Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 15
Caprioara spune:
Fetele, raportez ca am venit de la doctor. Mi-a facut rapid o eco, a zis ca siguuuur trec weekendul. Ca nu e coborata bblina. Iar el pleaca maine la pranz la o nunta dar Duminica seara e inapoi.
Analizele au iesit bine de data asta (alea cu streptococul B), insa cica oricum la internare se repeta analizele si se face profilaxie la bb, ca domnul streptococ e inselator, ba iese, ba nu iese.
Deci, io ma inscriu pe lista de saptamana viitoare la nasteri (adica asa sper, sa nu depasesc termenul
).
Nu am putut urca la Gini, dar am sunat-o, si era muuult mai linistita. I-au facut bb-linei eco la cap si totul pare ok
. Ramane sa fie monitorizata la 1,3,6 luni. Irina trebe sa ia 8 zile antibiotic, si probabil pe marti vor veni acasa (asa spera). Lapticul inca nu a venit, dar colostrul a inceput, si Virginia spera ca maine apare si lapticul. Iar mami se simte bine dupa cezariana. Deci, una peste alta, vesti bune!
Pe fata o sa o cheme Ana Irina, s-au decis sa-i puna si numele Ana ca sa fie nume de sfant
.
Va pupa pe toate si va transmite ca ii e dor de voi.
Bujo, deci e coada la cezariene
? Io sper ca Nancy iese azi, pe 4 iulie. Azi glumeam cu Boti ca poate asa primeste viza de America automat
.
Aaaa, si mai glumeam cu ea si ca a sarit rau randul, si io acuma pe cine o sa mai sun, ai???
Deci, Sun, pe tine te sun, ce zici?
Si pe Locca, ca, din ciclul ce mica e lumea, am descoperit ca stam pe aceeasi strada
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 39+
AMR 5 zile
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
catilin2008 spune:
uauuuu...4 pepenasi intr-o zi, nastere usoara, refacere rapida si laptic pentru bebici pentru boti, mada, mariana si morcoveata

sa vina sanatosi bebicii si sa va aduca numai bucurii!!!!
33 + cu
Bebicu Andrei
dara_d spune:
Am lipsit un pic si uite ce de vesti.

pentru MADA ,BOTI SI MARIANA.
Mai Boti de ce nu ai stat tu cuminte sau a vrut fetita sa se nasca de ziua SUA.
Eu am fost la control , col inchis, ceva mai mic, crede ca rezist pana vinerea viitoare cand am programare la cezariana. O sa imi faca anestezie epidurala si ceva de somn dupa ce imi vad fetita ca sa nu fiu treaza cand face goblen.
In rest acum stau bine cu moralul , mai vedem.
39+
AMR 8 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
dma2007 spune:
bag si eu

hai mada, boti, mariana
eu plec maine dim la mare, sper cand ma intorc luni seara sa gasesc multi pepenasi
va 
si cate un
special pt fiecare pepenas
32s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
dana81 spune:
DMA faci o baie si pt mine ...te roggggg!!! Tare mi-e dor de o baie in mare...Distractie maxima!!!!
si inca o tura pt fete

35 si
CLARA ANDREEA
MAI SUNT 5 SAPTAMANI
vias spune:
merg la bucatarie fetele...sa pregatesc ceva pt Pustache...si apoi merg la nanic..sper ca pana maine dimineata cand ma trezesc sa vad ca toti pepenasii sunt bine.lam fel si mamicile lor...
Cami 38s+, cu
??????
pustai
gallyb spune:
Ne-am intors si noi de la doctor. Se pare ca si noi ne inscriem pentru saptaman viitoare la nascut.Mi-a zis ca e colul foarte,foarte scurt,dar inca e tare, capsorul e inca mobil si ca putem naste in orice moment. Daca nu nasc pana sambata viitoare...mergem pe provocare sambata. Eu sper sa vina fara provocare, acum cum o vrea Dumnezeu.
39+
Xenia
Caprioara spune:
Miky, bine ai venit
!
Dara, Gally, sa speram ca bbii nostri vor veni la timp
. Io una nu as vrea sa depasesc termenul...
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 39+
AMR 5 zile
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
anaxena spune:
LUME,LUME!!!
a nascut Mada natural de natural fara epidurala la ora 20:01 ora lor..22:01 la noi
fetitza e bine...o tzinea in bratze cand vb cu mine..are ochii albashtrii!!!

Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii