hidrosalpinx 2
Raspunsuri - Pagina 5
claudiaandor spune:
Ceau,
Lasa-mi te rog putin timp sa obtin informatiile si te anunt cu drag
o zi buna va doresc si multa putere interioara
speranta2008 spune:
buna
Este cam liniste pe aici!!!!Unde sunteti ...la
?
Bine ai venit Claudia Andor si iti urez sa fugi cat mai repede de la Odisee...
Eu am 30 ani si trompa stanga infundata+endometrioza..Discut cu dr Zadori pentru FIV..ce mi-a recomandat a fost sa facem FIV fara scoaterea trompei, ceea ce mi-e in convine...chiar nu eram hotarata pentru scoatere.
Sper ca in luna august sa ajung in Ungaria...intre timp mi-am facut toate analizele si eu si sotul meu..
Xrysy-
- sa iti ajute DD!!! 

pentru toate fetele
claudiaandor spune:
buna fetelor,
multumesc pentru urarile de bun venit. conteaza foarte mult pentru mine.
Am fost la medicul la care merg pentru tratamentul cu ceaiuri(il fac deja de 3 luni acum sunt in a patra), si din septembrei voi face si o serie de sedinte cu acupunctura.am hotarat ca voi continua inca acest set de 3 luni de ceaiuri si sedintele cu acupunctura, dupa care trebuie sa merg la ginecolog si sa ii duc rezultatul lamei, poate mai fac si un HSG, si apoi voi hortari daca mai vreau sa continui cu alt tratament, sau mai fac inca o laparo... Eu sunt impotriva Fiv din pricipiu, si ca atare sunt mai mult convinsa ca nu voi apela la el, daca chiar si chiar nu voi gasi alta solutie vom infia un copil...stiu ca poate pentru unele dintre voi va fi greu de inteles decizia noastra,dar asa am cazut de acord amandoi.va multuemsc inca o data pentru sprijin si incurajari.
va pup claudia
olgutza0905 spune:
Salut fetelor,
Nu as putea sa spun ca sint fericita sa fiu la topicul asta, dar sint fericita sa gasesc pe cineva care sa inteleaga prin ce trec. Hidro bilateral, ovarectomie stg, indicatie clara fiv, vreau programare in ungaria. Am facut o singura HSG. Credeti ca ar trebui sa mai repet? Ginecoloaga mea mi-a spus ca nu sint sanse. Dar medicul de familie mi-a recomandat sa mai incerc la 3 luni. La Szeged se poate cere o HSG inainte de fiv? Nu vreau sa mai fac in tm.
ariana73 spune:
Buna.
Sunt noua pe la voi, desi v am mai scris o data experianta mea trista.
Insa se pare ca ceva a fost gresit pt ca nu a aparut postarea mea.
Am o peveste lunga pe care sper sa o cititi.
Incerc de 3 ani sa raman insarcinata.Dupa multe incercari am decis sa merg la control.In urma histreosalpincografiei au descoperit ca am trompele nu infundate ci varza. Singura mea sansa sa raman insarcinata era vitro.Dupa insistentele mele doctorul ma operat, adica pe trompa dreapta mi a facut un implant,iar pe cea stanga a desfundat o cat sa putut.
Ok , sansele mele sa raman insarcinata dupa operatie erau de 10 la suta o sarcina normala si 80 la suta extrauterina.
La o luna de la operatie am facut iar histero, si surpiza dreapta adica cea operata era deja inchisa adica nula, si stanga avea hidrosalpinx.
A mai trecut un an si nimic.
Am ajuns iar la bucuresti si am fost la medicul meu care mi a mai facut un histero iar ,doctorul ma pus sa fac niste perfuzii .
La trei luni de la perfuzii surpiza am ramas insarcinata.
Bucuria a durat 1 zi dupa cae am avortat.
Motive au fost multe.La fix 6 luni de la avort am ramas iar insarcinata.
Insa cum am mai citit cazuri pe aici testul de sarcina arata o linuta intensa si una mai stearsa.
Am fost la doctor am facut analize de sange si idioata de doctora a zis ca e totul ok.Desi eu simteam ca e ceva in neregula.
La o luan si jumatate de sarcina am fost iar la doctor , inima se auzea dar bebele nu se vedea in uter.
Asa ca am fost trimisa la spitalul de urgenta.
Si binenteles ca am fost pe post de cobai.
La examenul ecografic se stransesera 10 doctori sa vada minunea, adica copilasul meu care traia pe trompa.Eu aproape urlam de durere si ei se minunau cum traieste bebele pe trompa, asa pt ca in general femeile cu sarcina extrauterina ajung la spital dupa ce trompa deja se sparge.
Au urmat clipe grele operatie in urma careia mi au extras trompa cu pricina, insa spre norocul meu era trompa care fusese operata si care oricum era inchisa in partea dinspre uter. Iar despre ceealalta mi au spus ca este infundata.
Insa increderea nu mi am pierdut o sper ca intr o zi am sa raman din nou.
De asta va spun atunci cand doctorii nu mi dadeau sanse decat pt vitro...atucni am ramas.
Sunt fete aici care stiu jumatate din povestea mea.
Multumesc.
Cocolyso spune:
Buna fetele,
Ariana esti un caz fericit care a ramas insarcinata in ciuda hidro.
Iti doresc din suflet sa ai bb cat mai curand.
Eu desi nu am scris demult, sunt intr-o stare de nici nu stiu sa o explic.
Fac tratament homeopat, am fost la rec dr homeopat la dr Ruxandra Dumitrescu care mi s-a parut o profesionista, care a spus, trompa dr nu e buna, trompa stg ok, deci 3 luni monitorizare, daca nimic, inseminare, nici vb de fiv....mi-a indus o stare de bine si optimism, asa ca fetelor voi incerca ce spune.
Blanche, Iana, toate fetele sa nu uit pe cineva va pup si va imbratisez.
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
Blanche25 spune:
Buna!!!!
In primul rand bine ati venit, Ariana si Olgutza. Va urez sa ajungeti cat mai repede gravidute si apoi cu bebe la termen!
Olgutza, in general medicii recomanda scoaterea trompelor, si nu prea am auzit sa repete HSG, mai ales ca hidsrosalpinxul ar trebui sa se vada la o ecografie. Si cred ca mai bine la Szeged decat la TM, iar acolo sigur medicul iti va recomanda ce e mai bine pentru tine. Ai incredere, sunt medici f buni in Ungaria.
Claudiaandor bafta multa!!!! Da Doamne sa vii in curand cu burticuta graviduta fara FIV!
Ariana, imi pare rau pentru pierderile suferite, din pacate acest diagnostic este tare crud, poate chiar din pricina lui ai pierdut prima sarcina. Deci tu ai ramas doar cu trompa cu hidrosalpinx, nu? Stii cumva daca este inchisa sau deschisa la capatul dinspre ovar? Daca este inchisa imposibil sa ramai gravi, iar daca e deschisa, acest lichid cam omoara tot ce prinde.... Eu cred ca va trebui sa faci ceva, chiar nu stiu ce sa zic, nu sunt medic, dar nu vad cum ai putea duce la termen o sarcina cu asa diagnostic. DAr nici nu ai spus dimensiunile lichidului, poate e foarte mic...
Oricum esti binevenita aici si iti tinem pumnii strani tare sa fie totul asa cum iti doresti!
Coco, felicitari pentru trompa buna! Si ideea cu monitorizarea mi se pare excelenta! Din cate imi aduc aminte tu aveai hidro, si destul de mare nuż Cand ai facut FIv care era treaba cu el? (imi pare rau..nu imi mai aduc aminte). Te pup, si sigur vii cu veste buna!
Va pup pe toate!!!
Blanche25 spune:
Fetelor eu cred ca in septembrie incep cu antibebe, 18 zile iar apoi incepem practic tratamentul. Numar zilele pana atunci. Sper totusi sa nu mai intervina nimic pana atunci. Toata ziua doar la asta visez 
ariana73 spune:
Blanche
Si prima si a doua oara aveam amandoua trmpele, insa dreapta inchisa si stanga cu hidro.Dimensiunile nu stiu sa ti le spun pt ca am facut histero dupa operatie aici si nici nu mi au spus nimic despre dimensiuni si nici pe foaie nu scrie nimic de asta.
Insa primul a fost avort spontan, deci m au chiuretat.
Al doilea insa a fost pe trompa dreapta adica pe cea operata acum 2 ani.Si care era inchisa in partea dinsre uter.
Nici eu nu aveam o logica de aceea am intrebat doctorii cu naiba a facut sa dus pe trompa stanga si la intoacere sa bagat pe dreapta?Si mi au raspuns exact asa_ spermatozoiizii sunt atat de desteptii si de rapizi incat a gasit el o gaurica ramasa ne inchisa pe trompa dreapta si pe acolo a intrat sa unit cu cvulul si la intoarcere nu a mai avut loc sa se strecoare pe aceeasi gaura, si a ramas pe trompa.
Cat despre stanga cea cu hidro stiu ca este undeva la mijloc micut , cat un punctulet,asa il vad eu pe radiografia de la histreo, iar inspre ovar trompa este deschisa, insa mai stramta.Oricum radiografia de aici este cu mult diferita fata de cea din romania.Si procedura in sine la fel..
Blanche25 spune:
Inteleg, deci e deschisa si hidro micut, ale mele erau f marite si inchise. Acum nu stiu ce sa spun, acel lichid e tare ucigas, si cred ca decat o noua sarcina pierduta, mai bine un FIV cu o trompa clipsata, cred eu, dar bine-nteles nu sunt doctor, el te va sfatui cel mai bine.
BAfta!