun la loc, uneori ne mai uitam ochi in ochi cateva minute, apoi eu adorm inaintea lui Si am inceput sa ma bucur si sa astept cu nerabdare clipele cand il mufez, nu ma mai doare decat pe sfert fata de cum era la inceput. Doamne-ajuta sa putem merge asa cel putin 6 luni.
bebe frumos si ochios de aelita! Ce copii frumosi si expresivi ai, ptiu, ptiu, ptiu!
si baieti frumosi de gabitzam!! Mai, dar noi la odiseea asta avem cei mai frumosi copii sau ce papucii mei?
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
YLARI spune:
Fetelor, eu fug in parc ca am intarziat la pontaj!
Miss, foarte organizata ca intotdeauna! Sa stii ca parca a mai zis cineva treaba cu cei mai frumu copii
Va pup, mai incerc sa mai intru azi, dar e Iuby acasa si se intinde cu laptopul lui peste al meu ceva de speriat, nu mai am loc...
Of, of...
YLARI
simonacip spune:
Neata fetele...deja sunt zapacita de cap...David a fost pedepsit pt ca nu m-a ascultat ieri si prin urmare n-a mers azi in Cora...Pentru asta mi-a urlat de deimineata 0 ora intreaga...Acum cred ca nici saptamina viitoare nu va merge,a sta este...El singur isi decide soarta...Acum a venit sotul cu cumparaturile, trebuie sa le pun prin frigider, etc si sa fug afara cu cei doi...si deja e tirziu...
Vazut poze cu Raducu si cu Andreas, minunate...Gabitzam, aelita, tare scumpi sunt tosi 4
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
ancaurn spune:
Buna dimineata mamici, bine v-am regasit la scutecele. Sunt convinsa ca si odiseea aceasta va fi la fel de frumoasa si optimista ca si cea a celor 40 de saptamani.
MissParker imi pare rau ca nu ai avut parte de o nastere macar la fel de usoara ca si a mea, dar ma bucur ca ti-ai pastrat optimismul care te caracterizeaza. David e un norocos cu asa parinti si sunt sigura ca va fi si el un om deosebit. Felicitari pentru povestea nasterii. Chiar ai talent!
Am vazut multi bebelusi frumosi si mamici superbe. Aveti dreptate, odiseea noastra are cei mai frumosi copii de pe forum.
Noi suntem bine. Am fost vineri la bilantul de o luna (desi aveam doar 3 saptamani si 2 zile), ca apoi dna dr pleaca in concediu. Dragos s-a lungit cu 3cm si a luat 630g in total. Sunt multumita de evolutia lui.
Am mai pus cateva poze. Cine vrea sa le vada, sunt la semnatura.
CEZARA - poze
DRAGOS-poze
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)
MissParker spune:
quote:
Originally posted by ancaurn
Am mai pus cateva poze. Cine vrea sa le vada, sunt la semnatura.
Vaaai, mor dupa buzita aia de jos ca o cireasa parguita!! Asa e si a lui David, iar dupa ce suge are niste buzite carnoase si zemoase de ma innebuneste!! Nu stiu de la cine le-o fi mostenit, ca nici eu si nici Bogdan nu avem buze asa sexy, dar cu atat mai bine! Sa se dea in vant fetele dupa ei mai tarziu!!