Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 16
dia_filipas spune:

FELICITARI MADA!!! REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC!! MA BUCUR CA IN SFARSIT ESTI CU PRINTESA IN BRATE!!
AMIRA BUN VENIT PE LUME, CEL MAI ASTEPTAT PEPENAS AL ODISEEI!!! SA CREESTI MARE SANATOASA SI SA LE ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII!!

Te asteptam cu poze si povestea nasterii.
Dia
38+
Miruna
Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR 13 zile
strumfuletz
poze
poze burtika
marimar spune:
WOW WOW WOW, MADAAAA FELICITARI! AMIRA, BINE AI VENIT PE LUME, DE 4 IULIE !
Ce vesti minunate!!
[red]HAIDETI FETELOR!!! NASTERI FRUMOASE SI BEBELUSI SANATOSI!!
PENTRU MORCOVEATA 

PENTRU MONICA (BOTI)

PENTRU MARIANA[/r]

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
marimar spune:
WOW WOW WOW, MADAAAA FELICITARI! AMIRA, BINE AI VENIT PE LUME, DE 4 IULIE !
Ce vesti minunate!!
[red]HAIDETI FETELOR!!! NASTERI FRUMOASE SI BEBELUSI SANATOSI!!
PENTRU MORCOVEATA 

PENTRU MONICA (BOTI)

PENTRU MARIANA[/r]

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
anaxena spune:

Boti 

Mariana 

off SUN prin cate ai trecut...eu una shtiu cum am stat cu sufletul la gura tot timpul pt ca nu shtiam cum au evoluat lucrurile si scuza-ma dc am fost la un moment dat insistenta cu mesajele
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
diarux spune:
In sfarsit, MADA este mamica!!! ce bine! asta inseamna ca trebuie sa venim cu poezica. Nu puteam sa maerg la culcare fara sa creez ceva azi. am tot urmarit forumul si nik! asa ca...era si cazul sa se intample ceva:
MADA este mama noastra
cu perdele la fereastra.
Mai intai, a fost mireasa
si acum de-AMIRA-i pasa!
De ARI e mandra tare,
e din ce in ce mai mare.
Se mai sperie-un picutz
cand coboara din patut
si vine tiptil-tiptil
sa se-alinte, ca-i copil!
Si cu "eagle" s-a luptat!
(nu stim ce cadou i-a luat!)
Mama ei...e cam...scortoasa
Vrea sa-i schimbe tot in casa,
fiind incapatanata.
MADA-a noastra-i cam stresata!
Nici AMIRA nu mai vine!
(Trecuta-i de termen, bine!)
In sfarsit noi am aflat:
barza a capitulat
pe AMIRA a lansat-o
ca prea mult au asteptat-o.
Sa traiesti draga mamica,
sa te bucuri de-aia mica!
Repede te asteptam
lista s-o modificam!
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
dia_filipas spune:
Ruxi super tare poezia pentru Mada!!
Anaxena multumim de vesti.
Dia
38+
Miruna
Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR 13 zile
strumfuletz
poze
poze burtika
SunSmile spune:
Bai bine ca ne-a trezit copilu, ca pe baza noastra...:)Acum ca am schimbat, spalat, alaptat plodutu si l-am pus iar la nani, am venit si pe forum sa vad vesti.
Capri SIGUR ca ma suni. Abia astept. Mai ales ca eu stau si noaptea cu tel langa mine.
Asadar asteptam in continuare vesti de la fete.
Adriana nu te ingrijora, caci nu vi se va intampla nimic. Noi am avut ghinion sau pur si simplu trebuia sa trecem prin asta. Dar nu inseamna ca veti avea si voi vreo problema. Fruntea sus, daaa? Am mai spus...nimeni nu trebuie sa mai treaca vreodata prin asa ceva! Daca-mi permiti...la semnatura la AMR cred ca ti s-a strecurat un 3 in plus, ca in loc de amr 5 sapt e amr 35:)
Ma'c sa-mi fac dush si sa ma spal si pe cap si poate sunt vesti pana termin...
EDIT: MADA FELICITAAAARI! Sa va traiasca sanatoasa si norocoasa Amira! Iupiiiii, imi vine sa dansez! Bun venit celui mai asteptat pui de la odisee!
SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
diarux spune:
DIA sper sa ii placa. 
Gata , capitulez si eu. merg la nani. desi...nu prea cred ca o sa adorm..dar vedem noi.
noapte buna si somn usor.
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
marimar spune:
Laura e impresionanta povestea voastra, a lui Thea, nu m-am putut opri din plins citind si imaginindu-mi prin ce ai putut sa treci tu, ca mama si ea, saracuta, apoi tati si toti cei ce va sint aproape. E minunat insa sa auzi despre doctori cu adevarati dedicati si in primul rind OAMENI !
Intr-adevar ati avut ingeri pazitori in jurul vostruiar CINEVA acolo SUS va iubeste ! Sa dea Domnul sa aveti parte de acum incolo numai de bucurii si fericire, sa va bucurati mereu de Galusca voastra si sa fiti impreuna toata viata, sanatosi si fericiti !
-------
vine bebe 3, surpriza
........
atb spune:
Felicitari Mada si Flo!!!!

Bun venit pe lume celei de-a doua printese a voastre, Amira!!! Ii doresc toata sanatatea din lume, sa fie cuminte si papacioasa! Iar tie Mada, refacere cat mai rapida, laptic mult si sa revii cat mai repede cu povestea nasterii si cu poze!!! Deja ti se simte lipsa!

Adriana
35+
AMR 35