Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui Reallaura

Sisi, Elenuca, DanaH, maine vin si eu la intalnirea cu bbei din Drumul Taberei.

Alysh, la ce biserica e botezul, ca ar veni si Mircea daca ne repede tati...Mult succes cu pregatirile. Tocam marunt dupa, cand ne vedem prin parc.

Cleo, si ti se pare ok sa-i tina capul in sus, nu se ineaca, nu e mai bine sa stea intr-o parte capsorul fetei?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Laura, nu mi-am pus probleme din astea . Pernutsa numai in caruts o fol., nici nu o scot din caruts, si pana acu nu am avut probleme cu innecatu & co la plimbareala. Si sunt io prezenta langa caruts.
De obicei probleme apar acasa, dupa masa mai ales, si mai am frica asta in timpul somnului, ca daca nu aud, ca daca is la baie etc.
Pana acu mi-a vomat de 4 ori, si numai dupa masa...si asta se intampla acasa.

doloress, hai curaj, tre sa se descurce mama cu puiul!!! Nu ca ash fi io mai relaxata....la ginecolog am fo cu tati + pui. Fiind clinica privata, s-a respectat ora programarii, ba am intrat cu tot cu fata , sa o vada dr-ul, si s-a jucat cu ea...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RoxyP spune:

Buna fetelor,

Ma numesc Roxana, locuiesc in Canada, si sunt si eu o mamica de iunie 2008.
V-am citit inca din perioada sarcinii, dar de abia acum mi-am facut curaj sa scriu.

Am nascut, prin cezariana, pe 03 iunie,cu 3 saptamani mai repede (DPN era 25 iunie), o fetita superba (Rebecca) de 2825 grame si 48,5 cm. Mai am deasemenea si un baietel, David, nascut pe 12 septembrie 2005.

Mi-as dori foarte mult sa ne adaugati si pe noi pe listuta si speram sa fim f active pe forum.

Va pupam

Ma duc sa-mi fac o semnatura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele, in primul rind va multumesc tuturor, si Doamne Ajuta sa fie cum spuneti voi, adica sa ne fie de bine crestinarea..

Dana, iesim si dupa masa, de la 5 la 7 ...acuma cum preferi si tu...Eu si Sis(care va fi la mine miine ) asteptam telefonul tau.Apoi o sun si pe Elenuca, poate o repede sotul in parculet...

Iulia, da, eu tot pe Nan 1 il aveam, n-am mai sunat-o pe dr pediatra, am discutat problema cu mama am decis sa-i cumpar SImilac, s-a cam foit si la asta,n-a vrut deloc combinat, numai similac simplu, deci nu i-am mai facut treecerea cuma r fi trebuit. Vreo 60 a mincat, ceea ce e record pentru noi..

Alysh, am avut 40 de invitati prezenti din 60 pe care-i asteptam. Noroc ca am avut confirmarile. Oricum, se platesc toate menuurile confirmate, deci aveti grija...La mine au plecat mai repede invitatii si le-a spus sotul sa nu mai faca toate fripturile...Le fac eu acasa acum. EU n-am mai facut biletele cu numele...N-am mai avut timp si rabdare.Soamne Ajuta sa va fie de bine botezulsi sa va simtiti bine.

Alina_anto, si eu am trecut pe acasa, l-am alaptat, dar nu aveam suficient lapte si bibee n-a vrut
iar acolo ne-am cam chinuit cu bibe, dar nu a mincat deloc..Oricum, poate ma simtea si pe mine mai nelinistita, ca-l alaptam asa imbracata, nasii erau la mine, era galagie cit de cit fata de cum suntem noi obisnuiti...asa ca n-a fost chiar ok...

Doloress, oof, iti inteleg nelinistea, dar lasa ca puiul va fi pe miini bune cit lipsesti tu. Macar profita de cele citeva ore si relaxeaza-te pe drum, maninca o inghetata si vino proaspata la bb.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Roxy, bine ai venit alaturi de noi!
Sigur, te trec imediat pe listuta
Felicitari pentru Rebecca ta, sa fie sanatoasa si sa aveti impreuna o viata minunata.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

RoxyP..bun venit, uite suntem deja 3 din Canada..cum a fost nasterea? la ce spital ai nascut?esti ok?cum te descurci?
fetl, io am pus sutien ca era jale, ma trageau tatele in jos.am pus si tampon sa nu ma jeneze si e ok..tot ne luptam cu tzatza stanga, nu-i place deloc iar pt linistea noastra i-am dau si suzeta pe care o ia cand vrea..de multe ori o scuipa dar si cand o ia adoarme linistit cateva ore
Dolores, merci de link,caut si eu un doctor pe arpoape ca m-am saturat sa fac zeci de km pana sa ajung la medic..imi pare f rau de vomat..imi amintesc de nepotelul meu care facea la fel, la 4 luni i-au descoperit intoleranta la lactoza si a mancat foarte greu, apoi pe la 5 -6 ani a recuperat, acum e mare destept voinic ..ar putea fi ceva de genul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Roxy, bine ai venit, sa-ti traiasca puiutii!!!!!!!

DANA, pe la ce ora iesiti voi?
Eu si Sis vrem sa trecem si prin mall, pe la reduceri si desigur vrem sa ne si vedem cu voi...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
citat din mesajul lui alina_anto

Laura, pune puiul la cuptor cu mult morcov taiat rondele, ceapa si cartof (optional) . Il lasi acolo vreo 2 ore si iese o bunatate!!

Alina_anto merci de sfat..am comandat 2 pizze, pe langa cat am mancat la restaurant cu prietena mea
Asta e, ce sa fac..
Of, daca bag cuptorul si-l las sa mearga 2 ore, cred ca ne coacem toti, dar merci de sfat, intentia e buna.
D-aia de cand cu caldurile nu am facut decat pui cu legume la steamer ca se fac intr-o 1/2 h...
Dar cred ca maine fac asta. si pun si morcov, si dovlecel...bun bun/

eu zic sa-ti iei o crema apres soleil, iaurt si alte chestii babesti sunt ineficiente.

Nu am mai iesit cu bb in seara asta afara ca ma trage burta in jos. Stam in casa la aer conditionat.

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Roxy, bine ai venit! Te asteptam sa fii activa! Sa-ti traiasca puiutii!

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui RoxyP

Buna fetelor,

Ma numesc Roxana, locuiesc in Canada, si sunt si eu o mamica de iunie 2008.
V-am citit inca din perioada sarcinii, dar de abia acum mi-am facut curaj sa scriu.

Am nascut, prin cezariana, pe 03 iunie,cu 3 saptamani mai repede (DPN era 25 iunie), o fetita superba (Rebecca) de 2825 grame si 48,5 cm. Mai am deasemenea si un baietel, David, nascut pe 12 septembrie 2005.

Mi-as dori foarte mult sa ne adaugati si pe noi pe listuta si speram sa fim f active pe forum.

Va pupam

Ma duc sa-mi fac o semnatura...

bine ai venit,Roxy! Dupa cum vezi, mai avem 2 canadiene.
sa iti ttraiasca puii, sa fiti sanatosi si fericiti!

povestea nashterii

Mergi la inceput

mai fetelor, sa mai fac o prezenta!

getutza81, ylari, diana_d, onyx, aimee, alra . etc...ca mai sunt multe fete care nu imi vin acu in minte...

povestea nashterii

Mergi la inceput