DAVID - darul cerului, frumusetea pamantului

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
citat din mesajul lui Sabina

Felicia, dormi cu el la tine pe burta.
face minuni:)

Oh, ce n-as da sa pot, dar inca ma doare cicatricea de la operatie si nici la alaptat nu-l pot tine ca lumea pe burta, fara perna de alaptat. E cumplit de frustrant. Dar in timp...

Multumesc, fetelor dragi, pentru toate gandurile bune.

Puseul de 3 saptamani a durat 3 zile si m-a chiaunit de cap, sper ca acum l-am depasit...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Am fost plecata de acasa vreo 3 saptamani si ma tot intrebam: "oare a nascut Felicia?" Azi am intrat si am afltat!

Felicitari Felicia! Felicitari si lui Bogdan si bun venit lui David. M-am uitat la poze si e un scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta-bel spune:

Draga MissParker, te citesc din umbra de foarte mult timp, si te admir enorm. Postarile tale si ale Olgutzei le citesc pe nerasuflate... La fel ca multe fete de aici, efectiv mi-au dat lacrimile citindu-ti povestea nasterii, pentru ca la sfarsit sa zambesc pana la urechi, cu lacrimile inca ude pe obraz. Nici nu stiu ce sa-ti spun, avand in vedere ca nu ne-am "intersectat" niciodata pe forum, si nu ma cunosti(desi nu este zi sa nu intru pe forum si sa citesc, doar ca nu simt nevoia sa intervin). Ai un puiut absolut superb..si o familie minunata. Va doresc din suflet toata fericirea si implinirea din lumea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

SA-TI TRAIASCA MICUTA MINUNE PE NUME DAVID, SA FIE SANATOS SI NOROCOS !!!!

Am citit povestea ta pe nerasuflate...
Impresionanta!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

Sa fie sanatos micuta minune David si parintilor sincere felicitari pentru reusita, multa putere si intelepciune.

**blonda rau**

Mergi la inceput

Fetelor, si ma emotioneaza mereu sa citesc atatea ganduri bune, inclusiv de la oameni cu care nu m-am intersectat niciodata pe DC! Stiti sa picurati miere in inima unei proaspete mamici...

Multumesc mult!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui MissParker

Fetelor, si ma emotioneaza mereu sa citesc atatea ganduri bune, inclusiv de la oameni cu care nu m-am intersectat niciodata pe DC! Stiti sa picurati miere in inima unei proaspete mamici...

Multumesc mult!

Poze cu noi

Povestea nasterii

pai, nu te-ai "intersectat" tu cu mine dar m-am "intersectat" eu cu postarile tale...pana sa ramana gravida cu eleni aveam timp si citeam pe la "in unul sau in doi...".
Imi place tare mult cum scrii, imi plac tare mult principiile tale, imi plac ideile tale,... si m-am bucurat tare mult cand am aflat ca esti insarcinata!

Inca odata, sa-ti traiasca minunea de baietel, sa fie cuminte si mancacios, sa planga cat mai putin iar voua va urez multa-multa fericire !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

sa va traiasca dulcele bebeloi si sa va bucurati de el si el de voi !

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

povestea nasterii - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124063

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

dar alaptatpe-o parte cul;acti unul langa altul merge? la noi e pozitia favorita, a fost si la sofi.

daca pe tine te mai doare cicatricea, nu uita ca si tati are burtica taman buna de dormit pe ea:)
va pup.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Vai, Sabina, tocmai dupa o noapte de cosmar ma intrebi din astea cu alaptatul... Eu il alaptez pe o perna de alaptat, avand grija ca el sa fie cu capsorul la nivelul sanului meu, il ridic apoi sa ragaie, dar azi-noapte s-a inecat ingrozitor, a scuipat mult si dupa vreo 20 de minute l-au apucat durerile digestiei, urla de ziceai ca-i sare creierul din cap Toate astea la 4 dimineata, m-a tinut 2,5 ore treaza, sunt neom la ora asta...

El de obicei papa tare bine, disciplinat, nu morfoleste sanul, suge efectiv, ii ajung cam 12-14 minute la un san si de cele mai multe ori adoarme beton, insa uneori se ineaca la sanul care e mai plin si inca nu ne-am adaptat 100% unul la celalalt... Trebuie sa invat sa ma relaxez si mai mult... dar culmea, toate belelele se intampla noaptea. Pai cum altfel?

laura_dimitris, saru'mana!

Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput