Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare
Traiesc..desi cu greu pot lua legatura cu voi...asta e!oricum degeaba as citi ce s-a scris..tot pe dinafara as fi.sper numai sa nu ma uitati de tot.laptopul il aduce sotul numai seara.iar seara,de obicei,noi intram in casa pe la 21,pana spal BBlusa,mancare,mariuca..se face 12 noaptea!numai de net nu mai am chef.oricum,am intrat sa va salut si sa speram ca toate sutneti bine sanatoase si puiutii la fel.
noi am mai crescut;e tare cumintica,cu exceptia momentelor cand colicii o supara tare rau si ii fragmenteaza somnul..atunci e nervoasa,scanceste si stau mai mult cu ea in brate.in rest...e bine.dimineata plecam in Carol de obicei ca-i umbra,seara mergem pe langa casa.noaptea doarme bine,se trezeste de 2 ori de obicei,papa si apoi nani.
Are ceva mucisori..e fornaita,mai ales noapte,drept ptr.care ne chinuim cu ser si apoi batista bebelusului...sper sa fie ceva trecator..raceala nu!
Mariuca e destul de cuminte si tareeee dragastoasa.WE asta plecam la Pitesti si ramanem 1 saptamana intreaga.
Am pus poze cu noi...cu burtica(cam tarziu..nu?),cu Mariuca,cu Sara si cu mine NASHA!..
Aaaaa..in we m-am vazut cu Dana in Moghioros...si am aflat ca MissParker are flacaul mult asteptat in sfarsit!Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti.
Sper sa ne auzim..mereu promit..dar...
pana atunci va pup,mi-e tare greu fara voi..si numai bine

BURTICA
NASHA
Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
http://bd.lilypie.com/Am5op2.pngAndreea SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

am uitat sa ma laud:am luat examenul!!!!!!!!!!sunt expert contabil....na!ca am facut-o si pe asta.fata mea micutza mi-a purtat noroc.
somn usor!

BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

simona, maine o sa ajungem pe la 10 in moghiorosi. seara nu cred ca mai iesim. o sa incerc sa iti dau maine dimineatza un telefon, cand ne trezim. sper ca nu prea tarziu :)
deci ne vedem la debarcader?

si in seara asta am fost. destu de tarziu. era asa de aglomerat.... nu cred ca o sa mai mergem seara. parca dimineazta nu este chiar asa, sau am avut eu norc de niste diminezti mai linistite?

pup si ne vedem maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
citat din mesajul lui andreap

am uitat sa ma laud:am luat examenul!!!!!!!!!!sunt expert contabil....na!ca am facut-o si pe asta.fata mea micutza mi-a purtat noroc.
somn usor!

BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008

BRAVO!!!!!!!!!!
Ma bucur din suflet ca ai reusit la examen si ca ai 2 fetite cuminti. Va doresc o saptamana linistita la Pitesti!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetelor, eu ma simt din ce in ce mai rau...cred ca am facut insolatie, fir-ar sa fie.... Am vorbit cu dr si mi-a spus sa iau o aspirina si sa ma bag in pat.. Sara m-a chinuit si ea...ba vroia sa manance, ba nu vroia, ma zgaria pe pieptul meu si-asa ars de soare ..etc.. Asa ca sunt cam terminata...
Ma bag in pat si sper sa ma simt mai bine maine...
Noapte buna!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Poate vin si eu maine in Moghioros...nu promit ca am fost astazi si ptr.maine planificasem un Carol.Sa stiti ca-n Carol e muuuult mai liniste si racoare..dar trebuie sa ai masina
Simona,sa va fie de bine botezul(am inteles bine??)nu am numarul tau de mobil...am promis ca te sun cand ajung in Moghioros...deci daca vrei,da-l pe PM si data viitoare te voi suna.
Dana,daca vin maine te pot suna pe tel.care mi l-ai dat?
de fapt...intrebare retorica..chiar daca raspunzi cine mai vede????
acum chiar ca 'somn usor'

BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara (noaptea) buna!

Scriu si eu la ore din astea...nu de alta dar noaptea abia a inceput la noi! De la 8.30 ne imbaiem, mancam, ne pozam, plangem, iar mancam si tot asa...sper sa doarma intr-un final!

Simona sa va fie de bine dupa botez! Scriu si eu acum, cu intarziere!

Alysh la fel si voua, in avans (mai spunem si atunci o data)!

Multumim celor care ne-au urat la multe lunisoare (nu insir ca risc sa uit pe cineva).

Cu insolatia, Alina_anto bea lichide muuuulte! A propos de asta, bebeilor trebuie sa le punem o palarioara pe capsor cand ii scoatem afara...chiar daca nu sunt expusi la soare. De la pediatra unei prietene citire...pare de bun simt!
Si tot a propos de caldura naucitoare care vine, vine calca totul in picioare. Am discutat subiectul ceai/apa cu pediatra noastra si mi-a spus ca daca bebe era hranit exclusiv la san nu era nevoie, insa bebeilor care sunt hraniti si/doar cu lapte praf trebuie sa le dai ceai/apa pentru ca laptele praf face sete. Mai mult decat atat, pe cutia de lapte praf scrie ca trebuie respectate milimetric gramajele. Daca pui mai mult (deci iese mai concentrat) provoaca sete.
Si pentru ca se discuta pe aici despre tipurile de lapte praf, noi folosim NAN HA1. Am inteles ca este singurul hipoalergenic si in plus celelalte au mai mult amidon de unde rezulta copii pufosi, umflatei!

Alysh ai povestit tu cu papatul des al lui Vladutz si m-am prins ca suntem in aceeasi situatie. Si mie mi se umplu sanii abia la 4 ore (si nici atunci nu-i suficient pentru o masa) si cum bebe a inceput sa pape mai des (de cateva zile papa la 2 ore spre 3 ore) sa te tii belele. Lapte nu e asa mult, mameloanele dor de moooooooor!!

A propos de mameloane: am cautat minunea aia de crema Lansinol sau cum se cheama...in Romanica nu se exista, ca sa zic asa! Folosesc Garmastan la greu si Bioclin, dar nu fac fata! Si voi patiti la fel? Mai ales cand va aud ca tineti bebeii ff mult la san. Cum luptati cu durerea?? Sau doar eu am problema asta?!

Sa stiti ca am un bebe care se calmeaza in brate...si uite asa fac trasee prin casa de m-am plictisit. Noroc ca-s 4 camere...da' tot imi vine sa ma impusc! Mai ales noaptea !

Alta intrebare: bebeii vostrii se ineaca? Nu stiu cum sa descriu...nu regurgiteaza sau ceva, doar se ineaca/tuseste si apoi incepe sa planga...sau chiar inainte de a incepe sa planga, plansul debuteaza cu un inec...sau asa mi se pare mie! Pediatrele (da, doua sunt ) au zis ca nu are nimic, numai ca nu am reusit sa le demonstram live asa ca nu stiu daca e relevant!

Gata trec la somn pentru ca a adormit si degetzica.

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Andreeap felicitari pentru examen ! Stiu ca e un examen greu de la cunostintele mele care l-au avut. Si apoi la cate ai avut tu pe cap in ultima vreme, jos palaria!

Inais si bebele meu se ineaca si plange, mai ales cand ii sau ceai sau apa, e de groaza, nu inteleg de ce. Cred ca e OK, atata vreme cat isi revine si incepe iar sa suga normal.

RoxyP bine ai venit printre noi! Sa iti traiasca minunile! Tare frumos e numele Rebecca, asa o cheama si pe nepotica mea.

Fetelor a fost OK la doctor, cica s-a cicatrizat bine epiziotomia. Am sunat cred de 10 ori la mama, puiul a fost bine, a plans la un moment dat oleaca mai mult, insa per total a stat cuminte, a papat si nici nu a mai vomitat! Yupi! Lorich am fost deci si la pediatru, cica e Ok atata timp cat ia in greutate si nu e deshidratat. A zis ca e o problema la stomacel, nu e indeajuns de dezvoltat. A zis sa incerc sa ii schimb laptele praf, sa ii dau un lapte special facut pentru bebei care regurgiteaza, daca nu da rezultate sa ii schimb poate pe un lapte pe baza de soya, poate are o intoleranta la lactoza, cum povestea Stefany de nepotelul ei, insa a zis ca nu exista medicamente pentru asa ceva, deci nu prea e nimic de facut, decat sa asteptam sa treaca, sa se maturizeze indeajuns stomacelul lui. A vazut ca ia in greutate tare bine, deci el zice ca nu e bai. Dar bine, la noi aici asa e mereu, totul e bine, totul e normal. Si la ginecolog mergeam si totul era bine, desi am avut clar o sarcina cu probleme si iata ca am nascut prematur. Un doctor in Romania sigur mi-ar fi dat repaus la pat din prima.
In fine, asta este, mergem inainte.

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CLEO-vazut poze cu frumoasele !auzi?rata aia dintre Mara si tati macane ? e pusa ca sa nu dea vati peste copil,sa dea invai peste ratza si sa il vrezeasca mac mac

MISS-foarve frumos ai scris..dar citind ce zice Cleo,are dreptate .
probabil inca simti nevoia sa le dai socoteala ...Rupe-te !!
iar la mailuri se poate da ignore sa nu iti mai poata scrie. nu e nevoie sa schimbi tu adresa.
sau,cand mai bagi poze pe siteuri,baga alt mail valabil,nu neaparat cel "bun".

cat despre mama ta..acea femeie care crede ca te poate calca in picioare si la varsta asta...nu mai am cuvinte...Se crede stapana peste tine ...

eu beau CAFEA.nu beau multa,nu fumez (m-am lasat la sarcina cu Sofia si de atunci niciodava nu am mai incercat)
copilul e linistit,nu e agitat de la cafeaua mea.
azi,spre exemplu,la pranz a dormit 5 ore. pe langa alve mulve pauze de somn pe parcursul zilei. Sofia doarme odata cu el 3 ore la pranz.
bine,ea nu suge,asa ca nu se pune

SOCRAtE-il doare burtica de se agita asa. ar manca si il doare. ridica-l in fundulet si vezi daca scoate aerul.cauta-i pozitii in care se cameaza el.

sutien-port zi si noapte ca altfel facem tsunami . curge lapte la ore fixe ,mult mult . cateodata ma mai eliberez de sutien si dorm fara,dar pun impermeabil sub mine,si il schimb de cateva ori noaptea ca ma trezesc in lac.cand fac dus,incep antanile arteziene.apoi se opreste si incepe iar cand ma sterg si trebuie sa am sutienul la indemana. bineinteles cu comprese din alea pt sani. consum din alea fara numar.
mi-am luat 7 sutiene pt alaptat ,schimb unul ziua,unul noaptea...
nu ma deranjeaza la sani,(mai rau ma deranjeaza hainele daca nu am sutien),pt ca sta strans,si mai ales compresele alea moi tin bine acolo.

ROXY-bine ai venit,sa iti traiasca si sa creasca mari Rebecca si David !!

ANDREAP-felicitari pt examen !

ALINA ANtO-multa sanatate!

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut mugurasi si mladite si mamicile lor!!

Am tot citit si am vazut multe poze frumoase tare (protagonistii mititei sunt superbi) - si ca de obicei nu mai ramane vreme sa si scriu.
Ce frumos ca sunteti acolo aproape si va puteti intalni.. as vrea si eu dar.. ehh poate la vara daca ajungem in vacanta in Romania apucam sa cunoastem si noi "pe viu" cateva colege de odisee si pruncutii lor.

Simonacip sa ii fie de bine micutului crestin. Abia astept poze.

Andreap felicitari pentru examen!!

Inais atat Sofia( cand era bebe) cat si Sabina "se ineaca" atunci cand incep sa planga. Noi le zicem "drama queen" ca incep printr-o tuse (cahac-hac-hac) - imi dati atentie sau nu? si apoi asta se transforma in urlet..

Socrate parca tu ziceai de bebe care se agita la tzitzi... Sabina mea se agita daca este foarte obosita si mai intai o calmez(tinut in brate si vorbit calm si eventual ma legan cu ea in balansoar) si abia dupa asta mergem la tzitzi. la noi functioneaza bine si la Sofia tot asa procedam.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput