Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 67
Raspunsuri - Pagina 7
tamaryllis spune:
Fireyes, cat timp va trebui sa astepti dupa acest vaccin? Ca parerile sunt impartite.
Magdita, endometrul e bun. Nu m-a mai chemat iar la monitorizare sa vada daca s-au spart si ceilalti doi foliculi.
Am terminat cu monitorizarile si am mai eliminat o posibila cauza a infertilitatii: prin urmare ovulez natural, fara stimulare. Endometrul este bun.Aproape mereu am mai multi foliculi care cresc in mod corespunzator si se sparg cand trebuie-deci teroretic as putea sa fac gemeni. Doamne ce mi-ar placea! As fi cea mai fericita!
I-am spus dr ca eu asa ovulez de obicei- pt ca nu mai tine el minte!- si probabil ca s-a gandit ca nu mai are de ce sa ma cheme si luni la monitorizare, in conditiile in care de obicei foliculii s-au spart - ca altfel as fi avut chisturi, nu? Asta am invatat-o de la jinecoloaga de serviciu, Felix .
Asa ca astept! Sa te auda Dumnezeu, Magdita!
Ma gandesc ca daca va trebui sa fac inseminare oare imi va da si stimulare? Sau nu e obligatoriu?
zuzulina spune:
buna fetelor
o sa astept pana miercuri ca poate vine CM-ul, asta ar fi a 5 zi dupa cele 5 de utro, cand ar trebui sa vina; am mai avut CM asa de lung, in special in lunile Iunie si Iulie cand nu vrea sa-si faca aparitia, ce-i drept de fiecare data aveam simtome doar ca nu vroia sa erupa o data, acum nu am avut simtome de CM de loc
va pup
magdita spune:
Tamy, ce bine ca ai ovulatie asa puternica ! Doamne ajuta sa reusesti luna asta ! Si nu te mai stresa cu IA sau laparo, ca iese luna asta ! O sa vezi !
Ca sa iti raspund la intrebare, face IA si fara stimulare, dar rata de reusita e de 5%. Asa spune pe site-ul lui. Insa decat sa faci stimulare cu clomifen, mai bine te lipsesti, parerea mea . Vezi Feli, sunt si eu cu jordeaua pe-aci. Deci nu esti singura.
Aerlilian, cred ca este o dereglare totusi, ca doar stresata nu ai fost in concediu. Pup fata sa ii treaca supararea.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
felix76 spune:
Magdita, biiineeee spus: fara clomifen! Distruge endometrul si produce putini foliculi! Io ma bag in curand la mnealui gonalul! Sa vedeti atunci ce productiva voi fi. Promit sa fac cel putin 3 foliculi si endometrul peste 7mm! Gemeni fac da sper sa nu mai fie nevoie!
Zuzi, io sper sa ne spui ca ai ochii in burtica!
Tamy, da-mi dai si mie unu, nu?
Pupacesc fetele dragutele,
Felix
georgia_c spune:
salutare
am aparut si io .... n-am avut net .... am fost si io dimineata la dr t ... am vazut ca au mai fost fete ... sigur ne-am "vizut"... io is trista , caci piticul ala de folicul n-a mai crescut ....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magghyc spune:
Fetelor dragi,
Eu de obicei scriu la celalalt subiect al lui T dar va urmaresc si pe voi si deja imi sunteti dragi ...pt ca vorbeati de FIV vroiam sa va zic ca eu stiu o pacienta a lui care a facut FIV si a ramas gravida cu tripleti..ma rog restul contextului nu e asa fericit pt ca fetii i se daduse tratament cu Pregnyl si nu vroia sa il faca, dar nici nu i-a spus lui T (asa de fapt am si ajuns sa vorbesc cu ea pe forum, mi s-a parut revoltator ca nu facea tratamentul si ca T habar nu avea de asta).
In fine,nu stiu cat va ajuta povestea asta asa "short" fata respectiva ar trebui sa nasca in perioada asta, in cazul in care e totul ok..nu a mai scris pe forum de atunci, eu insa sper din tot sufletul sa isi fi luat tratamnetul si sa fi dus sarcina pana la capat...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
magdita spune:
Georgia, nu fii trista, probabil creste mai greu. Eu sunt patita. Ai incredere si mergi la eco in continuare !
Maggyc, ma bucur ca mai scrii si pe-aici si ne bucura sa auzim de reusite FIV cu Dr.T. Mai ai putin pana la marea intalnire cu bebe Sara . Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si mancacios !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
fireyes spune:
Tamy, pe prospect scrie 3 luni. Am inteles ca aceasta ar fi perioada maxima de asteptare care ia in calculcam toate exceptiile, toate tipurile de metabolism, etc si protejeaza compani producatoare de eventuale actionari in instanta.
Cel mai scurt timp e cam de 6 saptamani, cand faci titrul de anticorpi si iti dai seama atunci daca mai ai de asteptat sau nu...
Oricum ar fi, virusul din vaccin e atenuat, nu e la fel de distrugator ca virusul salbatic pe care l-ai lua de la o persoana infectata.
Stiu ca e f discutabil si eu m-am framantat o gramada ce si cum sa fac, am innebunit-o si pe doctorita, care insa a avut rabdare sa-mi explice si sa-mi raspunda. Si ea zicea ca e optiunea mea, dar ca realmente nu ai cum sa te feresti si nici cum sa stii ca cineva e infectat decat prea tarziu cand poate ai luat si tu deja virusul...
si ma gandeam ca as fi stat intr-un stres teribil, nemaizicand ca m-as fi ferit de toti de spaima sa nu ma viruseze:)
asa, imi doresc numai sa se duca rapid efectele nocive ca sa pot sa fac FIV-ul cat mai curand, pana sa mai apara cine stie ce alte probleme...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
tamaryllis spune:
si pe mine ma batea gandul sa fac vaccinul antirubeola, dar nu m-am indurat sa las sa treaca cateva luni fara sa incerc sa fac bb. inca ma gandesc
magghyc spune:
Magdita,
Mai am putin, da, sper sa fie totul bine si bebe Sara sa fie sanatoasa si cuminte. Sper sa vii si tu in curand cu vesti bune pe aici.
Pupici,
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara