Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 67

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fetelor,

felix, multumim de tratatie.Felix, poate venim noi sambata cu vesti bune.

aerlilian, imi pare tare rau pentru surpriza asta neplacuta legata de venirea rushilor. De n-ar mai venii, ce bine ar fi...

va pup pe toate si va urez o saptamana usoara si plina de vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lali, sper sa dam vesti bune sa spargem odata gheata asta a aspirantelor care nu mai raman odata!

Fetele, altadata pana la ora asta erau scrise pagini intregi! Sa mai bag ceva fitile lui nea Tutu sa ne mai animam???

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Felicic, tu esti cu "jordeaua printre gard"?

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

felix, cu perioada asta de concedii, nu o sa mai fie umplute paginile cu asa spor...

fetelor, am fost in week-end la mare si ieri a stat langa noi, o gravidutza in 6 luni.a stat numai sub umbrela, avea tare mare grija de ea. avea o burtica asa de frumoasa, ca ma uitam asa cu jind cateodata la ea....Abia astept sa vina si la noi momentul asta sa ne plimbam cu mandrie burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, eu iar sunt intr-o pasa proasta, cu toare ca teoretic nu as avea de ce.
Am fost vineri la Tutu. Am stat, asa cum zicea si Georgia, 5 min la usa. Era o singura persoana inaintea mea. Mi-a spus ca unul dintre foliculi s-a spart...urmeaza ceilalt doi. Sambata si de luni utrogestan. Daca nu iese, voi face laparo, am decis, cu toata frica ce imi este de anestezie.
Iar m-a intrebat daca sunt stimulata, pt ca aveam mai multi foliculi. off, de s-ar prinde macar unul!
Tutu era chiar glumet, probabil tinand cont ca nu era aglomerat. Mi-ar placea sa fie asa mai ndes, cu toate ca daca de obicei nu ar fi morocanos, nu as mai aprecia aceste momente.
Ma gandesc sa fac laparo in august, ca poate daca nu e asa de aglomerat, poate imi acorda mai multa atentie ...ce-o mai insemna si asta!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COCO2255 spune:

Buna fetele,eu merg azi la Tutu,sa vedem ce mai fac foliculii mei.
Sper ca s-au spart de la pregnyl.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Tamy, stii ce s-a intamplat data trecuta cand o fata ne povestea ca are 2 foliculi fara stimulare, nu? Ubi acum e gravidutza. Asa ca gandeste pozitiv, ai sanse mari luna asta ! De endometru ce ti- a zis? Mai mergi la eco sa vezi ceilalti doi cand se sparg? Tinem pumnii sa fie luna norocoasa !
Coco, bafta multa azi, sa primesti cele mai bune vesti !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Magdi, mai sunt si cu joarda prin gard cateodata!

Lali, ce frumos, si eu vreau sa fiu borti in august cand voi merge in concediu la mare! Poate se intampla minunea!

Eleny, stiu eu cum e cu gazul, te umfli ca si cand esti gravi! Ma bucur ca ti-a priit placinta mea!

Tamy, vezi ca vin cu nenea cu ciomeaga dupa tine daca pici!!! La anestezie a fost cel mai dulce somn pe care l-am dormit vreodata! Fara vise si odihnitoooooor!

Coco, bafta azi la monito! Daca ies toti 3 imi dai si mie unul, te rooooog!

Sorelllaaaa, pe unde-mi umbli? Ai fi plecat si tu la relaxare?!

Pupacesc toate fetile!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Aerlilian, eu stiu ca dr Matei isi lua concediu in iulie... dar nu stiu exact perioada, insa incearca sa te misti repede...
Tamy, capul sus, ce e cu deprimarea asta in plin proces de facut bebei?
Noname, si eu i-as recomanda prietenei tale sa incerce FIV cu dr mai experimentat, cu ceva istorie pe treaba asta, e destul de complicata procedura+tratament... mai multe detalii (legate si de costuri) poti gasi la subiectul "FIV 185"
Eleny, dr Matei lucreaza si cu clinica Sabyc, cu dr din Israel pt FIV. au si site pt clinica,desi la mine nu merge, dar cel mai sigur discuti cu dr Matei...

Eu, pana la urma, am rupt pisica in 2 si mi-am facut vaccinul antirubeola... atat m-am framantat daca sa mai aman cu 3 luni fiv-ul din cauza vaccinului, ca pana la urma am zis sa dorm macar linistita, mai ales ca incepe in toamna sezonul de boli si daca, doamne fereste, pateam ceva (si nu atat eu, cat bebe) nu cred ca mi-as fi iertat-o vreodata... prin urmare, pt moment nu mai am stres cu z1, ovulatie, etc. ma simt lipsita de activitate, nu am de ce sa ma mai agit

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Felix,nu e devreme in z7,pt ca e obicei am cm de 24-25y.Asa am fost si pana acum,incepand cu z7.
Magdita ,scumpa mea,nu iti povesteam eu tie ca sunt super-investigata...Deci,si hormonalele sunt ok.O pun si eu tot pe seama schimbarii mediului si a caldurii,desi mediul l-am tot schimbat pt ca intotdeauna am calatorit si nu am patit asa ceva...
Fireyes,unde esti tu fata frumoasa...

Mergi la inceput