Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 67
Raspunsuri - Pagina 5
aris26 spune:
aerlilian -cat de ushor se deregleaza intreg mecanismul nostru cateodatahai sa cautam partea buna si sa te gandeshti ca nu a fost sa fie luna asta dar macar ai grabit un pic o noua luna si o noua shansa. ok? nu a vrut bb-ul tau sa fie nici 1% turc, o sa fie roman get-beget
bafta tuturor!
aris26 spune:
quote:
Originally posted by anaconda2
Inseamna ca n-a mai plecat la congres (4-7 iulie) , daca azi e de garda ..!?
ce e prima data? tot timpu zice ca pleaca si nu mai pleaca nicaieri. omul asta e mai dedicat chiar decat noi luptei impotriva infertilitatiitot respectul. mare noroc avem.
bafta tuturor!
noname spune:
aris Iti multumesc mult in numele prietenei mele.
Are trompele facute zob(asa i-a spus un domn doctor de acolo, nuy stiu cine era, probabil mana dreapta a lui Tutu).
A deschis-o, a vazut ce are si a inchis-o la loc. Singura sansa este FIV.
Prietena mea este acum deja acasa. A stat in spital doar cateva ore.
pupicei la toate fetele!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
aris26 spune:
dana - imi pare rau pt prietena ta. dar macar acum stie ce are si ce o sa faca in continuare. decat sa spere si sa planga luna de luna. poate se deschide si mult ashteptata clinica in 2 sapt. asha cum se aude.
bafta tuturor!
noname spune:
quote:
Originally posted by aris26
dana - imi pare rau pt prietena ta. dar macar acum stie ce are si ce o sa faca in continuare. decat sa spere si sa planga luna de luna. poate se deschide si mult ashteptata clinica in 2 sapt. asha cum se aude.
bafta tuturor!
Dar aveti idee pe unde este clinica asta?
Si ce costuri vor fi pentru FIV?
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
aerlilian spune:
Aris ,mutumesc de incurajari,dar tu stii ca nimic nu te poate consola,nu?Nici nu stiu ce sa fac...daca imi fac programare la cabinet cine stie cand o obtin...O fi bine sa merg direct la spital la monitorizare in z7,asa cum am facut pana acum?De dr.Matei stie cineva,ceva?E in concediu sau poate fi gasita?Asa cum spuneam inainte de concediu,trebuie sa mai faca si sotul meu o spermograma.
felix76 spune:
Neata fete dragi,
Va astept la cafeluta (slabuta pentru endo-frumoase), ceiut, laptic 3in1, laptic cu cereale si placinta cu caise.
Pupe,
Felix
felix76 spune:
Offf, mai fetelor, in ultimul timp numa de diagnostice aiurea auzim. Noname, imi pare rau de prietena ta, sper sa se refaca in curand si sa poate sa inceapa procedura pentru FIV. Tot ce pot sa ii spun eu este ca Tutu este la inceputul inceputului cu FIV-ul, parerea mea este sa se gandeasca foarte bine daca va face cu el sau cu un medic experimentat in aceasta problema!
Zuzi, poate ne dai o veste buna ca avem nevoie diesperata de asa ceva! Fa un test de sange! Tu ai mai avut astfel de probleme cu intarzierea ciclului???
Coco, a crescut mare nezdravanul, sper sa se fi spart iar peste doua saptamani sa ne anunti ca esti 2in1...
Aerlilian, se poate intampla sa iti vina mai devreme de la caldura! Am patit-o si eu acu cateva veri dar paraca nu chiar la 19 zile... Ar fi bine sa iti faci programare dar in debandada generala care e la Tutu la cabinet, cui ii mai pasa de programari. Poti sa te duci in z7 la monito dar nu e cam devreme? Cate zile are ciclul tau in mod normal?
Magdita, Georgia !
Va pupicesc,
Felix
eleny79 spune:
Buna dimineata fetele mele dragi!!
Felix buna cafeluta mai ales ca ma desumfla(daca intelegi ce vreau sa apun)ca gazul ala pe care mi l-au bagat a fost criminal si pana cand am reusit sa scap de el a fost graznic.
Oricum ma simt muuult mai bine si privesc optimist spre viitor.
Aerilian imi pare taare rau pt ziua 1 iar de dereglare s-ar putea sa fie de la schimbarea mediului ca si mie mi se mai intampla mai ales cand se schimba anotimpurile.Te puuuup dulce-dulce sa-ti treaca supararea si capul sus!
Pen sorry pentru trompe,pt mine a fost un soc sa aflu ca am probleme cu ele(ma asteptam la cu totul alteceva, la endo sau mai stiu eu ce dar la asta nu mai ales ca nu am facut niciodata intrerupere de sarcina sau ceva de genul asta)Oricum mi-ar plcea sa ne consultam cu privire la FIV pt ca pe mine chiar ma bate gandul sa nu il fac cu Tutu.
Chiar stie cineva daca Tutu a avut reusite la acest capitol ca de facut am inteles ca a facut?
Dar Dr Matei cu cine mai lucreaza ca in dansa chiar am incredere la acest capitol.
Va puuup pe toate si sa aveti o zi frumoasa!
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Aerlilian, bine ai revenit printre noi. Imi pare tare rau pentru z1, iubita. Cred ca ar trebui sa iti faci niste analize hormonale, chiar daca Tutu nu le agreeaza. Si mie mi s-a intamplat acum doi ani sa imi vina cm la 18z, cand m-am speriat foarte tare, am fost la medic, crezand ca e cm peste sarcina, insa nu a fost. Pur si simplu a fost cm normal, venit prea devreme din cauza stresului ( am trecut atunci prinntr-un stres destul de puternic ). Sper sa nu fie nimic la tine, doar o dereglare temporara. Pup fata dulce.
Zuzu, au fost cazuri in care nu s-au pozitivat testele de sarcina, insa samburelul era deja in burtica, vazut la eco. Asa ca eu te sfatuiesc ori sa iti faci un beta hcg, ori sa mergi la eco. Tinem pumnii sa primesti vestea cea mare !
Noname, imi pare rau pentru diagnosticul prietenei tale. Partea buna este ca macar acum stie ce are de facut in continuare, nu mai pierde ani pretiosi incercand natural sau prin inseminari aiurea.
Feli, Georgia, Lucic
Pup fetele dragi si va urez o saptamana excelenta !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze