Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 67

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzulina spune:

nu aris nu am mai facut, ma gandesc ca daca nu vine, fac un test...daca nu este nici acum si nici nu vine...sun, eu nu am un CM reglat, in general in iunie si iulie nu-mi prea vine dar am simpome, acum nu am avut nimic....de cateva zile am si ameteli, imi vine sa vomit, nu mai pot fuma... si ma cam durut si uterul .....o fi de la utro asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fete dragi,am revenit din superba vacanta,dar din pacate,totul a fost spulberat de ...z1.Sunt absolut disperata,pentru ca era z19 si s-a transformat in z1.Nu inteleg de ce...Apa a fost incredibil de calda,la soare am stat cu prudenta,mai mult sub umbrela...De ce mi s-a intamplat asta?Nu va puteti imagina ce deprimata sunt...nici nu imi arde sa va povestesc cum a fost...
Lucialu ,ai revenit printre noi?Macar atata bucurie sa am si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

aerlilian - hmmm ciudat. 19 zile??? ti s-a mai intamplat? oare nu e altceva?

zuzulina - si eu am luat utrogestan in fiecare luna, am avut temperatura mai ridicata dar ametzeli si gretzuri NU. asha ca eu zic sa mai faci un test. mai ales daca zici ca nu ai cm regulat. poate cel din z40 a fost prea devreme.

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzulina spune:

asa o sa fac aris, sa stiu o treaba cel putin...laie or balaie.....multumesc de sfat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Aris,draga mea,la ce hemoragie am...chiar nu cred sa fie alceva.Daca mi s-a mai intamplat...da,mi s-a mai intamplat dupa stimulare,cand mi-a venit in prima luna la 35z si in urmatoarea la 18z...Dar de data asta,nu am facut nimic...doar schimbarea de mediu(am fost in Antalya unde erau si 43 de grade),dar apa era extrem de calda si cea a marii si cea din piscina,asa ca...habar nu am ce poate fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Coco2255 nu ai Pm-ul activat
Da-mi tu pe Pm adresa ta de mess
Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Fetelor vreau sa va spun ca astazi s-a operat o prietena de a mea la Tutu ( ca este de garda). Operatia a durat cam 30-45 minute( desfundare de trompe) . A durat mult sau putin? Voua cum vi se pare. Si mai am inca o intrebare: Trebuie sa se duca ea sa il caute , sau vine dansul la salon sa ii spuna ce a gasit acolo. Ca nu a dus-o la terapie intensiva , a aadus-o direct la salon.
Mersi mult!
Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pen spune:

Buna fetelor!
DANA ti-am scris pe PM. Operatia nu a durat mult este timpul normal. Asa a tinut toate fetele care s-au operat in aceasi zi cu mine, 10 in total.
Ada_B si mie mi s-a deschis taietura de la buric, dar nu mi-au mai cusut-o. A zis Tutu ca se prinde sinura. Dar eu m-am dus la mine in oras la Urente, in spital si mi-au pus un leucoplast finut, din acelea care se pun la copii cand nu e taietura prea mare si se scot dupa 4 zile. Le asesti in farmacii, dar nu stiu cum se cheama. La mine a dat rezultate, nu am o cicatrice urata.
Elany, capul sus! Nu esti sinura! Si eu trebuie sa fac FIV, deoarece am ambele trompe impermeabile.
Poate ne orientam impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

dana - cam atat dureaza. eu una stiu ca a trecut o ora in cap de la momentul cand am intrat in sala de operatie pana cand am reushit sa intreb cat e ceasul la ATI. in mod normal t. nu vine in salon, dar poate are noroc fiind duminica si o fi si el mai liber. cele mai multe fete au vb cu el peste o saptamana la fire.recuperare ushoara prietenei tale.

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Inseamna ca n-a mai plecat la congres (4-7 iulie) , daca azi e de garda ..!?

Mergi la inceput