hidrosalpinx 2
Raspunsuri - Pagina 6
piticul spune:
Fetelor, pe unde sunteti? Nu a mai descoperit nimeni vreun tratament miraculos?
Piticul
Blanche25 spune:
Eu astept vre-o noua evolutie a medicinii cu implant total de trompe TOTAL functionale, sa vezi atunci ce repede ma gravidesc 
Chiar fetelor pe unde umblati?
Piticule tu ce ai facut? Ai facut operatia pana la urma? Cand faci FIV?
mara72 spune:
Buna fetelor,
M-am intors din concediu mai optimista si mai hotarita ca niciodata sa o iau de la capat si sa reusesc. La o saptamina dupa operatia de scoatere a trompelor am plecat in concediu, m-am refacut neasteptat de repede.A doua zi dimineata dupa interventie eram deja acasa iar dupa inca o zi imi reluam activitatea obisnuita. Fara dureri, doar cu o usoara senzatie de jena in burta unde aveam cele trei gaurici.Intre timp m-am obisnuit si cu ideea ca nu am trompe oricum in stadiul in care erau aveam sanse nule de a ramine vreodata insarcinata natural. In septembrie o sa/mi refac o parte din analizele hormonale dupa care voi incepe tratamentul pentru fiv 2. Am hotarit sa ramin tot la cluj desi ma tenta la un moment dat si ungaria.Blanche am vazut ca si tu incepi in septembrie, sa fie cu noroc si sa faci copii sanatosi si frumosi
.Ianacoco, piticuleva pup pe toate
piticul spune:
Nu am mai facut nimic deocamdata, am fost plecata in concediu. Vreau sa imi fac programare mai intai, cred ca totusi la Szeged. Imi place cum poti comunica cu dr. Zadori.Intre timp m-am interesat putin si de legislatia pentru adoptie. Voi merge la doua capete, cum o vrea Dumnezeu.Stiu ca, cumva, pana la urma voi avea si eu copilasi. Viata fara copii mi se pare o viata goala.
Va pup,
Piticul
Cocolyso spune:
Buna fetele,
Am citit despre voi, eu nu am cine stie ce noutati.
Iau un tratament homeopat care ar ajuta tesuturile, uter sit trompe sa se refaca si am mers la dr ruxandra dumitrescu care mi s-a parut ok.
A zis ca trompa dreapta nu e ok, stanga ok, ma monitorizeaza 3 luni si apoi inseminare.
Mi-a dat de refacut analizele de ziua 3 si ac antifosfolipidici care au iesit ok, s-a diminuat intr-adevar rezerva ovariana dupa fiv, dar este ok.
In septembrie am si o programare iar la Medlife.
La ron el la MNL nu ma mai duc desi el era f sigur ca vom face din nou.....poate doar daca plateste el fivul....
Va pup pe toate si sa auzim de bine.
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
cristal1995 spune:
In sfarsit am revenit din concediu si ma pregatesc de altul
... Merg in Austria la o prima consultatie.
Imi pare bine ca va regasesc optimiste.
Blanche: in legatura cu implantul, eu ma gandisem de mult, chiar am luat legatura cu un medic din Anglia care a incercat asa ceva, dar, se pare, ca dupa implant (ca dupa orice transplant de organe), se dau niste medicamente pentru a nu respinge organismul noile trompe, tratament care nu este indicat in sarcina. Deci....NIMIC interesant! Bafta multa in septembrie 
Cocolyso, piticul: ma bucur ca sunteti bine.
iana_mari: ce mai faci, iubita?
hera: esti bine?
Acum, sa va povestesc cum stau eu dupa ce mi-am scos trompele: eram super stresata ca acest lucru imi va afecta ovarele si, implicit, productia viitoare. Am avut un soc cand am aflat ca LH-ul a ramas cam la fel 5,... iar FSH-ul este 6,...!!!!!!!!!!! Eu nu am avut niciodata FSH sub 9,... Deci, e de bine. Restul analizelor sunt ok, mai putin TGP si TGO care sunt peste limita, dar tocmai terminasem de 2 zile un tratament puternic cu antibiotice pentru o inflamatie a glandei Bartholin, deci astea din cate stiu eu afecteaza si ficatul (antibioticele), secretiile si culturile ok, rubeola se pare ca nu am avut si cred ca va trebui sa fac vaccin, dar intai o sa intreb la clinica in Austria.
Hai ca v-am facut capul calendar!
Va pupic pe toate! 
Aly-"Inca mai sper..."
Blanche25 spune:
Cristal te.ai intors? Te.ai tolanit bine pe nisipul andalu'? Eu am vazut anul asta marea doar intr-un weekend... Sper ca ai venit cu forte proaspete! Te pup si bafta maxima!
Mara ne tinem de manuta atunci.

Coco eu sper sa dea rezultate si sa vii cu II.
Va pup
speranta2008 spune:
buna
este foarte liniste aici...Haideti sa va povestesc ceva foarte interesant.
Luni, am fost la Szeged, prima consultatie cu dr Zadori. L-am intrebat daca trebuie sa elimin trompa stanga pentru a avea sanse mai mari la Fiv. Raspusnsul lui: hai sa facem ecografie, daca se vede acolo, discutam. I-am explicat ca nu este obligatoriu sa se vada, deoarece nici prima oara nu s-a vazut, ca am facut monitorizari si asa a vazut punga..etc. El nu, daca ai trebuie sa se vada la ecografie. Bun, mergem sa facem ecografie si bineinteles, nu se vede absolut nimic. Mi-a spus ca si daca totusi s-ar fi vazut, trebuia sa iau antibiotice, ca se poate trata, nu neaparat prin laparoscopie sau prin eliminarea trompei...stiu, nu aruncati cu pietre...
Mi-a zis ca putem sa facem Fiv cand doresc, adica la urmatorul ciclu..i-am propus octombrie si asta a fost..
Ce ziceti de experienta asta?
va doresc mult succes si vacanta frumoasa!!!!!

maria08 spune:
Buna fetelor,
Va rog sa semnati si voi petitia de mai jos!! Poate reusim sa schimbam ceva!!
Numai bine!
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html