DAVID - darul cerului, frumusetea pamantului
Raspunsuri - Pagina 6
kariguld spune:
Felicia, ce face bebe? creste...creste... mare si frumos!
duminica am fost la aeroport si am vazut o doamna, din profil semana asa bine cu tine...avea si un bebe in brate!!! wow!!!!m-am gandit, uite-o pe MIss Parker!!!! dar imediat mi-am amintit ca abia ai nascut si nu ai ce cauta in RO! , m-am apropiat de doamna respectiva si am vazut ca, desi semana bine cu tine....(parul, forma fetei, constructia trupului) avea o fetita in brate.
am intrebat-o cat are bebelina- 4 luni!
dar am avut asa un sentiment placut... ca te voi intalni...
sanatate si refacere iti doresc, iar David sa pape mult ca sa creasca frumos si puternic!
Kari
MissParker spune:
Multumesc, Kari! Daviducul creste pe zi ce trece, am impresia ca se si lungeste, o sa iasa un baschetbalist (daca taica-su are 1,93m, logic). I-au crescut niste gene lungi si intoarse, o minunatie, sunt topita dupa el! Si-ti trage niste zambete de te termina cu zile!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
kariguld spune:
wow! ce fain!! in curand o sa cucereasca mici printese!!!
sanatate, sa cresteti mari si voinici!
Kari
Sabina spune:
Draga Felicia, sa-ti traisca minunea David, sa fiti fericiti si sa aiba noroc micul bebelus frumos!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
rrox3 spune:
Felicitari Felicia!! ... numele tau e facut sa primeasca felicitari
Sa-ti traiasca minunea de baietel si sa fiti fericiti impreuna! Ma bucur enorm pentru tine
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
MissParker spune:
Multumesc din suflet, Sabina, rrox3
Noi suntem bine, ne adaptam pe zi ce trece, alaptarea merge foarte bine, are cam o criza majora de plans si oracait pe zi, insa il tin in brate si il linistesc si il consolez cum pot si eu (incerc mai mult sa-i fiu alaturi si sa-i transmit din calmul meu decat sa-i dau picaturi sau sa-i distrag atentia, in fond are si el nevoie sa planga, sa se exprime, sa „spuna“ ce-l doare – ca e tare greu pe lumea asta pentru o fiinta atat de mica si neajutorata), iar dupa 10-15 minute ii trece. Are o digestie ca o racheta, mananca si face basinute si kk ca din tun... Normal ca mai are si gaze sau dureri prin intestine, saracutul, la cat de mic e stomacelul lui si cat trebuie sa digere... Dupa ce-l alaptez e mortal, arunca niste zambete si face niste figuri cu ochii si cu gurita, te topesti, nu-ti mai vine sa te dezlipesti de el... E atat de expresiv, Doamne!!
Alaltaieri avea deja 4340g, pune bine pe el, ii merge bine, e o incantare sa vezi cat de fericit zambeste in somn... Moasa l-a cantarit bagandu-l intr-o sacosa de carpa si atarnandu-l de cantar, iar musiu a profitat de ocazie ca sa traga un big kk in sacosa moasei
I-am facut si prima baita, adora apa (Racusorul meu drag!), statea asa cuminte si se bucura de senzatia aia de lichid cald (care-i aduce aminte de burtica lui mami.
Are parul blondut, cu pufulet auriu pe obrajori, pe brate, ochii sunt albastri dar presupun ca se vor schimba... La Bogdan in familie nu e nimeni cu ochii albastri, iar la mine doar bunicul din partea mamei si toti fratii mamei au fost/sunt cu ochi albastri... Chiar sunt curioasa, caci prietena mea cea mai buna imi spunea ca si parintii ei au amandoi ochi caprui, iar ea ii are albastri deschis... O alta prietena imi scria in „gluma“ ceva de genul „l-ati facut direct neamt“, dar sincer nu prea am gustat gluma asta... Si eu si Bogdan am fost blonzi ca bebelusi si in plus asa m-am saturat de cliseul asta ca toti nemtii ar fi blonzi...
David seamana f.f.f. bine cu mine ca bebelus... Iar gura carnoasa ca o cireasa banuiesc ca a mostenit-o de la cumnata mea (macar cu un singur lucru bun sa contribuie si ea!), fiindca eu si Bogdan nu avem buzele asa carnoase si nici altcineva din familiile noastre... E atat de frumusel si scump, mi se strange inima de fericire cand ma uit la el si nu-mi vine sa cred ca e copilul meu, ca mi-a fost dat sa traiesc asa ceva, asemenea sentimente.
In rest, am inceput sa dorm si eu in reprize de cate 2,5-3 ore noaptea, e lux pur. In primele 10 zile cred ca nu am dormit mai mult de o ora si jumatate pe zi, functionam pe autopilot... Bogdan a reluat serviciul, a avut concediu 2 saptamani, nu stiu ce ma faceam fara el in perioada de inceput, Doamne...
Din doua in doua zile vine moasa, il mai cantareste, se uita la buric (inca nu i-a cazut, dar sta sa cada), mi-a aratat cum sa-l spal, cum sa-i fac baita, mi-a controlat sanii, mi-a recomandat diverse chestii si mi-a adus diverse probe, brosuri, informatii etc.; totul e platit de asigurari si e bine sa ai pe cineva competent la care sa poti apela oricand...
Cam asta e cu noi acum. Asteptam puseul ala de crestere de 3 saptamani. Sa vedem daca facem fata.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
Sabina spune:
Felicia, dormi cu el la tine pe burta.
face minuni:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
mishutza spune:
E un scumpel David,ma tot uit la poze si ma minunez cate fetze poate sa faca,sa va traisca,sa va faca fericiti si sa va implinesca,iar lui ii urez o viata plina de zambete
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weFnJoT/]
[/url]
CamiM spune:
Miss P am ajuns sa citesc si eu povestea voastra(in cele din urma).. superba.. si m-a lasat fara cuvinte.. nu pot decat sa va doresc sa va traiasca Daviducul drag si scump si voua adultilor macar la fel de multa iubire ca si pana acum.
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008