hidrosalpinx 2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudiaandor spune:

buna fetelor,
numele meu este claudia, si sunt diagnosticata cu hidrosalpinx bilateral.Am avut anul trecut o interventie laparoscopica dupa care ambele trompe au fost permeabile.La mai putin de un an la histerosalpingografie, am avut din nou acelasi diagnostic.Din pacate in perioada de un an de zile in care am tot avut incercari de a ramane insacinata nu s-a intamplat nimic...adica nu am ramas insarcinata. Acum e a treia luna in care urmez un tratament pe baza de ceaiuri( de baut, spalaturi vaginale), si inca astept...sa se intample "minunea".
Am citit tot ce am prins la mana despre "minunea" de a ramane insarcinata cu acest diagnostic fara a apela la FIV...
As vrea sa cunosc cat mai multe persoane care au acelasi diagnostic si sa stiu ce proceduri au efectuat..sau chiar sa am norocul sa cunosc persoane care au ramas insacinate cu acest diagnostic.
Sunt convinsa ca cei care cunosc sau au acest diagnostic inteleg foarte bine prin ce trece o femeie din punct de vedere emotional..si cam care este starea ei psihica ...de aceea aplez la voi...pentru ca simt ca sunt atat de epuizata in lupta asta...dar nu ma dau baututa.
sper ca nu v-am plitisit cu povestea mea.
Multumesc inca de pe acum celor care ma vor ajuta cu sugesti.
ma gasiti pe messenger sau skype la claudia.andor sau la tel 0732007284
Va pup,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Cristal tu ai avut vreodata dureri de la hidrosalpinx?
Eu am mai tot timpul o durere ,surda pe partea stanga acolo unde mereu mi se vede lichid la eco.
Piticule ai reaparut?Multe pupici....
Dia,Blanche si celelalte fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Iana,draga mea, am reaparut, nu ma las eu asa cu una, cu doua . Si pe mine ma doare uneori in partea stanga, cred ca pe partea aceea s-a refacut sactosalpinxul.
Claudia, draga mea, pe cale naturala nu cred ca o sa gasesti pe aici fete care sa fi reusit. Sa dea Dumnezeu sa nu le stiu eu si sa fie, dar nu cred. Noi suntem candidate ideale pentru Fiv, asta e realitatea. Stiu ca suna groaznic si doare teribil si inteleg foarte bine prin ce treci. Te simti neputincioasa si iti vine sa urli, te intrebi de ce tu dintre atatea femei.Dar nu are sens sa ne amagim. Eu pentru ca nu am vrut sa accept, am pierdut mai bine de doi ani incercand tot ce se putea incerca. Rezultatul este...nul.
Va pup fetelor si...hai sa fim optimiste. Poate macar unele dintre noi vom reusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Piticule mic, ti-aduci aminte ca am mai vorbit acum un an pe alt forum si ti-am zis ca sanse nu sunt pe natural.
Claudia bine ai venit pe forum.Stiu ca suna cam dur ,dar asa cum ti-a zis piticul singura sansa este fiv-ul,dar depinde de tine si de varstra ta daca vrei sa mai incerci si alte cai.Mult succes orice ai hotari!Eu personal cand am aflat de acest diagnostic nu am avut atatea informatii si am cam pierdut timpul.

Mergi la inceput

Asa e, iana. Dar am tot sperat ca...poate,poate. Si din poate in poate am ajuns sa am in curand 35 de ani.Acum insa vreau sa ma asigur ca fac totul ca la carte, ca imi aleg cei mai buni medici si ca fac tot ce imi sta in putinta sa reusesc. Voi scoate si trompele si asta e. Tare ma tenteaza si pe mine Viena.Imi plac mult oamenii de acolo in primul rand si am vazut ca clinica de acolo a infiintat-o pe cea de la Szeged.
Va pup, fetelor si ...curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Piticule bine ai revenit. Pe cand FIV la Viena?
Claudia, bine ai venit, vom incerca sa te ajutam cu tot ceea te stim, dar deocamdata unica solutie este FIv.

Fetelor am citit ca Xrysya are programata cezariana pentru maine! Iti tinem pumnii, sa fie amandoi de nota 10 iar tu sa te recuperezi repede repede.

Va pup

Mergi la inceput

Doamne ajuta, Xrysya! Sa ai parte de o nastere usoara si de copii sanatosi!Vedeti mai fetelor ca se poate!Una dintre noi a reusit!
Blanche,inca nu stiu sigur. Sunt in dubii intre Ungaria si Austria. Parca m-ar tenta Austria din mai multe motive. Dar daca e de scos trompe , tare as vrea sa le scot acolo daca s-ar putea. Nu mai prea vreau spitalele din Romanica.Sa vedem, trebuie sa hotarasc impreuna cu sotul, sa imi refac analizele si apoi sa fac o programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Piticule, dar o operatie de scos de trompe in afara e foarte scumpa daca nu ai asigurare medicala privata. Eu cred ca mai bine o faci in Romania, si asa nu trebuie sa stai mai mult de o zi in spital. Dar asta e parera mea, binenteles, tu faci cum crezi tu ca e mai bine. te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiaandor spune:

Buna fetelor,
Multumesc frumos pentru raspunsuri si pentru incurajari.Fac 30 de ani in octombire deci ar cam trebui sa ma grabesc cumva...
daca va ajuta pe careva eu am facut in germania la o clinica privata un consult si cateva analize si mi s-a recomandat cu caldura sa incerc inca o laparo. Am o adresa de la o clinica din Belgia foarte renumita pentru microchirurgie tubara e vorba de "center of Microsurgery Academic hospital St Rafael (Leuven) Belgia.
e aceeasi clinica unde a invatat si dr.prof.conf Munteanu de la clinica Bega din Timisoara.
Sper ca aceste informatii sa ajute pe cineva.
Iar in legatura cu Fiv-ul tot asa am primit o recomadare ca o clinica din Londar ar fi cea mai buna sin toate puncetele de vedere inclusiv al sansei din prima incercare doar ca este extrem de scump, de 2-3 ori mai mult decat u FIV normal.
Mai vorbim,pana atunci sa nu ne pirdem speranata indiferent de drumul pe care emrgem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sterss spune:

Claudia, bine ai venit, suna bine ce zici tu acolo, cu spitalul din Belgia si cu clinica din Anglia pt fiv. Nu cred ca pretul este ceva ce sta in calea implinirii viselor noastre, adica sper cel putin, ar fi f trist sa fie asa...eu cel putin stiu ca as renunta la toate economiile mele ca sa imi vad visul implinit. totusi, cam cat ar costa fiv si care este numele acelei clinici din Londra? si eu am 29 de ani dar aici in sua e o varsta f tanara cel putin asta tot aud, desi eu ma simt deja batrana, mama avea la varsta mea 2 fete de 5 si 6 ani...
Ii urez si eu Xyrysiei o nastere fara pb !

Mergi la inceput