Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 2
Dianami spune:
Gallyb, nu ai activat PM, dar iti scriu aici .
Pt. PM mergi la meniul din stanga, la mesaje private si activezi de acolo.
Nu am zis ca in Municipal toate saloanele au frigider, TV, asistentele de copii sunt f. dragute si iti arata cum sa alaptezi, speli bb, cum se face toaleta (ochi, buric), cu ce. Il imbraca imediat cu hainutele voastre daca aveti la voi. Cosmetice tot pe ale voastre le folositi, eu am folosit doar gel de spalat Nivea (cu pompita, e f. practic).
Toaleta mamicilor se face de 2 ori pe zi, intre 6-7 (18-19). Eu am dat o singura data 5 lei dar toate si-au facut treaba cum trebuie, cu produse dezinfectante, etc. Una a reusit si sa ma scape de 2 cheaguri mari ca nu ma masasem eu cum trebuie pe burta din cauza durerilor. La ea nu a durut .
Vizitele sunt permise in program dar si in afara daca se cotizeaza. In saloane intra cate o sg persoana.
La moase am dat cate 50 lei, ghinionul meu ca am prin 3 ture dar ultima nu a vrut sa ia nimic (desi cu ea am nascut). S-au purtat f. bine, m-au ajutat cat au putut, si-au facut treaba (recoltare analize, culturi, controale, iv cu antibiotic (chit ca nu mai am vene dar am eu materialul prost).
Inca 10 lei infirmierei care mi-a facut toaleta pt. nastere si care a curatat dupa ce am nascut (dar am insistat, cred ca tot la fel si-ar fi facut treaba).
La toaleta am dat 5 lei o singura data. La asistentele de copii nimic, dr. Jianu 50 lei (a venit si luni dupa nastere si marti sa-l vada pe bebe).
La dr. am dat 500 lei dr. Udrea care a ramas peste garda cu mine, pana a ajuns dr. meu. Dr. meu nu mi-a luat niciun leu, nici nu am insistat, ne cunoastem de cativa ani, am avut si lucrarea de diploma cu el .
Cam atat. Concluzia mea e ca se poarta la fel si cu bani si fara bani, eu am iesit destul de ieftin .
Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Caprioara spune:
Buna fetele,
Bine ai venit bb Ana Raluca!
Sa ai parte de noroc cu carul, sanatate multa si numai fericire!
Mihaela, felicitari, refacere rapida si muuuult laptic!
Deci astazi facem galerie pentru Morcoveatza si maine pentru Ioana! Nastere usoara fetele!
Sa indraznesc sa pun si pentru Mada? Hai Amiraaaa!
Vazut pozici cu multi pepenashi, unul mai frumos si mai dulce ca altul .
Sunule, esti o dulce, ca de obicei . Daca nu-i Boti pe faza, o sa te sun pe tine, ok? Asa ma bucur ca suntei acasa! Si ca sunteti in sfarsit bine ! Cred ca esti in al noualea cer.
Dar Boti, sper sa fi pe fregventa cand ma apuca, ca sa nu o deranjez pe Galu de la supt cumva . Bei, si mai lasa munca aia!
Ruxandra, super poezicile !
Anka, deci ai avut un sejur minunat la Elias! Suna fain ce povestesti! Ma bucur sa aud. Mai, sper ca s-au mai schimbat lucrurile in multe maternitati din Bucuresti. Sper sa fie bine si la Polizu acum, si stim deja ca Filantropia e acum "altceva" decat a fost, adica schimbata in bine!
Inca o data felicitari pentru bb-lina cuminte si multi .
Nati, bafta multa la controlul lui bb de pe 9, in caz ca nu mai apuc sa-ti spun (cica atunci am DPN-ul).
Io ma simt foarte obosita... Se simte ca se apropie momentul .
Ieri am avut de facut niste drumuri, la scarbici sa duc concediul, la banca sa semnez niste acte (am facut pana la urma depozitul de "osanza" din care sa ne descurcam cat stau acasa, pe 6 luni, pentru ca, surprinzator, asta avea cea mai mare dobanda - 11%, si mai vad cand expira ce si pe cat mai pun, in functie de cum sunt dobanzile inainte de revelion). Apoi am fost la bazin, unde trebuia sa si vorbesc cu profesorul sa ne mai primeasca pana pe 25 iulie cand se inchide bazinul, ca azi se incheie cursul de 2 saptamani. Din fericire a zis ca e ok sa mai venim, si nu e musai sa venim zilnic ci cand vrem si cand putem. Si nu i-am dat bani, i-am dus o sticla de vin si o cafea, care se pare ca l-au multumit. Noua ne place de el si ma bucur ca poate Matei sa continue pana la sfarsitul lunii. Insa nu o sa-l mai duc eu, de azi o "insarcinez" pe mama cu jobul asta.
Pe seara am fot la Praktiker, sa ne uitam de covorul pe care l-am vazut la Ralu. Numa ca mie imi trebe 2 si nu aveau in Militari, dar se duce sotzul azi in Vitan, ca s-a uitat baiatul de la Militari in calculator si a zis ca ar fi 2 acolo. Sper ca diseara sa vina cu ele, sa le si punem in camera copiilor si sa pot spune ca in sfarsit e gata. Desi, tot ar mai fi de lipit niste chestii pe usile dulapurilor, da inca nu am gasit ceva potrivit in afara de un spiderman pe care il avea in dotare Matei. O sa pun si poze cand e gata.
Patutul Ilincai va sta pentru inceput la noi in dormitor. O sa-l rog pe tati sa-l monteze in weekendul asta, ca sa fie si el gata, doar sa-i pun asternuturile cand sosim de la maternitate.
Azi la 1-2 trebe sa sun la doctor sa-mi ia el analizele si sa-mi spuna cum stau cu streptococul, iar pe seara sa merg sa ma si vada, ca-i de garda. Sunt tare curioasa cum mai e colul meu . Si daca voi naste saptamana viitoare, la 33 de ani impliniti, sau saptamana asta , cand oficial am inca la 32 .
Ma opresc aici ca am scris un roman.
pup you all,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 39+
AMR 5 zile
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
anaxena spune:
i-am facut si eu album Mariei la pepenasi08
eu disper cu tzatzele astea...picur intruna..gresia mea e varza,acum o spal ,acum las dara...sutienele le spal zilnic si am 4..ca put a iaurt...tre sa stau cu sfarcurile la aer sa-mi treaca,dar sunt precum melcul...mi-am pus si eu acum o camasha de alaptat pe mine si am facuto varza in numai 5minute de neatentzie...offf!!!ei,lasa asta sa fie marea mea problema
Maria e ingerash ziua,iar dupa ora 12 noaptea nu te mai intelegi cu ea vreo 2 ore..totul e frumos dimineata pe la 5-6 cand o iau cu mine in pat si ii dau sa pape,pai nu zice nici car nici mar si stam si dormim totzi 3 in pat si ea e foarte fericita,dar tratament d'asta nu are decat dimineata ca apoi iar la ea in pat,dc nu ar fi problema cu ora 12 ar fi foarte relaxant
acum ma tot gandesc la colici,sper sa nu faca ...de ieri parca sa cam chinuie cand vrea sa faca kk,nu shtiu de ce ca tot moale face,ce o fi atata chin?
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Chuny spune:
Bine v-am regasit. Revin dupa o scurta pauza in care totul ar fi fost minunat daca nu ne-ar fi lovit gastro-enterita. La bebelina mea abea de 2 zile au inceput oaresce colici pe care ii suportam cum putem. Papa san destul de bine, dar inca ma dor cand suge, sper sa treaca si asta. In primele zile aveam si eu contractii f dureroase la alaptat, acum au trecut, dar am nascur de 11 zile si inca nu am scapat de lohii.
Depresie inca nu am facut ... dar mai caut cu hotarare motive sa fac . De exemplu, s-ar putea sa fac saptamana viitoare, ca are soacra-mea de gand sa-mi faca o vizita.
Ma bucur tare ca s-a intors SUN acasa, o sa caut imediat pozele cu THEA cea luptatoare. Nu stiu daca ANKA LAURA a scris deja cum a nascut, dar am inteles ca f repede, asa ca tare am senzatia ca am trecut prin aceeasi experienta. Azi am apucat sa vad poze cu bb Matei de NATI si m-am indragostit. Acum cateva zile il vazusem si pe ALESSIO, o dulceata de bebe.
Ma bucur de venirea pe lume a bebelusilor : VICTOR, 3 DAVIDUTZI, MAYA, ANTHONY, DILARA, AMALIA, TIMEEA, DENISA, ERIKA, 2 IRINE, LUCA, AIDA si ANA. FELICITARI FERICITELOR MAMICI SI MULTA SANATATE !!!
DIARUX, iti multumesc din suflet pt poezie, mi s-a umflat inima ca un cozonac cand am citit-o !!!! Cred ca nici nu-ti dai seama cat binedispui pe fiecare cand ii faci o poezie. Bravo pt talent !!!
POZE CU ANNA MEA : http://s79.photobucket.com/albums/j135/Sorinushka/ANNA/
monicabo spune:
Intamplator am citit la subiectul asta ce si cum cu Elias-ul.
Ankalaura, tu cu ce medic ai nascut? Si cu ce moasa? Zici ca moasa a fost super...eu cand am nascut prima data am dat peste o moasa naspa, cam cu toane, care era suparata ca de ce m vait de dureri (am nascut normal, dar fara epidurala, ca nu era nici un anestezist disponibil atunci)
La salon, am stat la nr 5, cu 4 paturi, langa neonato si cam pe langa baie.. A fost ok, nici nasol, nici din ala fitos...
Merci anticipat.
Nasteri usoare si sa va traiasca copilasii
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 19+ Ana Maria
dma2007 spune:
sybille foarte draguta anna! sa va traiasca!
32s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
turturica spune:
Ce de noutati de cind n-am mai intrat pe-aici, chiar ca aveti un ritm infernal.
Felicitari proaspetelor mamici, tecky, didi, map, refacere usoara, bebei cuminti, sanatosi si mincaciosi va doresc.
sun, bine ai revenit, ma bucur sa aud ca lucrurile merg mereu spre mai bine cu micuta teodora. Apropo, voi cum ii ziceti acuma: thea, teodora sau patricia?
anka, bine ai revenit cu micuta erika, imi place ca iti pastrezi mereu tonul optimist. Mi se pare super ca s-au imbunatatit conditiile spitalelor din Ro, inseamna ca exista sperante.
Le tin pumnii si fetelor cu cezariana programata, morcoveatza, ioana, nastere usoara si refacere rapida.
mada, any news?
Eu sint la servici, degeaba mi-am redus programul cu 50%, ca lumea de prin zona e plecata in vacanta, asa ca se aduna toate pe capul meu. Ceea ce inseamna ca trebe sa fac in timp mai scurt chestii pe care le faceam in program normal.
Am ajuns la o stare de deprimare generala, de o luna jumatate sint tot cu diversi musafiri din Ro. In mod normal imi place sa am casa plina, insa acum simt ca nu mai fac fata, ultima tura de musafiri a venit cu copil mic, trebe sa ma-ngrijesc acuma cu regim special, se aduna mai multe chestii de aranjat, spalat, curatat, gatit. Barbatu-meu imi zice sa nu ma mai stresez atita si sa o las mai moale, sa mai las si musafirii sa faca, insa eu nu pot sa stau daca vad resturi de mincare pe jos, masa nestrinsa, etc, etc.
N-am timp sa ma ocup de cumparaturile si pregatirile mele pentru bebe, ca doar tre’ sa distrez vizitatorii.
In concluzie m-a lovit o deprimare generala ca azi miine nasc si io tot n-apuc sa ma bucur de sarcina si de bebilica mea, pur si simplu ea saracuta e mereu pe planul doi si treaba asta ma amaraste rau de tot.
Hai ca ma-ntorc la oile (a se citi proiectele) mele.
Ps: nu mi-am updatat semnatura, da’ facui si io 34 de saptamini
33+
dana81 spune:
SYBILLE bine ai revenit ANNA TA super bebe, frumoasa foc, si ce pereche face cu Vlad, ce mai imi vine sa-i pap...sa fii fericta mamaico cu intreaga familie!!!!
M-ai facut sa rad cu depresia, ai grija sa nu se sperie soacra ca suferi si sa stea mai mult pe la voi pana iti trece...PUPICI
35 si CLARA ANDREEA
MAI SUNT 5 SAPTAMANI
dara_d spune:
Caprioara bafta la medic azi , astept sa vdedem cand nasti???
Boti ce faci la birou ,tu vrei sa nasti acolo???? Nu stai si tu acasa?
39+AMR 8 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
dma2007 spune:
oare ce face mada? vine amira?
32s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png