Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am venit si noi de afara../ cam tarziu, pe caldura...
M-am intalnit cu fosta mea colega de banca din liceu, a venit cu fetitza, am fost in parc, apoi la un restaurant...am papat bine de pranz... ca si asa nu prea mai gatesc...am scos eu un pui la dezghetat, dar nu am chef sa fac nimik.

Lorich, bine ca ai avut pampers in parc...eu nu iau niciodata la mine, dc Doamne fereste ceva..
sper sa trimiti si tu mailuri mai relaxate...sa se faca Robita mai mare...mami te mai ajuta inca?

Stefany, oof si eu tot cu spaima de raceala traiesc de cand l-am adus acasa...am fost de 3 ori in urgenta la dr.degeaba. eu stau numai in chilot in casa,,, si fac 3 dusuri pe zi..

Mihaser sper sa ai internet si la mama ta...oricum iti va fi de mare ajutor, mai ales cu 2 bbici...

Haioase pozele cu Mara si Edvin.
Cleo ce e cu suportul din jurul capului Marei? La ce fol si de unde l-ai luat? E tare misto...
Socrate si noi stam numai lipiti de san...suge 5 min si adoarme...dar insist/ii fac bibe numai in caz de extrema urgenta, cand tr sa iesim undeva...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by socrate

Fetelor am citit si eu povestea nasterii lui David. Superb.
Am fost azi o fuga pana la piata la 8, daca stiam ca sunt afara si fetele treceam si pe acolo. Am fost sa vad un carucior care se strange mult, ca tati s-a gandit sa luam unul asa ca vrem sa mergem la niste plimbari prin tara si ca ar fi mai bine dpdv al economiei spatiului din portbagaj. E ok ce am vazut pentru acest scop, nu e la fel de comod pt bb ca cel de acum dar merge.

In rest o tinem pe tzitzi de azi dimineata, mai dormim un pic, mai papam un pic si tot asa. O sa iesim pe la 7 afara , aviz amatorilor.

Ieri si alaltaieri a fost cuminte,evident, ca sa zica tac'su ca eu sunt nebuna ca ma plang de el.
Oricum am avut si vizite, sambata 1, ieri 2. A reactionat bine si am primit niste hainute si jucarii superbe.

Fetelor copilul meu se misca intr-una. Nu stiu cum sa va explic, alti copii se linistesc la san, al meu da din maini, picioare si din cap intr-una. Da si din cap ca si cum ar zice nu. Sambata nu a vrut sa manance decat in pozitie maimuta, adica pe burta mea cu fata in jos.Atat a cautat sfarcul pana l-am lasat sa suga, era haios, tati murea de ras.

Iaca s-a trezit. M-a lasat 10 minnutre deci bag o tzatza in gura din nou. Azi nu am atins biberonul de la ora 8 dar cred ca ii bagi putin supliment ca iar nu doarme toata ziua si o sa fie frant pe diseara.
Pun poze noi pe album azi inclusiv cele cu Mara facute de Cleo.

mami de Edvin Sebastian
Sebastian

aviaz amatoarelor, la feminin, va rugam!!
socrate, daca il tii numai la tsatsa, creshte cantitatea de lapte . Apropos de asta, ma uitam pe graficul de pe cutia de lapte praf, si am vazut ca primele 2 luni creste necesarul, lunile 3-4 ar trebui sa manance constant, deci si lactatia la mamici ar trebui sa se echilibreze, si sa mearga intr-un firesc si naturel.
cat despre agitatia din timpu sapt versus cea din weeekend, si io am zis prima data ca e ca un facut, ca sta sambata nemaipomenit de cuminte incat o zice tati ca is mama nebuna, si ma plang aiurea. Ei, si-a scos revansha fifitsa, a facut valuri si in weekend, sa arate cine e mai tare. Dar cred ca si prezenta la amandoi linishteste, pe noi mamele, care in timpul sapt. tre sa facem fatsa singurele, si ne e mai greu. E f. mult cand zic: tati: tine-o 20 min,sa ma spal si io relaxata. Si chiar ma relaxez....
Si maimutsa mea se agita non stop. La san pedaleaza, da din aripioare, face mare haz, da din cap ca si cumm ar zice nu, rade, si apoi infuleca sanul si dai galgalgal pana se inneaca, tusheshte, o pun pe umar repedeRepede ca is speriata, si o luam de la capat.

DanaH, simonacip, elenuca, felicitari pt marea intalneala!!

MissP, deci si io am vazut aseara finala de la Wimbledon, dar finala finala, era 4-6 4-6 7-6 7-6 7-7 cand m-am uitat io, o simetrie perfecta, intrebam pe tati ce e ala, domnle, scor???
Ca sa nu zic, ei au jucat 4 ore de meci continuu. Zi-mi si mie, ca te pricepi mai bine ca mine la tenis, ce au ei de rezista 4 ore singuri in fatsa mingii, si 11 fotbalisti romani, cedeaza in 90 min, si in aste 90 min. mingea e impartita intre toti 11!! (a, si mai au si dreptul la 3 rezerve!). Io ii ziceam lui tati: "astia is sportivi adevarati, mai, nu stelishtii lui smiorcaitsi". De ce s-o fi uitat tati urat la mine?

reallaura, in caruts Mara are o pernutsa roz cu maimutsica ca model, speciala pt bebelushi. E cu o gropitsa la mijloc, cat sunt ei mici isi dau capul stanga dreapta, ca e mai...tuguiat etc. Ei, asta pernutsa il tine drept. Acasa nu o fol., ca o pun cu capul lateral, io am frica ca vomita,s i e cu fatsa in sus si eetc etc. Pernutsa e primita cadou.... nus tiu de unde e luata, dar banui ca de la Mothercare, ca de pe acolo isi face shopping mamica respectiva.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna fetelor,

CA tot ma intreba Alina, saptamana asta duminica ne crestinam si noi!!! Off, am emotii mari! Nu stiu ce m-a apucat asa deodata! Plus ca mai sunt de pus la punct cateva lucruri care sunt inca incurcate si ma streseaza ingrozitor pana rezolv.

Sa va fie de bine botezul , Simo!!! Sa fiti sanatosi!
Cati invitati ati avut? Noi o sa avem 60 si ceva si deja mi se pare greu. Acum fac distributia pe mese, dar nu m-am inteles cu seful de sala sa puna mese rotunde, el vrea dreptunghiulare. Plus ca are posibilitatea sa mai deschida o usa glisanta si sa largeasca putin sala.nu inteleg de ce nu vrea si am de gand sa ma cert cu el. Nu am facut cartonase cu invitatii la masa. Mai am de facut curatenie la noi la bloc, caci inca taraganam pe la curte. De cumparat si niste flori de pus in vaze, sampania pe care o aducem noi. Nu am toate conformarile, seful de sala vrea nr exact de persoane ca "altfel platim meniurile din buzunar", am intrat intr-un stres continuu, am numai sto,acul ghem.
Cand ne pui pozici?

In rest noi suntem binisor, n-a prea avut chef sa doarma la pranz, drept care l-am luat in pat cu mine si am vorbit si zambit. O ora a vorbit.....imi pare rau ca nu am inteles ce mi-a povestit el acolo, dar nu se mai satura de vorba. E asa scump....mai ales cand rade si vorbeste si-mi dau seama ca e fericit creste inima in mine. MAi nasol cand il apuca urlatoarea.......dar imi amintesc mereu de textul lui Miss si ma mai linistesc.

toate fetele

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Stefany nu iti fa probleme cu fornaiala, al meu fonfane din prima zi si tot nu se opreste, nu e racit, doctorul mi-a zis ca e lapte inchegat, sa ii pun ceva la patut la cap sa il tin ridicat. Probleme trebuie sa iti faci numai atunci cand are febra peste 38.5, asa mi-a zis doctorul. Nu te-as sfatui sa ii dai vreun medicament, aici medicamentele sunt tare puternice, nu stiu daca sa dau fara reteta. Mie mi-a prescris doctorul in caz de fabra dupa vaccin, se cheama Infant's Acetaminophen Suspension. I-am dat pentru ca era agitat dupa vaccin si atat, o singura data.
Mai poate fi fornait de la secretiile din nas. Eu am avut mare noroc, mi-a adus mama batista bebelusului din Romania. Insa aici poti merge la farmacie sa intrebi daca au apa cu sare, ii dai cu apa cu sare in nasuc (sa se umezeasca bine acolo) apoi i le extragi cu pompita. Trebuie insa sa il tii vertical si sa ii astupi cealalta nara cand extragi de la una.
Cu doctorul iti doresc bafta in cautari, eu am gasit relativ repede, adica primul la care am sunat mi-a si dat rendez-vous. Am avut o lista de la spital (insa sunt liste si la CLSC) si am sunat. Inainte da un ochi pe siteul asta : http://www.ratemds.com/social/?q=node%2F28882&sid=60 Aici gasesti pareri despre doctori (bine, nu ii gasesti pe toti) si mai bine iei unul ca lumea. Al meu e foarte bine cotat, dr George Manidch, in Verdun. Asta a fost criteriul ultim de selectie. Am avut noroc ca m-a luat si am inteles ca te ia si daca ai urgente, poti suna dimineata si dupa-amiaza te primeste. Nu mi-a zis din prima OK, m-a sunat dupa vreo zi si mi-a zis ca ma ia. Acuma dupa vreo 3 vizite la el, nu prea sunt eu incantata, dar asta este. Mi-a dat suc de prune pentru constipatie la copil, nu cred ca e normal la copil de o luna, si prematur. A vomat micul meu tot sucul ala, cred ca l-a iritat tot la stomacel. Oricum nu i-am dat decat de vreo 2 ori. Dar asa e un doctor Ok, pare un om tare bun.
In orice caz, daca ai intrebari de urgenta poti suna la Info-Sante, e un serviciu 24 din 24 de ore, formezi 811. Si ai acolo o infirmiera care iti poate da sfaturi competente.
Cu sughitul, cum au zis si fetele, il tratezi cu cateva picaturi de lapte sau cu indiferenta.

Hihihi, eu mesaj nu am primit, deci cineva tot a fost anuntat, speram sa fi fost vreun quebecos care nu intelege romaneste, daca ar fi fost vreun romanm cine stie, ai mai fi creat vreo incurcatura, eu de exemplu sa aud un mesaj pe robot ca cineva a nascut, imediat l-as banui pe sot de vreo infidelitate.

Lorich imi pare rau sa aud ca bebe a fost agitat! Al meu la fel face, si are un ticnal! Ieri chiar mergeam cu el prim magazin si urla si o tanti mi-a atras atentia ca e prea mic sa ies cu el! Asa de prost m-am simtit, ca ultima mama. Insa de unde stie ea cat e de mic, are totusi 2 luni, e mic pentru ca e prematur, doar nu am sa stau in casa inchisa pana la 6 luni! Inca nu am fost la doctor, aveam vineri progrmare insa doctorul nu a fost, m-au reprogramat azi la 5. Am si eu programare la ginecolog la 1, deci s-ar putea ca la pediatru numai sotul sa ajunga, asta este. Aici nu iti permiti sa iti iei cand vrei tu, programarile se fac cu saptamani inainte. Oricum abia astept sa merg sa vad ce zice despre vomitat, ca nu mai rezist psihic! Din ce in ce mai mult vomita, stau si plang langa el dupa fiecare masa. Il pun la san si pana sa il scot de la san si sa ii dau formula (ca nu am destul la san) vomita tot ce a papat la san Si asa am trei fire de lapte, nici pe ala nu il digera.
Fac tot ce am citit in carti, doarme ridicat, ragaie dupa masa, pana nu ragaie nu ma las, stau cu el ridicat dupa masa vreo ora, mananca mai ridicat, chiar la san il pun in pozitie minge de fotbal, in fund pe langa mine. Nimic nu mai functioneaza.

Socrate si al meu da din picioare parca e la maraton! Ma dispera ca daca nu s-ar agita asa cred ca nu ar voma. Il tin in brate si se zvarcoleste si isi cauta el tot felul de pozitii ciudate, cu capul in jos si fundul in sus pe burta mea, insa vomita imediat in pozitia aceea. E o adevarata lupta corp la corp dupa fiecare masa sa il pun drept.

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

In sfarsit a adormit, dupa doua ore de agitatie, vreo 5 reprize de vomat, 3 body-uri schimbate si 3 babetele!
Stefany voiam sa iti zic in legatura cu cafeaua, aici am citit ca si pana la 5 cani pe zi ar fi OK, dar stii cum sunt ele cu cafeaua, nu ar renunta pentru nimic in lume. Eu beau 2 cafele pe zi, facute din o lingurita jumate decofeinizata si o jumate de lingurita cu cofeina. Si nu cred ca are nimic, e el mai agitat insa nu depinde de cafea, are zile cand e un ingeras de copil si altele cand e ca o morisca, si eu aceeasi cantitate o beau zilnic.
Apoi cu ciocolata, la fel, desi incerc sa o evit, am mancat intr-o zi o inghetata imensa cu ciocolata, am zis ca nu mai doarme baiatul meu doua zile. Ei ca un facut, atunci mi-a fost super-linistit, dormea tun, parca nici nu il recunosteam.

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Fetelor, e prima data cand plec si imi las puiul singurel (adica cu mama) cateva ore, am asa niste emotii si un nod in gat, nu va pot povesti! Pai ce ma fac cand o sa merg la servici, cred ca plang o saptamana!
Nu il pot lua cu mine la ginecolog ca acolo se sta pe putin 3-4 ore. Si l-as chinui degeaba. Plus, el la 5 are programare la pediatru.

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
citat din mesajul lui stefany_p

fetele, multumesc pt sfat..l-am pus mai mult la stangul si vad ca da rezultate. s-a mai golit, asa il simt ...
intrebari..iar...
1. voi purtati sutien in casa? eu de cand am venit numa la bustul gol stau, azi am pus sutien si am vazut ca e fconfortabil..cum e mai bine sa facem?
2.mai este cineva care este in continuare umflata? dupa 4 zile de la nastere eu am picioarele umflate tare si inca simt ca retin lichide
3. ia cineva fier? mi s-a prescris dar mi-e frica de constipatie
Dolores eu am sunat dupa operatie de pe tel de la sital si am lasat un mesaj pe robot...posibil sa fi format aiurea, nu zic nu, la cat eram de obosita..oricum, cineva din Montreal a primit sigur un mesaj pe robot de la mine

iti raspund eu, mai tarziu
1. nu, nu port. ma jeneaza la "sfarce" dar am auzit ca e bine sa porti ca sanii fiind grei se lasa ca muschii nu au putere sa sustina greutate asa mare
2. nu mai sunt umflata din prima zi . aleluia
3. eu iau in continuare fier, pt ca prin lohii pierzi sange, deci fier, deci e rau. adica anemie. si nu e bine nici pt tine nici pt bebe. constipatia o combat , hihi cu Humana pt bebe. 4 linguri rase intr-o cana de ceai. si ies si de 2 ori pe zi. oricum are numai 3 sapt valabilitate dupa deschidere si nu am cum sa-l termin cu asta mica.

apropos de asta: ii dau numai de 3 zile si nu iese la toaleta. in schimb da besinitze. ies eu pt ea

Pozici Mufitza

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

simonicacip in primul rand felicitari pt bebe botezat. vad ca intrebi de laptic. eu ii dau Nan1 cica nu ingrasa ca Milumil ala.

vad ca si miss baga Humana Milchzuker hihihi, deci, am fost desteapta si eu odata. da clasa lui Activia (care moare de ciuda pe rafturile de la magazin)

acum sunt in cautare de idei pt marturii. am dat omanda de invitatii. gata, am intrat in priza. comand marturii de pe net ca firma care imi organizeaza totul nu are ce-mi place mie deh, pretentzii, pretentzii

ah! si ne laudam cu 4300g!!! uraaaa!!!

Pozici Mufitza

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Bune fetelor!!
Nu am mai intrat pa ca scortisoara m-a cam tinut ocupata....
Dar azi ne-am rasfatat!! Am fost in vizita la o prietena buna- care are un baietel de 3 sapt- si ne-am balacit in piscina, am facut plaja!! A fost suuuuuper!! A fost prima zi de dupa nastere cand m-am relaxat cateva ore!! Doar ca dupa ce am ajuns acasa am vazut ca eram rosie ca racul....si asa ma ustura pielea...M-am dat cu crema si cu apa termala, dar degeaba... Ce sa fac??

Simo, felicitari pt crestinarea lui Matei! Eu cred ca dupa biserica o sa merg cu ea acasa sa o alaptez si dupa aceea mergem la restaurant (stam foarte aproape) pt ca si Sara e foarte pretentioasa cand vine vorba de mancare...vrea sa fim acasa, sa fie liniste, fara nimeni pe langa noi.....

Laura, pune puiul la cuptor cu mult morcov taiat rondele, ceapa si cartof (optional) . Il lasi acolo vreo 2 ore si iese o bunatate!!

Iulia, bravo pt mufitza grasunica!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Sisi, Elenuca, DanaH, maine vin si eu la intalnirea cu bbei din Drumul Taberei.

Alysh, la ce biserica e botezul, ca ar veni si Mircea daca ne repede tati...Mult succes cu pregatirile. Tocam marunt dupa, cand ne vedem prin parc.

Cleo, si ti se pare ok sa-i tina capul in sus, nu se ineaca, nu e mai bine sa stea intr-o parte capsorul fetei?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput