hidrosalpinx 2

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Hera chiar asa, unde ai disparut????? Hai cu vestea cea buna ca te asteptam!!!
Blanche, cum merge intepatul? Stai mai bine cu psihicul, asa-i? Ca daca nu vin cu la tine si vezi ce patesti. Lasa nereusitele, tu o sa reusesti din prima. Si in februarie cind ma apuc iar de fiv si o iau razna de la hormoni tu, pe atunci proaspata graviduta( de fapt trecuta de primul trimestru )sa vii cu sa ma aduci pe linia de plutire. Ai fost la eco sa numeri outele? A cita zi de stimulare esti?
uratica te pup si aci, hai lasa diagnosticurile ciudate ca iti desfunda dr. trompele si te gravidesti indata.La mine pe film, avind hidro, trompele apareau ca un cirnat, erau ingrosate tare.
cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Mara draga mea, m.am mai linistit, ce o fi o fi, cum o vrea Dumnezeu. Bata aia pastreaz.o pentru dupa ET, sa nu cad in depresii de lipsa de simptome sau de prea multe .
Sunt Z5 de stimulare ma simt bine, si astept eco de maine sa vedem ce am produs sau daca am produs.
Te pup si ma bucur sa aud ca in februarie esti pe baricade iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Hera felicitari!!!!!! Sa ai parte de o sarcina frumoasa si linistita si de un bebe mincacios . Esti prima care a invins hidrosalpinxul, felicitari !!!
blanche vezi ca ma pregatesc pentru tine, deocamdata scot doar tobosarii, majoretele mai incolo
cristal, am citit ca incepi curind fiv-ul norocos, te urmez si eu in februarie
pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Mara te pup si iti multumesc tare ca ai intrat la celalalt subiect sa ma sustii. Sunt dusa cu capul cred dar va fi cum vrea Dumnezeu. Si multumesc de galerie, abia astept sa ii pun sa cante pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciLu spune:

pentru hidrosalpinx mai mic (3mm) pe o singura trompa, recomand cataplasme cu coada calului timp de 1h timp de 10 zile, bai de sezut cu amestec de plante (daca va intereseaza voi lua legatura cu biologul care mi-a facut amestecul) si acupunctura.
luci

Mergi la inceput

am uitat ce era mai important... eu am scapat si am dovezile (ecografiile)

tot luci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

LuciLu, nu am decat sa iti spun felicitari ca ai scapat de hidrosalpinx. Asa e, la un procent mic de persoane hidrosalpinx-ul nu se reface! Cu toate astea, la mine nu stiu cat de mare era hidrosalpinxul, dar nu se vedea la ecografie! Si am facut o gramada de ecografii in timpul monitorizarilor!
Pana la urma treaba asta e mai putin importanta, caci scopul e obtinerea unei sarcini.
Pe mine una ma intereseaza acel amestec de plante, asa ca te asteptam cu informatii!
Hera, iti urez si eu felicitari! Sarcina usoara si la termen!

Mergi la inceput

din cate spun dr. prezenta hidrosalpinx-ului (lichid seros) poate scadea % de reusita in obtinerea unei sarcini pentru ca este un lichid toxic pentru embrioni.
tamaryllis , dr. mi-a spus ca imaginea hidrosalpinx-ului este vizibila la ecografie (exprimarea exacta a fost: iti sare in ochi, nu ai cum sa te inseli), daca la tine a fost determinata doar la HSG posibil sa fi avut un spasm al trompelor sau orice altceva care sa nu lase lichidul de contrast sa patrunda.
eu am gasit o alta analiza (urmeaza sa o fac) histerosonografie, care este mult mai putin invaziva decat HSG.
luci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

LuciLu, din pacate la mine nu mai e cale de intors, pt ca hidrosalpinx-ul mi-a fost descoperit in timpul unei laparoscopii. Dr. meu mi-a spus ca doar printr-o minune pot ramane natural, pt ca trompele mi-au fost afectate, cilii au fost distrusi si in plus, trompa dreapta a ramas obturata.
Succes la histerosonografie!

Mergi la inceput

tamaryllis, intr/adevar nu mai este nimic de facut decat ceea ce spun dr.....dar pentru celelalte fete care nu au un rezultat asa definitiv, poate mai exista o speranta.
imi pare rau ca la momentul in care am citit nu am salvat link-urile, pentru ca am aflat ca se poate face punctie de eliminarea a hidrosalpinx-ului (repet, pt hidrosalpinx mic, dar nu stiu ce inseamna mic pt. dr.)si nu mai trebuie laparoscopie. Am discutat pb aceasta cu dr. si a fost de acord, doar ca nu a mai fost cazul. Histrerosonografia vreau s-o fac pentru a ma asigura ca totul este ok.
luci

Mergi la inceput