DAVID - darul cerului, frumusetea pamantului
Raspunsuri - Pagina 5
Tala spune:
Felicitari!!! cu drag m-am 'oprit' sa-ti citesc povestea si sa ma uit la poze, toate sunt superbe si iti multumesc ca le-ai impartasit cu noi, cu mine...esti o persoana deosebita si ce este mai deosebit e faptul ca datorita tie esti asa. Ma bucur pentru fericirea ta
sovietica spune:
Am intrat la delfinasi sa vad ce se mai petrece si ce vad? MissP n-a nascut in apa. "aaaaaa, pai sa vedem de ce!" si uite asa am ajuns de ti-am citit povestea. Fantastic, mi s-a zbarlit parul pe mine! bravo, mami! Cata durere a trebuit sa induri, si cat de frumos ti s-a rasplatit suferinta...Iata un caz in care Acolo Sus scria cu litere ingrosate zodia si ziua in care trebuia sa se nasca! :)
Am vazut pozele, un scump, ce sa mai! sa va bucurati de el, si el de voi!
Cand ai timp, poate mai descrii metoda cu suptul degetului si hranit cu siringa. Adica, este vreun skepsis, sau pur si simplu ii bagi un deget in gura, siringa cu lapte pe langa, si totul decurge de la sine?
Nu de alta, dar ma facui o mare fana a alaptatului, si militez in stanga si in dreapta cu incurajari pentru alaptat si pentru pastrat speranta ca merita orice efort.
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
MissParker spune:
Va multumesc din suflet, fetelor!!
quote:
Originally posted by sovietica
Am intrat la delfinasi sa vad ce se mai petrece si ce vad? MissP n-a nascut in apa. "aaaaaa, pai sa vedem de ce!" si uite asa am ajuns de ti-am citit povestea. Fantastic, mi s-a zbarlit parul pe mine! bravo, mami! Cata durere a trebuit sa induri, si cat de frumos ti s-a rasplatit suferinta...Iata un caz in care Acolo Sus scria cu litere ingrosate zodia si ziua in care trebuia sa se nasca! :)
Am vazut pozele, un scump, ce sa mai! sa va bucurati de el, si el de voi!
Cand ai timp, poate mai descrii metoda cu suptul degetului si hranit cu siringa. Adica, este vreun skepsis, sau pur si simplu ii bagi un deget in gura, siringa cu lapte pe langa, si totul decurge de la sine?
Nu de alta, dar ma facui o mare fana a alaptatului, si militez in stanga si in dreapta cu incurajari pentru alaptat si pentru pastrat speranta ca merita orice efort.
sovi, trucul este sa-i bagi degetelul mic in gurita si pe langa degetel sa bagi seringa si sa dai drumul usor-usor la lapte (esti atenta la ritmul in care misca el falcutele cand suge). La mine a functionat nemaipomenit! Degetelul a fost al lui Bogdan (mie in 4 zile imi crescusera iar unghiile mult prea mari) si eu bagam lapticul pe langa. Apropo, cand a vazut Bogdan cu ce forta sugea David la degetel, mi-a zis: "Ei, Doamne, n-as vrea sa fiu in locul sanilor tai"
Dar nici un pret nu mi se pare prea mare daca reusesti in final sa alaptezi. Vorba ta, trebuie incercat orice, merita orice efort.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
sovietica spune:
multzam, o sa tin minte tehnica
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
adi2003 spune:
Felicitari Felicia! Chiar ca ai talent la scris.
Crestere mare lui David si multe bucurii impreuna!
Album 1 + Album 2
hannen spune:
Felicitari!Sa va traiasca minunea care,sincer,este absolut MINUNAT!
V-am admirat!Trebuie sa recunosc ca l-as smotoci si eu nitel pe David cel cu puf auriu pe falcute,da` mi-e teama de pumnul amenintator!E barbat adevarat!!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
violeta29 spune:
Emotionant si atat de frumos povestit. Comentariile sunt de prisos, felicitari mamico!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita32+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 8 SAPTAMANI
eloise spune:
Felicia, ma bucur din suflet pentru voi! Ii doresc lui David o viata minunata, norocul sa-l insoteasca pretutindeni!
Ah, si desigur, ca de fiecare data m-ai delectat cu o istorisire atit de frumos scrisa...
"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
Delia21 spune:
Asteptam povestea asta,sincer.Si le astept pe toate cele care vor urma,you got a stocker!.Vreau sa vaz si eu cum....traieste minunea de a fi mamica scumpa mea Felicia ,caci sincer e o minune.FELICTARI si...pe DAVID il pup de mii de ori,e o papusa de bebe,cred ca-ti vine sa-l mananci,...sau doar eu am,....sentimente de astea,...de canibal?Am vazut toate pozele si m-am amuzat teribil de titluri si de expresiile lui David.Se vede ca esti fericita si topita dupa puiul tau.Stiu ca e mult prea devreme de o asemenea intrebare,...dar ce zici,...va avea David un fratior sau o surioara peste 2-3 ani? SA VA BUCURATI DE DAVID TOATA VIATA!
MissParker spune:
Fetele, va multumesc din inima la toate pentru urari si gandurile bune!
Delia, poate o sa te dezamagesc, NU va mai urma nici un alt copil. Unul si bun imi ajunge.